GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-09-2010, 20:41
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Οτι πληρωνεις παιρνεις???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν επιτρεπετε,να πω και την δικη μου αποψη επι της "BMWδολογίας"..........
Ειναι η 2η φορα που αγοραζω καποιο μοντελο της BMW,με το πρωτο μαλιστα,ενα R1200GS '05 να με εχει πικρανει σε θεμα αξιοπιστιας.Αλλαγη αξονα μεταδοσης-ψηλο το τιμημα αλλά ψηλοτερο το ηθικο αν θελεις τιμημα της αναξιοπιστιας. Ομως επουδενι δεν μπορω να κατηγορησω την μοτοσυκλετα για "γενικα" αναξιοπιστη.Μια χαρα ταξιδακια-βολτες-χωμα-στροφες-ανεση κλπ κλπ κλπ.
Αγορασα το F8 πλεον και δεν ΔΙΝΩ ΜΙΑ αν ειναι αξιοπιστο ή αναξιοπιστο...Κι αυτο γιατι το καραγουσταρω!
Δεν εδωσα ΜΙΑ ποτέ σε καμμια "σειρηνα" δικαιολογημενη ή οχι για ολα τα μοτο που ειχα ως τωρα...
Aprilia Caponord.Τα ακουγα...την πηρα...χαλασε με παιδεψε αλλά περαν αυτων εγω την γουσταρα!
KTM990adv...παλι οι σειρηνες...εβγαλε κανα δυο τρομπες συμπλεκτη τελικα...την εδωσα αλλά οσο την ειχα την καραγουσταρα!
Ειχα(2 φορες)Vstrom650..Μην νομιζεις οτι κι αυτα ειναι αθωα...ακουγονται και βγαζουν κι αυτα τα δικα τους...Ε και;Μια χαρα ηταν!
Ειχα και Tenere600.Με γ@μησε με κατι ηλεκτρικα!Ομως εγω το ηθελα το πηρα το ξεκ@υλωσα...
Ειχα το Fazer.Κι αυτα διαβαζα οτι σπαγανε κατι αξονες κατι TPS κατι διάφορα.Ε και;Το πηρα κι αυτο και το γουσταρα...
Θες να σου πω για το VFR800;Οτι ακομη-4 χρονια μετα...- περιμενω ενα αισθητηρα να αλλαξω;....Και γ#μ# τις μοτο ομως...
Να σου πω για το vespaκι μηπως που αρχισα τα πρωτα μου βηματα;Μπας και δε χαλαγε κι αυτο...πφφφ...γ@μησε τα!Κι ομως το χαρηκα!
Κι αν αυριο το πρωι ΘΕΛΩ καποια μοτοσυκλετα και μπορω να την εχω,θα ξανακανω οτι εκανα μεχρι σημερα.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ γιατι τη ΓΟΥΣΤΑΡΩ!Δεν πα να λενε οτι χαλαει ή σπαει ή οτι σκ@τα θελει;Αν μου κανει ΚΛΙΚ εγω θα την παρω.Προτιμω να την εχω και να την καβαλαω κι ας ειναι ζημιαρα παρα να λεω "ρε π@υστη μου καημο την εχω ακομη" και να μην την παρω ποτέ...
Η φιλοσοφια μου ειναι οτι μια ζωη την εχουμε και καλο ειναι να γλενταμε οσο μπορουμε και ΚΥΡΙΩΣ οπως εμεις θελουμε και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
πες μου εσυ ΜΙΑ μοτοσυκλετα που δεν κανει Κ-Ι-Χ...κι αν τη βρεις και "λεει" κατι ως μοτο να παμε να την παρουμε ολοι και να μεινουμε εκει...και τι εγινε;Δεν θα χαλαει.Ωραια!Και αν εμενα στην τελικη ομως αυτη η ΑΨΟΓΗ με χαλαει που δε μου κανει κλικ;Δεν θα ειναι χειροτερα μετα;βαρετη μηχανη ισον "αστην-δεν σε γεμιζει"...Τι να την κανω να την καβαλαω και να μην χαμογελαω...Αν βγει η αψογη σε ολα τοτε να κοιταξουμε να οδηγαμε ολοι ΜΙΑ-την ιδια...Μηπως κι αυτο τραγικο δεν θα ειναι;...........................
Αυτα και σορυ αν μακρυγορω αλλά τα εχω ακουσει πααααρα πολλες φορες περι σπασιματος και "μου τη σπαει" γιατι στην ουσια αντι να χαιρομαστε τις μηχανες μας με τα κουσουρια τους εστω καθομαστε και κλαιγομαστε σαν τις χηρες που χασανε τη χαρα μεσα απ'τα σκελια τους και ντρεπονται να βρουνε αλλονε...
Φιλικα

Περαν της πλακας.... το ξενερωμα του "χαλασε ενω ειναι σχετικα νεο και το συντηρω στη πενα" ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ

Last edited by Gemat; 24-09-2010 at 20:42.
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 21:18
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από varaderistas Εμφάνιση μηνυμάτων
Aκριβως αυτο που λεει κι ο γρηγορης ειναι παιδια.To προβλημα για εμενα εστιαζεται ακριβως εκει.Οταν δινεις 20000euro,και αγοραζεις οτι ακριβοτερο υπαρχει στην κατηγορια αυτη,λογικο ειναι να εχεις και τις αναλογες απαιτησεις.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkiriakos Εμφάνιση μηνυμάτων
....Αλλα αυτά τα 18-19-20 χιλιάρικα που είναι απαγορευτικά για το δικό μου βαλάντιο με κάνουν να θυμώνω με την BMW.Γιατί ρε φίλε τόσα λεφτά??Θα μου πεί κάποιος απο εσας εύλογα οτι αξίζει και το τελευταίο σέντ.Διαφωνώ!!!.Στηρίζονται πάνω στο ονομα BMW και γδέρνουν. ...
Σας διαβάζω και δεν καταλαβαίνω την αγανάκτηση και το θυμό σας. Τι βλάβη σας έβγαλε η δικιά σας BMW;;;
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 21:24
Senior Member

Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ ξέρω πως άμα πας σε νοσοκομείο θα βρεις πιό πολλούς άρρωστους από γερούς, σε νεκροταφείο πιο πολλούς πεθαμένους από ζωντανούς και σε συνεργείο πιο πολλούς δυσαρεστημένους από ικανοποιημένους.
...
Αυτό το φόρουμ είναι καταπληκτικό! Διαθέτει τα πάντα και όλες τις ειδικότητες!!!

Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 21:26
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
μου ακουγεται υπερβολικο.....
η ολη λουβεντα μου θυμισε εναν γνωστο φραγκατο......ο τυπος αγοραζε για πολλα χρονια πορσε και οταν του ειπα,φιλαρακι παρε και μια φερραρι να χαρεις και λιγο,μου απαντησε,οτι βγαζουν ζημιες και ειναι υπερτιμημενες...

(ωραίους φίλους έχεις!)
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 21:28
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Σας διαβάζω και δεν καταλαβαίνω την αγανάκτηση και το θυμό σας. Τι βλάβη σας έβγαλε η δικιά σας BMW;;;
Σωστός ο παΐλοτ!
Reply With Quote
Παλιό 25-09-2010, 08:27
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Να κρατάς κ φωτογραφική μηχανή,

μήπως κ δούμε καμιά φωτό απ' τους φίλους μας τους Ηρακλιώτες ....
το πιασα το υπονοουμενο!!
Reply With Quote
Παλιό 25-09-2010, 08:33
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
YouTube - HONDA VFR 800 2006 .KOKKINA FEGARIA TEST

Περαν της πλακας.... το ξενερωμα του "χαλασε ενω ειναι σχετικα νεο και το συντηρω στη πενα" ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ
Reply With Quote
Παλιό 25-09-2010, 20:03
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν επιτρεπετε,να πω και την δικη μου αποψη επι της "BMWδολογίας"..........
Ειναι η 2η φορα που αγοραζω καποιο μοντελο της BMW,με το πρωτο μαλιστα,ενα R1200GS '05 να με εχει πικρανει σε θεμα αξιοπιστιας.Αλλαγη αξονα μεταδοσης-ψηλο το τιμημα αλλά ψηλοτερο το ηθικο αν θελεις τιμημα της αναξιοπιστιας. Ομως επουδενι δεν μπορω να κατηγορησω την μοτοσυκλετα για "γενικα" αναξιοπιστη.Μια χαρα ταξιδακια-βολτες-χωμα-στροφες-ανεση κλπ κλπ κλπ.
Αγορασα το F8 πλεον και δεν ΔΙΝΩ ΜΙΑ αν ειναι αξιοπιστο ή αναξιοπιστο...Κι αυτο γιατι το καραγουσταρω!
Δεν εδωσα ΜΙΑ ποτέ σε καμμια "σειρηνα" δικαιολογημενη ή οχι για ολα τα μοτο που ειχα ως τωρα...
Aprilia Caponord.Τα ακουγα...την πηρα...χαλασε με παιδεψε αλλά περαν αυτων εγω την γουσταρα!
KTM990adv...παλι οι σειρηνες...εβγαλε κανα δυο τρομπες συμπλεκτη τελικα...την εδωσα αλλά οσο την ειχα την καραγουσταρα!
Ειχα(2 φορες)Vstrom650..Μην νομιζεις οτι κι αυτα ειναι αθωα...ακουγονται και βγαζουν κι αυτα τα δικα τους...Ε και;Μια χαρα ηταν!
Ειχα και Tenere600.Με γ@μησε με κατι ηλεκτρικα!Ομως εγω το ηθελα το πηρα το ξεκ@υλωσα...
Ειχα το Fazer.Κι αυτα διαβαζα οτι σπαγανε κατι αξονες κατι TPS κατι διάφορα.Ε και;Το πηρα κι αυτο και το γουσταρα...
Θες να σου πω για το VFR800;Οτι ακομη-4 χρονια μετα...- περιμενω ενα αισθητηρα να αλλαξω;....Και γ#μ# τις μοτο ομως...
Να σου πω για το vespaκι μηπως που αρχισα τα πρωτα μου βηματα;Μπας και δε χαλαγε κι αυτο...πφφφ...γ@μησε τα!Κι ομως το χαρηκα!
Κι αν αυριο το πρωι ΘΕΛΩ καποια μοτοσυκλετα και μπορω να την εχω,θα ξανακανω οτι εκανα μεχρι σημερα.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ γιατι τη ΓΟΥΣΤΑΡΩ!Δεν πα να λενε οτι χαλαει ή σπαει ή οτι σκ@τα θελει;Αν μου κανει ΚΛΙΚ εγω θα την παρω.Προτιμω να την εχω και να την καβαλαω κι ας ειναι ζημιαρα παρα να λεω "ρε π@υστη μου καημο την εχω ακομη" και να μην την παρω ποτέ...
Η φιλοσοφια μου ειναι οτι μια ζωη την εχουμε και καλο ειναι να γλενταμε οσο μπορουμε και ΚΥΡΙΩΣ οπως εμεις θελουμε και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
πες μου εσυ ΜΙΑ μοτοσυκλετα που δεν κανει Κ-Ι-Χ...κι αν τη βρεις και "λεει" κατι ως μοτο να παμε να την παρουμε ολοι και να μεινουμε εκει...και τι εγινε;Δεν θα χαλαει.Ωραια!Και αν εμενα στην τελικη ομως αυτη η ΑΨΟΓΗ με χαλαει που δε μου κανει κλικ;Δεν θα ειναι χειροτερα μετα;βαρετη μηχανη ισον "αστην-δεν σε γεμιζει"...Τι να την κανω να την καβαλαω και να μην χαμογελαω...Αν βγει η αψογη σε ολα τοτε να κοιταξουμε να οδηγαμε ολοι ΜΙΑ-την ιδια...Μηπως κι αυτο τραγικο δεν θα ειναι;...........................
Αυτα και σορυ αν μακρυγορω αλλά τα εχω ακουσει πααααρα πολλες φορες περι σπασιματος και "μου τη σπαει" γιατι στην ουσια αντι να χαιρομαστε τις μηχανες μας με τα κουσουρια τους εστω καθομαστε και κλαιγομαστε σαν τις χηρες που χασανε τη χαρα μεσα απ'τα σκελια τους και ντρεπονται να βρουνε αλλονε...
Φιλικα
Αντικειμενικά λοιπόν είσαι η χαρα των συνεργείων γιατι ετσι γουστάρεις!!!!

Last edited by GregoryA; 25-09-2010 at 20:04.
Reply With Quote
Παλιό 25-09-2010, 21:20
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
YouTube - HONDA VFR 800 2006 .KOKKINA FEGARIA TEST

παντως αυτο το βιντεακι δεν ειναι δα και κατι ετσι?σε κανενα τομεα.ουτε σαν μηχανη ουτε σαν οδηγος.
Reply With Quote
Παλιό 26-09-2010, 01:00
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
παντως αυτο το βιντεακι δεν ειναι δα και κατι ετσι?σε κανενα τομεα.ουτε σαν μηχανη ουτε σαν οδηγος.
Μαλλον δεν το ειδες ολο.... (απο το 3ο λεπτο και μετα "τα σπαει!")
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης