![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
δυστυχώς όχι .... το ρώτησα κι εγώ, αλλά δεεεεεν .... Τα εκπαιδευτικά γκρουπ έχουν ήδη "κλείσει" κ δεν μπορεί να συμμετάσχει άλλος .... Κάνε υπομονή για την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα !
|
||||
|
||||
![]()
Καλά να περάσετε παίδες ..... περιμένουμε εντυπώσεις ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδες ηταν πολυ καλη εμπειρια!
![]() μαθαμε αρκετα πραγματα και οι δασκαλοι ηταν πολυ special ![]() ευχαριστουμε το gsforum για την προσκληση!!!!! ![]() στο επομενο σταδιο σουζα ορθιοι!!! ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.1 εκει γυρω εχει ωραιες διαδρομες ![]() Υ.Γ.2 η τετραδα του forum εφαγε τα ποιο πολλα κοτοπουλα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Mπράβο Θανάση .... Άντε κ στην επόμενη ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ήρθε η ώρα να μιλησω.................................. Η συναντηση ειχε ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολλα μέλη........10!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Απο Παροχες---Καφεδάκι--μεσημεριανο--γλυκακι---είχε τα παντα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ενσταση γιατι στο τέλος της ημέρας....ζητησα απο τον Δασκαλο μια ρωσιδα για εντατικο μασαζ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οσον αφορα τωρα το μάθημα..... ![]() ![]() ![]() ![]() Ο μέγα Δάσκαλος---Τάκης Μανιάτης---πρωταθλητης λέει eduro.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ιδιαίτερη εντυπωση μου έκανε το γεγονος οτι Δασκαλος και δασκαλακι... ![]() Συνοπτικα--- Το Σεμιναριο περιλαμβανει θεωρια--ως καθόμαστε σωστα στην μοτο--πως φρεναρουμε--πως σουζαρουμε(πλάκα κανω) --αρκετες βολτες στον ειδικα διαμορφωμενο χώρο με τις κορινες--και μας έβγαλε και έξω -- εκτος ράντσου για 2-3 βολτούλες!!!! Νικόλα--θεώ να μου πεις---πως καβάντζωσες τις 4 προσκλήσεις ![]() Οσον αφορα τα λαστιχα για το σεμιναριο--τα χωματινα δεν είναι απαραιτητα--αλλα δεν με χάλασε που τα φορούσα(κυρίως για ψυχολογικούς λόγους) Τέλος θα ήθελα να πώ..... ευχαριστω στην μάνα μου που με έκανε όμορφο!!! ευχαριστω τον μπαμπα μου που με έκανε ντόμπρο ευχαριστω τα αδέρφια μου που με μάθαν να μοιράζομαι ευχαριστω την μαρία που με ανεχετε... ευχαριστω... ευχαριστω... ευχαριστω... ευχαριστω... Α και μην ξεχασω!!!!!! Αντε να ευχαριστήσω και τον Μάστορα πίσω απο το thread αυτο!!!!!!! Νικόλα---ο λαός απαιτεί και ΑΛΛΕΣ τετοιες κινήσεις!!!!! Προσωπικα, εφυγα απο το μάθημα , καπου στις 18:15 με 2 γρατζουνιτσες στην princess και με μία αυτοπεποίθηση απιστευτη με αυτα που μου μάθανε εκει......και που πιθανα καπου--καποτε να μου γλυτωσει την ζωη..... απο εδω και πέρα--πρακτικη εφαρμογη μόνος μου Το συνιστω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!! Υγ,,, Μακάρι ο Τάκης (κ.Μανιατης) να ξεκινησει να κανει μαθηματα και εκτος bmw...... όχι τίποτα αλλο----για να δουν μερικοι μερικοι πως ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ τα μαθηματα απο εναν ΚΥΡΙΟ......βρε παιδια...ειμασταν απο τις 09:15 μεχρι τις 18:15 και δεν άκουσα ουτε μια φορά τον Δάσκαλο να λεει ΕΓΩ.......τυχαιο???Δεν νομίζω!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Σορρυ αλλα ξέχασα να αναφέρω πάνω στον ενθουσιαμό μου οτι το Ranch στο Σοφικό(μόλις 112χλμ απο Αθήνα) ειναι όλα τα λευτα!!!!αξίζει μια επίσκεψη--ιδίως αν εχεις οικογένεια με παιδια!!!!
Last edited by vasorfa; 04-10-2010 at 20:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παλιοVasorfa το οτι σε έφερα συνοδεία ούτε που το αναφέρεις?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχει γινει αλητης.......σαν τους χαρλεαδες
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Προσπαθω να μην φερνω στην μνήμη μου τραυματικες εμπειρίες!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καποιος αλλος παντως,,,παιρνει απουσιες τωρα τελευταια!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέες τιμές από τη BMW Hellas AE, | skippybi | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 18-05-2010 19:21 |
Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 20:47 |
Ευχές από την BMW Motorrad Hellas προς το φόρουμ μας .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 17 | 04-01-2010 20:34 |
Επείγον - Υποτροφίες από τους εφοπλιστές .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 4 | 19-11-2009 01:11 |