GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 05-04-2011, 12:03
billy70 Ο/Η billy70 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: athina
Μoto: 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Πού θα βρώ κόρνα για κουφούς;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημήτρη
.
.
.
.
στου κουφού την πόρτα όταν χτυπάς.....παρ' την πόρτα και φύγε

Reply With Quote
Παλιό 03-04-2011, 22:38
themis Ο/Η themis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: a
Μoto: gs1200r ktm990

Που την βάζετε ακριβώς;;;;
Πάνω από το telelever;;;;;
Βέλτε καμιά φωτό οι κατέχοντες
Reply With Quote
Παλιό 05-04-2011, 00:55
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Πάντως ότι και να βάλλεται φίλοι μου θα πρέπει να πάρετε την έγκριση από τη μαμά. Υπάρχει περίπτωση εάν δεν είναι μαμίσια να ξερυθμιστούν οι κύλινδροι και το ABS να μην δουλεύει σωστά. Επίσης μεγαλύτερο πρόβλημα μετά την τοποθέτηση όλων αυτών είναι να μην μπορεί ο οδηγός να έχει θέση στο κάθισμα. Που να χωρέσουν όλα αυτά… Το νου σας.. Τα ξαναλέμε…

Reply With Quote
Παλιό 07-04-2011, 21:57
pits3 Ο/Η pits3 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: θεσσαλονικη
Μoto: F650GS (TWIN)

Μετα απο την παρολιγον αυτοκολιτοποιηση μου σε πορτα citroen ενος αποχαυνομενου σαψαλου πρωι πρωι πηρα και εγω γιατι ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ μαμω τα χουφταλα μου αι σιχτιρ δηλαδη ακομα δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια το μοτερ και ο τσολιας ανετος, τι θα πει στοπ ...... ΑΕΡΑΑΑΑΑ και οποιον παρει ο χαρος!!!!! Τα πα και εστωσα

Στο ρεζουμε αυριο θα την περασω μαλον εχω βρει κατι φοτο απο το εξωτερικο με οδηγιες.
Το θεμα μου ειναι στα ρευματα αλλα αμα δω τα σκουρα θα το παω σε κανα μαστορα για τα καλωδια , ε μη κανω και καμια χονδρη δε λεει
Reply With Quote
Παλιό 08-04-2011, 15:06
njoker Ο/Η njoker βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: αθηνα
Μoto: blue power MK2-varadero

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pits3 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετα απο την παρολιγον αυτοκολιτοποιηση μου σε πορτα citroen ενος αποχαυνομενου σαψαλου πρωι πρωι πηρα και εγω γιατι ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ μαμω τα χουφταλα μου αι σιχτιρ δηλαδη ακομα δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια το μοτερ και ο τσολιας ανετος, τι θα πει στοπ ...... ΑΕΡΑΑΑΑΑ και οποιον παρει ο χαρος!!!!! Τα πα και εστωσα

Στο ρεζουμε αυριο θα την περασω μαλον εχω βρει κατι φοτο απο το εξωτερικο με οδηγιες.
Το θεμα μου ειναι στα ρευματα αλλα αμα δω τα σκουρα θα το παω σε κανα μαστορα για τα καλωδια , ε μη κανω και καμια χονδρη δε λεει
Στα ρευματα οπως λες ....να παρεμβαλλεις οπωσδηποτε τον ρελε γιατι τραβαει....
Στο ΒΑΡΑ μπαινει ακριβως στην θεση της παλιάς.....με ενα λαμακι παραπανω....στο GS .....δεν το 'χω.
Reply With Quote
Παλιό 09-04-2011, 16:38
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Τελικά με παρέσυρε το φιλαράκι μου (varanderistas) και πήγαμε σήμερα και βάλαμε απο μια flosser. Με λίγη παραπάνω ταλαιπωρία μπήκε και στο 1200 adv το Άκη,κάποια στιγμή θα ανάβαση ο Άκης φωτο για να δείτε την Πολύ καλη δουλειά του ηλεκτρολογου που ακούει στο όνομα Βαγγέλης.Άντε να δουμε ποιος έχει σειρά.
Reply With Quote
Παλιό 09-04-2011, 19:10
nivo Ο/Η nivo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: L.A - lekanopedio attikis-
Μoto: BMW R 1100 GS ADVENTURE !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά με παρέσυρε το φιλαράκι μου (varanderistas) και πήγαμε σήμερα και βάλαμε απο μια flosser. Με λίγη παραπάνω ταλαιπωρία μπήκε και στο 1200 adv το Άκη,κάποια στιγμή θα ανάβαση ο Άκης φωτο για να δείτε την Πολύ καλη δουλειά του ηλεκτρολογου που ακούει στο όνομα Βαγγέλης.Άντε να δουμε ποιος έχει σειρά.
Εβαλες και εσυ Θεολογε καραμουζα??αν δεν ειναι κουμουτσα (θα δω την δικια σου )ισως το σκεφτω να βαλω για να με ακουνε στην γειτονια οταν στριβω για να βαλω τη μηχανη στο γκαραζ !!!
Reply With Quote
Παλιό 09-04-2011, 19:37
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Το λοιπον....
Οι εχοντες 1150 αλλα και 1200 ανευ esa ειναι οι τυχεροι της υποθεσης γιατι εχουν μπολικο χωρο για τον ναυτιλο ακριβως εμπρος απο την μπροστινη αναρτηση και η τοποθετηση του ειναι ευκολη.Για του λογου το αληθες...

-Ρε συ comander,αυτο εχει πολυ χωρο εδω...δεν βαζουμε αλλη μια???
Reply With Quote
Παλιό 09-04-2011, 19:38
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από varaderistas Εμφάνιση μηνυμάτων
Το λοιπον....
Οι εχοντες 1150 αλλα και 1200 ανευ esa ειναι οι τυχεροι της υποθεσης γιατι εχουν μπολικο χωρο για τον ναυτιλο ακριβως εμπρος απο την μπροστινη αναρτηση και η τοποθετηση του ειναι ευκολη.Για του λογου το αληθες...

-Ρε συ comander,αυτο εχει πολυ χωρο εδω...δεν βαζουμε αλλη μια???
Reply With Quote
Παλιό 09-04-2011, 19:50
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Τωρα,οι εχοντες 1200 απλο και adv με esa μπορει να απολαμβανουν τις κυριλλε ρυθμισεις με το κουμπακι,αλλα χωρο για ναυτιλο δεν εχουν.....
Τελειωνοντας με τα xenon στο δικο μου λοιπον,σπαγαμε το κεφαλι μας να βρουμε χωρο να τοποθετησουμε την καραμουζα,αλλα χωρος πουθενα....το κουτι της esa χαλαει ολη την συνταγη και ειτε ορθια ειτε πλαγιαστη δεν χωραγε πουθενα,που λεει κι ενα τραγουδι....
Αφου λοιπον στην πρωτη ιδεα που εριξα παραλιγο να τις φαω [''εγω θα την βαλω κι ας την κραταω στο χερι''] ειπα,μου ερχεται δευτερη φλασια να μπει αναμεσα στα δυο προβολακια κατω απο το εμπρος φτερο.Ο ηλεκτρολογος εκανε και το ''μαγικο'' να την βαψει μαυρη,ετσι ωστε να μην βγαζει ματι στο σημειο αυτο,και ιδου το αποτελεσμα...

κι εδω τα xenon...

Aντε και καλες φασαριες......
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης