![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Καλημέρα σε όλους. Από την Ηλιόλουστη Πρέβεζα. |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα και από μένα
............μουντά τα Χανιά σήμερα ..... |
|
|||
|
|||
![]() Μια καθυστερημένη καλημέρα κι από μένα.... δε χτύπησε το ρημαδο-
![]() ![]() ![]() Αν δεν ήταν ο Albatros - καλή του ώρα - ακόμα θα ![]() Θα προτιμήσω τέτοιο μάλλον.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Θανάση και συγχαρητήρια για το αξίωμα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλά εσύ με την τσίμπλα στο μάτι το προφίλ του Θανάση ή του κάθε Θανάση ψάχνεις, έχεις φάει φλάς νομίζω ......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου ποστάρισε ο άνθρωπος μια απάντηση στο Ξυλόκαστρο... και το είδα κάτω ακριβώς απ' το όνομά του... ![]() ΔΕΝ χρειάζεται να μπεις σε κανένα προφίλ... δεν το ήξερες...?? Κι είσαι και moderator.......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κώστα μου ξέρω πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται να μπεις στο προφίλ, απλά ήθελα να κάνω λίγο πιο καυστικό τον σχολιασμό μου στο πόσο σχολαστικά κοιτάς κάποια πράγματα, αδιάφορα ακόμα και για τους moderators Καλό μεσημέρι |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Γιαννάκο..... έφυγες χορτάτος απ' το Γήπεδο... ε?? Και στο 'πα.... αν και πράσινος.... μην ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο....μπασκετάκι μόνο!!
Μίλησες για το άλλο....??? Πρέπει να το κάνουμε αύριο βράδυ ή το Σάββατο το πρωί το αργότερο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Για να είμαι ειλικρικής δεν καταλαβαίνω ακόμα το σχολιασμό σου και σε τι αποσκοπεί... αλλά anyway... για να το έγραψες... κάτι θα ξέρεις... Δε χρειάζεται ούτε καν παρατηρητικός να είσαι για να το δεις... και Junior member να είναι ο άλλος το βλέπεις σε ΚΑΘΕ ποστάρισμα λόγω της θέσης που αυτό βρίσκεται!!! Τώρα... αν κατηγορούμαι γιατί δεν έδωσα σε σένα συγχαρητήρια όταν έγινες εσύ... θα με συγχωρέσεις... αλλά δεν είχα γραφτεί στο φόρουμ! ![]() ![]() Καλό μεσημέρι και σε σένα!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 163 | 17-09-2010 02:11 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010 | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 162 | 10-09-2010 03:15 |
Καλημέρες - Καλησπέρες - Καληνύχτες Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου | katsanakis | Μια καλημέρα είναι αυτή | 179 | 04-09-2010 03:47 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 163 | 03-09-2010 09:34 |