![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που την βάζετε ακριβώς;;;;
Πάνω από το telelever;;;;; Βέλτε καμιά φωτό οι κατέχοντες ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως ότι και να βάλλεται φίλοι μου θα πρέπει να πάρετε την έγκριση από τη μαμά. Υπάρχει περίπτωση εάν δεν είναι μαμίσια να ξερυθμιστούν οι κύλινδροι και το ABS να μην δουλεύει σωστά. Επίσης μεγαλύτερο πρόβλημα μετά την τοποθέτηση όλων αυτών είναι να μην μπορεί ο οδηγός να έχει θέση στο κάθισμα. Που να χωρέσουν όλα αυτά… Το νου σας.. Τα ξαναλέμε…
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο την παρολιγον αυτοκολιτοποιηση μου σε πορτα citroen ενος αποχαυνομενου σαψαλου πρωι πρωι πηρα και εγω γιατι ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ μαμω τα χουφταλα μου αι σιχτιρ δηλαδη ακομα δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια το μοτερ και ο τσολιας ανετος, τι θα πει στοπ ...... ΑΕΡΑΑΑΑΑ και οποιον παρει ο χαρος!!!!! Τα πα και εστωσα
Στο ρεζουμε αυριο θα την περασω μαλον εχω βρει κατι φοτο απο το εξωτερικο με οδηγιες. Το θεμα μου ειναι στα ρευματα αλλα αμα δω τα σκουρα θα το παω σε κανα μαστορα για τα καλωδια , ε μη κανω και καμια χονδρη δε λεει |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο ΒΑΡΑ μπαινει ακριβως στην θεση της παλιάς.....με ενα λαμακι παραπανω....στο GS .....δεν το 'χω. |
|
|||
|
|||
![]() Τελικά με παρέσυρε το φιλαράκι μου (varanderistas) και πήγαμε σήμερα και βάλαμε απο μια flosser. Με λίγη παραπάνω ταλαιπωρία μπήκε και στο 1200 adv το Άκη,κάποια στιγμή θα ανάβαση ο Άκης φωτο για να δείτε την Πολύ καλη δουλειά του ηλεκτρολογου που ακούει στο όνομα Βαγγέλης.Άντε να δουμε ποιος έχει σειρά.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το λοιπον....
Οι εχοντες 1150 αλλα και 1200 ανευ esa ειναι οι τυχεροι της υποθεσης γιατι εχουν μπολικο χωρο για τον ναυτιλο ακριβως εμπρος απο την μπροστινη αναρτηση και η τοποθετηση του ειναι ευκολη.Για του λογου το αληθες... ![]() ![]() ![]() -Ρε συ comander,αυτο εχει πολυ χωρο εδω...δεν βαζουμε αλλη μια??? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα,οι εχοντες 1200 απλο και adv με esa μπορει να απολαμβανουν τις κυριλλε ρυθμισεις με το κουμπακι,αλλα χωρο για ναυτιλο δεν εχουν.....
Τελειωνοντας με τα xenon στο δικο μου λοιπον,σπαγαμε το κεφαλι μας να βρουμε χωρο να τοποθετησουμε την καραμουζα,αλλα χωρος πουθενα....το κουτι της esa χαλαει ολη την συνταγη και ειτε ορθια ειτε πλαγιαστη δεν χωραγε πουθενα,που λεει κι ενα τραγουδι.... Αφου λοιπον στην πρωτη ιδεα που εριξα παραλιγο να τις φαω [''εγω θα την βαλω κι ας την κραταω στο χερι''] ειπα,μου ερχεται δευτερη φλασια να μπει αναμεσα στα δυο προβολακια κατω απο το εμπρος φτερο.Ο ηλεκτρολογος εκανε και το ''μαγικο'' να την βαψει μαυρη,ετσι ωστε να μην βγαζει ματι στο σημειο αυτο,και ιδου το αποτελεσμα... ![]() ![]() ![]() κι εδω τα xenon... ![]() Aντε και καλες φασαριες...... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 15:35 |
Πού αλλού θα πέσει το μήλο?? | Bombito | Καλώς ήλθατε | 41 | 22-02-2011 06:47 |