![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το έτερον RT της παρέας!
![]() Σε ευχαριστώ Νικόλα μου! Να χαίρεσαι οικογένεια, μηχανές, σκάφη και αυτοκίνητα! Προσοχή στο ΔΝΤ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλιππάκο μου, σε ευχαριστώ
και σου εύχομαι καλό κουράγιο και υπομονή με τα θηρία που καθημερινώς διδάσκεις! |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φίλε Δημήτρη. Από την καρδιά μου σου εύχομαι ότι επιθυμείς να το έχεις και με υγεία.
Έχεις και τις θερμότερες ευχές από την Μαρία και την Κατερίνα Να σε χαιρόμαστε, φιλάκια… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να χαιρόσαστε την γλυκειά οικογένειά σας και ιδιαιτέρως την τσαχπίνα Κατερινούλα σας! |
|
|||
|
|||
![]()
χρονια πολλα και καλα σε σενα και την οικογενεια σου
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ καρντάση μου Νεκτάριε!
Καλές, ήρεμες και απροβλημάτιστες υπηρεσίες! |
|
|||
|
|||
![]()
Δημητρό ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ με ΥΓΕΙΑ και οτι το καλυτερο για σενα και την οικογενεία σου...πολλά και ορθια χλμ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα να σου ζήσει το αδέρφι...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και σου εύχομαι πολλά, καλά, χωμάτινα και μη χιλιόμετρα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να χαιρόμαστε τα RT μας! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη (DEMETRES) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 8 | 13-09-2010 11:18 |
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη (DimChios) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 10 | 21-04-2010 18:32 |
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη (Hondakias) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 8 | 21-02-2010 16:50 |
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 63 | 18-11-2009 00:22 |
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη (Arkas) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 65 | 16-10-2009 12:19 |