![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πάντως ο άνθρωπος ως γνωστό έχει μεγαλύτερες αντοχές από αυτές που νομίζει πως έχει! Αλλά ακόμα και αν εννοείς το forum σαν λογισμικό της πλατφόρμας της κοινότητας μας τότε πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα, το vBulletin πάνω στο οποίο στηρίζεται το GSForum δεν μασάει! ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διατελώ εν αινίγματι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε, ο γραπτός σου λόγος αν μη τη άλλο είναι πρωτότυπος. Μια διαφορετική νότα, πέρα από τα συνηθισμένα. Προσωπικά κουράστηκα αρκετά να διαβάσω αυτές τις 4-5 σελίδες και μου φαίνεται θέλω επανάληψη γιατί σα να κρύβονται περισσότερα από αυτά που φαίνονται με τη πρώτη ματιά. Πάντως σίγουρα θα χαρώ να δω και άλλα "εναλλακτικά" ταξιδιωτικά, πιο πολύ για τη χαρά της ανάγνωσης παρά για τις φωτογραφίες.
Μερικές ερωτήσεις τώρα που μπορούν να απαντηθούν με τη μορφή ενός ταξιδιωτικού... 47 μήνες.... Τι μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα; Ιράν; Σουδάν; Κάτι άλλο; Πριν από αυτά τι; Ωραία, φανταστικά ακούγονται αυτά! Οι μεγάλες περιπέτειες και οι ποιο αξιομνημόνευτες πάνε ανάλογα με τα χιλιόμετρα απόστασης από την έδρα; Πιο βαθιά στη μνήμη, στο κομμάτι που αντιστοιχεί στη μοτοσυκλέτα, χαράχτηκε ποια βόλτα; Αυτή; Άλλη; Αν άλλη τότε γίνετε να τη μοιραστείς μαζί μας; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
. . ...έφτασα μέχρι το Χαρτούμ. Ξεκίνησα να γράφω ένα βιβλίο, που με αφετηρία τα κρατητήρια στα Σουδανο-Αιγυπτιακά σύνορα, . . ...θα ξετυλίγονται ιστορίες (που στάζουν αίμα) από καμιά 100στή ταξίδια σ΄όλο τον κόσμο, με όλα τα μέσα. Όχι ταξιδιωτικά, αλλά 4σέλιδες ιστορίες γι΄αγρίους, που θα τεντώνουν το σαγόνι και δεν θα σ΄αφήνουν να πας για κατούρημα... Παρόλο που είμαι λάτρης της μοτοσυκλέτας, πιστεύω ακράδαντα ότι τον ταξιδευτή δεν τον κάνουν ούτε οι πολυοργασμικές adv μηχανές, ούτε κατακτήσεις "signe΄" τοπονυμίων, . . ...αλλά η διαφορετική "όραση" στο δρόμο! Που κι αυτή ΔΕΝ αποκτάται με χρηματοδοτικά προγράμματα, ονομαστικά μηνιαία επιτόκια και δυνατότητα ανισόποσων δόσεων! ![]() Last edited by Uriah Heep; 01-02-2011 at 08:29. |
|
|||
|
|||
![]() ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΨΟΓΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ !!!
ΕΥΓΕ ΒΑΣΙΛΗ !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστούμε Billάρα.,
., που μοιράστηκες ένα ταξίδι`\ ιστορία ., ,μαζί μας.,. . χώνε πράμα.,.,. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δωσε billara!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω παθει πλακα..........
Απιστευτος φιλε μας εχεις κανει ολους να περιμενουμε επομενη αφηγηση σου... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σ΄ευχαριστώ για το εγκωμιαστικό σχόλιο! Όμως, απολύτως μεταξύ μας... . . . . . . ...για το "όλους" που έγραψες, κρατώ μερικές επιφυλάξεις! Ο ψυχίατρος που με κουράρει, μΕ προειδοποίησε ότι θα προκαλέσει επιδημία ζοχάδων... . . . ...κι εγώ τους επιστήμονες τους σέβομαι! Last edited by Uriah Heep; 04-02-2011 at 01:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Όλοι, όλοι Βασίλη, χωρίς αμφιβολία!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σιθωνία με ...λοξή ματιά! | Uriah Heep | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 02-02-2011 10:45 |
Δύο μύθοι-μια ερμηνεία... Απολαύστε | Slane | Διάφορα | 9 | 10-01-2011 14:37 |
Πρόγνωση καιρού | MARK | Διάφορα | 8 | 03-12-2010 14:36 |
Μια διαφορετική ερμηνεία του παραμυθιού της Κοκκινοσκουφίτσας | Alext | Χιούμορ | 6 | 06-06-2009 13:21 |
Εκτακτο Δελτίο καιρού!!! | Black_Shadow | Αστεία Video | 13 | 11-04-2009 01:27 |