![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Ενδιαφέρουσα διαδρομή και προορισμός.,.,
αν ήμουν στην Αθήνα Κώστα θα ερχόμουν .,.,με τις μπάντες.,.,. |
|
|||
|
|||
![]()
στην εκπαιδευτική εκδρομούλα της Αρχαίας Ολυμπίας - βάλτε με στο πρόγραμμα - θα έρθω με την goldwing -[θεού θέλωντος και όχι καιρού επιτρέποντος]
κώστας goldwing |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα - Καλησπέρα!
Η εκδρομή super ιδέα! Από την πρώτη στιγμή που "ανέβηκε" στο μυαλό μου ήμουν "μέσα", αλλά έπρεπε να κανονιστούν λεπτομέρειες δουλειάς, οπότε είμαι κατά 90% μέσα! Παρατηρούσα λίγο τις προβλέψεις για τον καιρό το άλλο Σ-Κ και ειδικότερα την Κυριακή 12/12 και κάτι λέει για χιόνια προς Βυτίνα και χαμηλές θερμοκρασίες ... Μήπως να μετατοπιστεί για Κυριακή με καλύτερο καιρό... ? Κωστή sorry που το λέω αυτό αλλά να μην έχουμε πρόβλημα... Υ.Γ. Για σκούπα ... Μήτσος! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Συμμετοχές Η λίστα εμπλουτίζεται... αλλά προτείνω να δούμε την Παρασκευή τι θα κάνουμε... Αν ο καιρός είναι στεγνός, τότε οι χαμηλές θερμοκρασίες δε μας τρομάζουν... αν όμως ρίξει έστω και λίγο χιονόνερο... βροχή... κλπ... τότε θα δημιουργηθεί παγετός οπότε θα κάνει τη διαδρομή μας επικίνδυνη... πράγμα το οποίο δε θέλουμε... Πάνω απ' όλα η ασφάλεια... οπότε βλέποντας και κάνοντας... το παρακολουθούμε στενά!! 1/ CPretenteriS 2/ ThanDim 3/ Dent (Κώστας+Νατάσα) 4/ Bill_800GS 5/Dimitrisb 6/BMW 1150 RT 7/Allen 8/Γιώργος από Κόρινθο (με Varadero φίλος Bill_800GS) 9/ 10/ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Συμμετοχές Η λίστα εμπλουτίζεται... αλλά προτείνω να δούμε την Παρασκευή τι θα κάνουμε... Αν ο καιρός είναι στεγνός, τότε οι χαμηλές θερμοκρασίες δε μας τρομάζουν... αν όμως ρίξει έστω και λίγο χιονόνερο... βροχή... κλπ... τότε θα δημιουργηθεί παγετός οπότε θα κάνει τη διαδρομή μας επικίνδυνη... πράγμα το οποίο δε θέλουμε... Πάνω απ' όλα η ασφάλεια... οπότε βλέποντας και κάνοντας... το παρακολουθούμε στενά!! 1/ CPretenteriS 2/ ThanDim 3/ Dent (Κώστας+Νατάσα) 4/ Bill_800GS 5/Dimitrisb 6/BMW 1150 RT 7/Allen 8/Γιώργος από Κόρινθο (με Varadero φίλος Bill_800GS) 9/Evan400f 10/ 11/ 12/ 13/ 14/ 15/ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Thankyou!!
Τώρα κοίταγα το Meteo.grκαι δίνει χιόνι / χιονόνερο για Αττική και χιόνι για ορεινή Κορινθία και Αχαΐα και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για το Σ.Κ. Θα το δούμε……. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και το πρωι στον Σκαι,η μετεορολογος ειπε για χιονια στην Παρνηθα και 6 βαθμους μεγιστη θερμοκρασια.
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
αρχαία ολυμπία, μουσείο, μονοήμερη, εκδρομή, εκπαιδευτική |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχαία στην Κάλυμνο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 7 | 31-07-2010 15:05 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 22:18 |
22-23/5 Αρχαία Ολυμπία | syan | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 24 | 03-03-2010 00:08 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 13:53 |