![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εκτος αν σου φαινεται νομιμο να γραφει ο γιατρος σε βιβλιαριο εβδομηνταχρονης που του δινει ο φαρμακοποιος φαρμακο για να σταματησει το γαλα μετα το θηλασμο... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρωτα τον γυναικολογο της γυναικας σου να στο επιβεβαιωσει! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελα Γιώργο, μην κολλάς στο συγκεκριμένο παράδειγμα! εδώ έχουν συνταγογραφήσει φάρμακα εξωσωματικής σε άντρα! Θα πήγαινε για το 1 εκατομμύριο που έχουν τάξει στον άντρα που θα κυοφορήσει!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() το ξαναλεω πιο απλα! ![]() 1.ειναι παρανομο να μαζευει ο φαρμακοποιος τα βιβλιαρια των ασθενων και 2.να γραφει σ αυτα ο γιατρος φαρμακα που ΔΕΝ προοριζονται για τους ασθενεις αυτους! τωρα αν η γιαγια σου θηλαζε στα 70... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() δεν ειχε δειξει η τηλεοραση εναν αντρα που κυοφορουσε? ![]() εμενα φυσιολογικο μου ακουγεται! ![]() ![]() που το ειδες γραμμενο να μην κυοφορουν οι αντρες? ![]() φεμινιστη! ε φεμινιστη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ο κυοφορών άντρας ήταν γυναίκα φίλε! το μισό είδες! Αν το πάρουμε από την άλλη, εγώ με τα 97 κιλά μου κυοφορώ δίδυμα που λέει κι η γυναίκα μου.....και για νε μείνουμε εντός θέματος....κι ο Πάγκαλος αφού γέννησε τους μισούς κοπρίτες, τώρα κυοφορεί τους άλλους μισούς! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ειχα παει τουαλετα στο αλλο μισο! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() πήγες να κοπρίσεις από τη συγκίνηση;! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
την ειδα...δημοσιος υπαλληλος!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην κάνεις τέτοιες παρομοιώσεις... ούτε για αστείο....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως συμπληρώνετε μια Δήλωση Ατυχήματος...!!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 9 | 30-10-2010 15:50 |
Οπαδός του ΠΑΟΚ γράφει σε blog οπαδών του Ajax για το μεταξύ τους παιχνίδι.... | MARK | Χιούμορ | 25 | 30-09-2010 00:05 |
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή (.....) | JOHN-X | Ελλάδα | 13 | 24-08-2010 20:50 |
Ανέκδοτο για τους.... δημόσιους υπαλλήλους | Alext | Ανέκδοτα | 5 | 31-10-2009 19:22 |