![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() α και που σαι!ελπιζω να μη με χρεωσεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΓΟΥΣΤΑΡΩ μπαϊκεράδες..... ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ αλλά μετά ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ γύρω απ΄ τη φωτιά, έξω απ΄ τα σκηνάκια, θα τα πίνετε ΜΑΖΙ, θα περνάτε καλά και μετά θα λέτε.... <Μα καλά τι ######## λέγαμε χθές το βράδυ?????? >
Συγνώμη ΑΔΕΛΦΕ σε παρεξήγησα..... Και ΕΤΣΙ πρέπει να ΚΑΝΕΤΕ..... Το ξέρω, το ζω 30 χρόνια τώρα και ΕΤΣΙ πρέπει να ΓΙΝΕΤΑΙ..... Καβαλήστε τα <######### σας> τώρα για κανένα RIDE και αφήστε τις <Παπαριές>..... ΥΓ Ας με συγχωρήσουν ΠΑΡΑΚΑΛΩ οι διαχ/στες του συστήματος για την τραχύτητα της διατύπωσης, αλλά ΑΥΤΑ δεν τα ΑΝΤΕΧΩ..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μεγάλε μου το κάλυψες το θέμα με την μία. ΄΄τραχύτητα της διατύπωσης¨΄.Μου αρέσει που είσαι και προσεκτικός στίς διατυπώσεις σου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Τί ..... "σωστός" ρε παιδιά με τον Κ@λ@χαρλεά ..... Μας βρίζει, μας τα χώνει κ μετά του λέτε κ "σωστόοοοοος" ????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πρωτον.....ΔΕΝ ειμαστε μπαικεραδες,αλλα BMWακηδες
![]() ![]() ![]() δευτερον....ΔΕΝ καθομαστε γυρω απο την φωτια,αλλα απο το τζακι ![]() ![]() ![]() τριτον......ΔΕΝ καβαλαμε μπ@υρδελα,αλλα BMW ![]() ![]() ![]() τεταρτον....εισαι πολυ αλητης χαρλεας και μπαικερας ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ντινοπουλε!!..δεν σε χρεώνω ακομα τίποτα..είμαστε off season ακομα...!!!
![]() εξαλου πρέπει πρώτα να ξεχρεώσεις τα παλιά χρωστούμενα κ μετά να ξαναρχίσουμε απο την αρχή!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αγαπητέ Μάνο καλησπέρα, αν και είσαι ΑΕΚ (κακό αυτό.... ![]() ![]() Θα περνάω καλά ως μέλος αυτής της οικογένειας όταν ξέρω ότι όλα τα μέλη του φόρουμ είναι ενεργά και δραστήρια και όχι ενοχλημένα ή θιγόμενα. οπότε περιμένω να διαβάσω ξανά τα σχόλια σου για τα μωρά μας ....... !!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Powercommander... έχει βάλει κανείς στη μοτό του? | Alfa7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 06-03-2010 23:20 |
Οχι μόνο να ξέρουμε τι κάνει η γυναίκα του γείτονα.. | Carduelis | Υγεία | 8 | 04-11-2009 17:47 |
Περί του κράνους ο λόγος...Ας δούμε το βίντεο... | riko46 | Κράνη | 10 | 11-10-2009 20:50 |
Τον κακομοιρη τι του ελαχε... | georgekostas | Διάφορα | 11 | 01-08-2009 20:14 |
Περί οδήγησης και συμπεριφοράς οδηγού στην Ελλάδα. Από ομιλία του Ιαβέρη | danaos | Διάφορα | 15 | 10-05-2009 02:31 |