![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είσαι . . . . . . Είσαι . . .
|
|
|
|||
|
|||
|
Παλικάρια, κανονίστε να γίνετε ντίρλα, και να μην μπορείτε να έρθετε το βράδυ, στο κουτουκάκι!!!!
Νίκο σε καθιστώ υπεύθυνο του ποσοστού αλκοόλ, που θα πιούν οι επισκέπτες μας!! Το νου σου!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Κατάλαβα.
Μπάινω στο airtickets να δω εισητήρια επιστροφής από Αλμυρό. |
|
|
|||
|
|||
|
Σε νέα επικοινωνία μου με τον Διευθυντή του ξενοδοχείου και φίλο του Αργύρη(ARGI) έχουμε τα εξής:
Δωμάτιο δίκλινο με θέα θάλασσα από €120 σε €110 Δωμάτιο μονόκλινο με θέα θάλασσα από €80 σε €75 Στα δωμάτια με θέα την πόλη δεν έχουμε καμμιά αλλαγή είναι €100 το δίκλινο και €70 το μονόκλινο Το check in θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 11:30-12:00 και το check out την Κυριακή έως αργά το απόγευμα Πρέπει να στείλουμε προκαταβολή το 50% τις τιμής του δωματίου την Δευτέρα για να γίνουν οι κρατήσεις Παρακαλώ γράψτε το δωμάτιο που επιθυμείτε και θα σας στείλω pm με το λογαριασμό μου για να μου στείλετε τα χρήματα 1.Sakis + Hekima (Δίκλινο με θέα Θάλασσα)
2.nikos-x (διπλός) 3.Michael Chatzilias 4.Jefe + Syvaris 5.pirate ? 6.Dimitrisb 7.CPretenteris |
|
|
|||
|
|||
|
Σε νέα επικοινωνία μου με τον Διευθυντή του ξενοδοχείου και φίλο του Αργύρη(ARGI) έχουμε τα εξής:
Δωμάτιο δίκλινο με θέα θάλασσα από €120 σε €110 Δωμάτιο μονόκλινο με θέα θάλασσα από €80 σε €75 Στα δωμάτια με θέα την πόλη δεν έχουμε καμμιά αλλαγή είναι €100 το δίκλινο και €70 το μονόκλινο Το check in θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 11:30-12:00 και το check out την Κυριακή έως αργά το απόγευμα Πρέπει να στείλουμε προκαταβολή το 50% τις τιμής του δωματίου την Δευτέρα για να γίνουν οι κρατήσεις Παρακαλώ γράψτε το δωμάτιο που επιθυμείτε και θα σας στείλω pm με το λογαριασμό μου για να μου στείλετε τα χρήματα 1.Sakis + Hekima (Δίκλινο με θέα πόλη) να περισσέψει και για διόδια
![]() 2.nikos-x (διπλός) (Δίκλινο με θέα πόλη) 3.Michael Chatzilias 4.Jefe + Syvaris (Δίκλινο με θέα πόλη) 5.pirate ? 6.Dimitrisb 7.CPretenteris (Μονόκλινο με θέα Θάλασσα) |
|
|
|||
|
|||
|
Δωμάτιο δίκλινο με θέα θάλασσα από €120 σε €110 Δωμάτιο μονόκλινο με θέα θάλασσα από €80 σε €75 Στα δωμάτια με θέα την πόλη δεν έχουμε καμμιά αλλαγή είναι €100 το δίκλινο και €70 το μονόκλινο Το check in θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 11:30-12:00 και το check out την Κυριακή έως αργά το απόγευμα Πρέπει να στείλουμε προκαταβολή το 50% τις τιμής του δωματίου την Δευτέρα για να γίνουν οι κρατήσεις Παρακαλώ γράψτε το δωμάτιο που επιθυμείτε και θα σας στείλω pm με το λογαριασμό μου για να μου στείλετε τα χρήματα 1.Sakis + Hekima (Δίκλινο με θέα πόλη) €100
2.nikos-x (διπλός) (Δίκλινο με θέα πόλη) €100 3.Michael Chatzilias (Μονόκλινο με θέα πόλη) €70 4.Jefe + Syvaris (Δίκλινο με θέα πόλη) €100 5.pirate ? 6.Dimitrisb(διπλός) (Δίκλινο με θέα Θάλασσα) €110 7.CPretenteris (Μονόκλινο με θέα Θάλασσα) €75 Last edited by Sakis; 13-11-2010 at 02:55. Λόγος: . |
|
|
|||
|
|||
|
Πρέπει να στείλουμε προκαταβολή το 50% τις τιμής του δωματίου την Δευτέρα για να γίνουν οι κρατήσεις
1.Sakis + Hekima (Δίκλινο με θέα πόλη) €100
2.nikos-x (διπλός) (Δίκλινο με θέα πόλη) €100 3.Michael Chatzilias (Μονόκλινο με θέα πόλη) €70 4.Jefe + Syvaris (Δίκλινο με θέα πόλη) €100 5.pirate ? 6.Dimitrisb(διπλός) (Δίκλινο με θέα Θάλασσα) €110 7.CPretenteris (Μονόκλινο με θέα Θάλασσα) €75 |
|
|
|||
|
|||
|
Yπερβολές!!!! Καλά Νικολάκι, δεν ήσουν στο τραπέζι των Τρικάλων, να δεις πως τα τρέχαμε τα γκαρσόνια...!!!!
Είχαμε δυο σε μόνιμη βάση για το δικός μας, μόνο τραπέζι!!!! Για κοιτα παλιές φωτογραφίες να ειδείς τι εστί GS-FORUM τραπεζώματα!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σάκη καλησπέρα! Δίκλινο δωμάτιο με διπλό κρεββάτι, κ θέα στην πόλη.
Ευχαριστώ! Jefe |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/11/2010... | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 266 | 10-11-2010 01:51 |
| 21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 18:06 |
| Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 12:49 |
| Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 21:58 |
| μια αληθινή φιλια μέσα σε λίγες ώρες κάπου στο...Βόλο | souljacker | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 27-02-2009 16:48 |