![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραία μπράβο παίδες και στην επόμενη με το καλό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Φιλαράκια πολύ ωραία ανασκόπηση της εκδρομής σας
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μεσημέρι της Παρασκευής λοιπόν, θα σταματούσαμε με τον Μάριο στην Καρδίτσα για να πιούμε κανά δυό τσιπουράκια. Στο δρόμο πρός Καρδίτσα λοιπόν, είδα στον δρόμο την παρακάτω πινακίδα...
![]() ![]() Φυσικά έκανα αναστροφή, γύρισα πίσω κ την έβγαλα φωτό... ![]() Στην Καρδίτσα, σταματήσαμε σε ένα ουζερί γιά να πνίξουμε τα χιλιόμετρα στο τσίπουρο... ![]() ![]() Πολύ καλό το τσίπουρο, οι μεζέδες αλλά κ ο ... διάκοσμος.... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά την τσιπουροκατάνυξη στη Καρδίτσα με συνοδεία ....."ακατανόμαστων" μεζέδων, συνεχίσαμε τον δρόμο μας, κ αφού περάσαμε τα Τρίκαλα, μπήκαμε στην Καλαμπάκα, με τον επιβλητικό όγκο των Μετεώρων να φαίνεται από μακριά...
![]() Η θέα των Μετεώρων την ώρα που σουρούπωνε, απλά καταπληκτική... ![]() ![]() Μετά τον απογευματινό καφέ, ο φίλος μου ο Βαγγέλης που μένει στην Καλαμπάκα, μας μύησε στο εξοχικό (γεμιστό κοντοσούβλι), που ήταν απίστευτο. Είχαμε ξαναδοκιμάσει βέβαια, αλλά το συγκεκριμένο πήρε 5 σκούφους... ![]() ![]() Οι σούβλες γεμάτες... ![]() Εντυπωσιακά φωτισμένοι οι βράχοι των Μετεώρων το βράδυ... ![]() ...κ το βράδυ στο Rock Club Αέροινο, γιά να ακούσουμε την ωραία μουσική μας... ![]() Επερχόμενα Live events... ![]() Συνεχίζεται... Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Το επόμενο πρωί (Σάββατο), ετοιμαστήκαμε γιά να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.
![]() ![]() ![]() Ο καιρός ήταν απειλητικός, αλλά ευτυχώς όταν ξεκινήσαμε, δεν έβρεχε. ![]() Πήραμε τον δρόμο από Καλαμπάκα πρός Παναγιά, γιά να βγούμε Εγνατία. Όταν βγήκαμε στην Εγνατία οδό, ξεκίνησε μία μικρή ψιχάλα, κάναμε αμέσως δεξιά κ φορέσαμε (ευτυχώς άμεσα) τα αδιάβροχά μας. Η ψιχάλα γρήγορα έγινε βροχή κ στο ύψος του Μέτσοβου έγινε καταιγίδα. Ήταν τόσο το νερό που κάποια στιγμή φοβήθηκα, έστω κι άν πηγαίναμε πολύ σιγά μην υδρολισθήσουν οι μοτό από το νερό που μάζεψε ο δρόμος. Ευτυχώς η μπόρα πέρασε στα επόμενα χιλιόμετρα κ μπήκαμε στα Ιωάννινα, με τον καιρό να έχει καλυτερέψει! ![]() ![]() Την ώρα που παρκάριζα την μοτό στά Ιωάννινα γιά να πάμε με τον Μάριο γιά καφεδάκι, έρχεται δίπλα μου ένας τύπος κ αρχίζει να μου μιλάει στα Σουηδικά... ![]() ![]() Θέλω κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Μάριο, γιά την ιδέα του γι' αυτή την εκδρομή-απόδραση από την καθημερινότητα-γιά την παρέα του, κ γιά το γέλιο που ρίξαμε σε όλη την εκδρομή. Τώρα απεργαζόμαστε σχέδια γιά την επόμενη... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Θανάση & Μάριε. Πάντα τέτοια.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Ελλάδα του 1903 με 1920 σε φωτογραφίες! | Arkas | Ελλάδα | 26 | 21-10-2010 17:45 |
Μία σύντομη ιστορία της θρυλικής GS | evanslam | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 10-09-2010 14:07 |
Μιά... βολτούλα!!! | yannis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 30-08-2010 09:44 |
Μιά όμορφη φωτογραφία | syan | Διάφορα | 17 | 08-02-2010 16:01 |
Μιά ματιά στίς παλιές | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 06-09-2009 19:34 |