![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σας περιμένουμε παιδιά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια. Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει.
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα. Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό. Καλά ρε φίλε του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ? Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι. Και πως έγινε αυτό, του λένε. Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι? Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά. Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε: Κάνε ότι γουστάρεις!!! Να 'μαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!! ![]() Λοιπόν... εκτός απροόπτου, μέσα κι εγώ!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και σας περιμένουμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ερχομαι απο Λαρισα
θελω να σας δω ισως ερθω αργοτερα |
|
|||
|
|||
![]()
Xρήστο, στον καφέ, θα είμαστε μέχρι αργά!
Ακόμα κι αν δεν προλάβεις, θα ακολουθήσει το "after"! ![]() Για παν ενδεχόμενο, το τηλέφωνό μου είναι: 6944 523252. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το παλικαρη ειναι απεχτω
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το προσπαθησω χωρις να υποσχεθω τιποτα... Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω μαζεψει απουσιες....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το κοιτάξω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=pkar;187507]
Απόσπασμα:
Με το καλό...... γα@@@το και εγώ έλπιζα να μου πεις την συνταγή για το αγόρι ![]() Πόσο είναι η κορούλα? Μήπως και καταφέρω να φέρω και την δικιά μου που είναι 4 να ισοπεδώσουν το μαγαζί ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009. | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 12-06-2009 14:39 |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009. | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 05-06-2009 19:40 |
Καφεδάκι στo kitchen bar Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 22-05-2009 04:38 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 25-02-09 !!!!!! | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 34 | 27-02-2009 02:29 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 11-02-09 !!!!!! | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 31 | 18-02-2009 00:03 |