![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ξέχασες να ευχαριστήσεις το GSFORUM (να γιατί gsforum) και το βασικότερο εμάς που σε ακούμε και όλους που σε ανέχονται![]() ![]() ,Αααα την πριγκίπισσα σου που την έγδαρες ? (σαβούρδα? )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oχι και την εγδαρα.. ![]() της άφησα ενα μικρό ενθύμιο!!![]() ![]() ![]() ![]() Ξέχασες να ευχαριστήσεις το GSFORUM (να γιατί gsforum)----ήξερα οτι θα το κάνεις εσύ για εμένα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οσο για την princess----με την πρωτη ευκαιρια ΔΕΝ θα στην δανείσω ![]() ![]() ![]() ![]() γιαυτο----πες μου οΠΟΤΕ θές!!!!![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τέλος θα ήθελα να πώ.....
ευχαριστω στην μάνα μου που με έκανε όμορφο!!! ευχαριστω τον μπαμπα μου που με έκανε ντόμπρο ευχαριστω τα αδέρφια μου που με μάθαν να μοιράζομαι ευχαριστω την μαρία που με ανεχετε... ευχαριστω... ευχαριστω... ευχαριστω... ευχαριστω...[/QUOTE] |
|
|
|||
|
|||
|
και απο μενα, τι να πω !!
Τα παιδια ηταν απιστευτα. Βοηθησαν παρα πολλυ. Και τεχνικη υποστηριξη (τα παιδια απο τον Παναγιωτοπουλο) ηταν εκει να βοηθησουν για οτι θελαμε. Τελικα νομιζεις οτι κατι ξερεις αλλα στο τελος ξανα παλη απο την αρχη. thanks gsforum ps. Νικο Λεοντ. δεν ηξερα πως τις βαζεις ολοκληρες τις photo και ετσι τις εχω σαν εικονιδια |
|
|
|||
|
|||
|
μερικες ακομη
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
[/QUOTE] Ευχαριστώ των Commander για το ΤΡΟΠΑΙΟ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :sm6:![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by vasorfa; 05-10-2010 at 18:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Σορρυ αλλα ξέχασα να αναφέρω πάνω στον ενθουσιαμό μου οτι το Ranch στο Σοφικό(μόλις 112χλμ απο Αθήνα) ειναι όλα τα λευτα!!!!αξίζει μια επίσκεψη--ιδίως αν εχεις οικογένεια με παιδια!!!!
Last edited by vasorfa; 04-10-2010 at 21:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παλιοVasorfa το οτι σε έφερα συνοδεία ούτε που το αναφέρεις?
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέες τιμές από τη BMW Hellas AE, | skippybi | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 18-05-2010 20:21 |
| Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 21:47 |
| Ευχές από την BMW Motorrad Hellas προς το φόρουμ μας .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 17 | 04-01-2010 21:34 |
| Επείγον - Υποτροφίες από τους εφοπλιστές .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 4 | 19-11-2009 02:11 |