![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μια προταση ,
πολυ ομορφο ειναι και να χρησιμοποιηθει το logo που ειναι στην εικονα του forum , το gs forum δηλαδη με ακριβως το ιδιο σχεδιο , ειναι πανεμορφο . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
6-16
|
|
|||
|
|||
![]()
4 - 11 - 14
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μου αρεσε το νουμερο 1
|
|
|||
|
|||
![]()
Προτίμησή μου τα #3, #6, #11... και κάποιο με χάρτη (Ευρώπης αντί Ελλάδας)
Γνώμη μου... αυτά με το χάρτη της Ελλάδας, να έχουν χάρτη Ευρώπης... γιατί αφενός δεν είμαστε αγαπητοί παντού (βλ. Skopje, κλπ...) οπότε προκαλούμε λιγότερο... αφετέρου δε δείχνουμε ότι το GSForum ταξιδεύει Ευρώπη... ![]() Πάντα καλοπροαίρετα Αντρίκο... |
|
|||
|
|||
![]()
Αντρέα, πολύ καλή δουλειά! Εύγε!
Θα 'θελα από αυτά που ποστάρεις: Δυο κομμάτια απ' το ασπρόμαυρο (6ο σε σειρά - αριθ. μηνύματος 7) Δυο κομμάτια απ' το έγχρωμο (5ο σε σειρά - αριθ. μηνύματος 6) Δυο κομμάτια απ' το στρογγυλό έγχρωμο (10ο σε σειρά - αριθ. μηνύματος 11) Αν μπορούν όλα, να έχουν τη γραμματοσειρά που έχει το φόρουμ μας στην σελίδα του (όπως το 'χες χρησιμοποιήσει στην εικονίτσα που επισυνάπτω δηλαδή), και να είναι σιλικονάτα. Μέγεθος σαν τα πρώτα σιλικονάτα που είχες τυπώσει (αν γίνεται ένα τι μικρότερα), μιας και τα προορίζω τα μακρόστενα για ζελατίνα, και το στρογγυλό για το πίσω λασπωτηράκι. Στείλε μου με π.μ. αρ. λογαριασμού και τράπεζα. Χίλια ευχαριστώ! Last edited by Fuji; 24-07-2010 at 16:47. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όλες οι GS από το 1980 μέχρι σήμερα με τα χρώματά τους ... | petkostas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 18-11-2010 09:22 |
Ακυρώνονται στις ΗΠΑ οι πατέντες για τα γονίδια του καρκίνου του μαστού | pirate | Υγεία | 3 | 01-04-2010 01:51 |
Όλες οι ΜΟΤΟ για Wallpapers | billy_bmw | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 27-12-2009 11:55 |
Υγεία ;;;;; - Όλες οι απαντήσεις εδώ !!!!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 8 | 10-01-2009 19:36 |