![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
κι εγώ φοράω νούμερο 50 για το δερμάτινο, αν περισσεύει σε κανένα, σε atlantis και το προτιμώ αχρησιμοποίητο
η ιδέα του αποσυμφορισμού κοστο-χρονο-βόρων διαδικασιών είναι επιθυμητη και να ναι καλά όποιος φίλος μπαίνει στο λούκι για τον ίδιο και τους άλλους μια κάρτα δεν είναι επιλήψιμη, μέχρις εδώ με διευθύνσεις, τηλέφωνα, ονοματεπώνυμα και λοιπά στοιχεία ξεφεύγει το θέμα και δεν με βρίσκει σύμφωνο η ταυτοποίηση των ευεργετηθέντων δεν είναι το ζητούμενο νομίζω, γιατί κάποιος μπορεί καν να μην έχει μοτοσυκλέτα και να ανήκει στο φόρουμ ή να είναι παραδόπιστος παραπληροφορημένος ιαπωνέζος επιπρόσθετα ενεργό μέλος μπορεί να ναι ένας καληνυχτατζής για να πάρει μέρος σε μια ομαδική δεν με χαλάει, ας εξυπηρετηθεί όποιος να ναι, αν κάποιος βρήκε μια άκρη ή μια πηγή, ας ξεδιψάσουν όλοι στο εν κατακλείδι, όλοι μοτοσυκλετιστές είμαστε ή θέλουμε να γίνουμε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επίσης, στην πίτα φορούσα γάντια, στις συναντήσεις αποφεύγω να πιάνω τον καφέ με τα ακροδάκτυλα και τέλος σκουπίζζω διεξοδικά τα ερείπιά μου μετά το τέλος της κάθε επιδιόρθωσης από την άλλη, όλοι επώνυμοι είμαστε, ακόμα και ο πασχάλης και ο δάκης που έχουν μόνο όνομα, ααα ναι και η σαμπρίνα, δεν έχω πρόβλημα να ακουστεί ή να γραφεί κάπου, σε ομαδική, σε λίστα ή σαν User name, αντί το φοβερά κωδικοποιημένο Kostas-patra, που με κάνει απροσπέλαστο, κάτι σαν το κλάρκ κεντ του σούπερμαν κάποιοι είναι ατρόμητοι σαν εσένα και χρησιμοποιούν το επώνυμό τους και καλά κάνουν. κι εγώ αν βρεθεί ανάγκη θα χρησιμοποιήσω το δικό σου (χα-στείο) στην πίτα ο καθείς που ήταν να πάρει δωράκι υπέγραψε της κάρτας του με το user name του, δίχως ονόματα και διευθύνσεις και αυτό ήταν καλό η κάρτα στα σούπερ μάρκετ δεν με βρίσκει σύμφωνο γιατί αν χάσεις τα κλειδιά του σπιτιού η του αυτοκινήτου με την καρτούλα πάνω και πλήρη στοιχεία ζητάς από κάποιον να σε κλέψει αν κάποιος επιθυμει να εκτίθεται, κανένα πρόβλημα με μένα, μόνο που για να γράψω έχω φτιάξει μια ψηφιακή περσόνα και από πίσω της μιλάω, αλλιώς θα έβγαζα λεζάντα σαν τα αυτοκίνητα των ελεύθερων επαγγελματιών που διαφημίζουν την επιχείρησή τους με τ απλήρη στοιχεία μου κι αν έχω βάλει ένα τηλέφωνο κι ένα αληθινό email είναι για να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί μου και όχι γιατί νιώθω ή είμαι υποχρεωμένος κανείς δεν ψέγει κανέναν και άναγνωρίζω προσωπικά αγνές προθέσεις σε όλους όσους έγραψαν σαυτό το νήμα, απλά εφιστώ την προσοχή σε ολισθήματα και αδικαιολόγητες εκθέσεις προσωπικών στοιχείων(δεν είμαι ο δαφέρμος, απλά δουλεύω γι αυτόν) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όπως πάντα εύστοχος Κώστα! Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ειναι ανωφελο και συναμα ψυχοφθορο να φοβομαστε και τη σκια μας και να βλεπουμε παντου εχθρους και συνομωσιες...,θα μουρλαθουμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 00:00 |
Πρόταση για το που να μη πάτε | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 27-08-2009 20:13 |
Πρόταση για πλύσιμο | syan | Φροντίδα | 22 | 16-05-2009 07:34 |
Πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 8 | 12-02-2009 19:40 |
Πρόταση για ένδυση ασφαλείας | wolferin | Χιούμορ | 9 | 04-02-2009 16:04 |