![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Γιώργο χρόνια πολλά και καλά παντα όρθιος!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος φίλε. Πάντα όρθιος......
Και αξιόπιστος για να μην ξεχνιώμαστε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργη χρόνια σου πολλά και πάντα όρθιος με το μοτό σου !!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλοι μου,
ΕΝΑ μονον ευχαριστω για 6 σελιδες και 53 μηνυματα ευχων (και καμια 20αρια στο κινητο μου) ειναι πολυυυυυυυ λιγο!!! Ετσι θα προσπαθησω δια του μεγεθους της γραμματοσειρας να σας εκφρασω την χαρα και την συγκινηση μου που με θυμηθηκατε. Αλλα πρωτα απο ολα να πω ενα ξεχωριστο ''ευχαριστώ'' στον Νικόλα τον Λεοντοκαρδο που παντα θυμαται ολους μας και παντα τρεχει πρωτος να ευχηθει στους εορταζοντες!!! Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ....μα ΟΛΟΥΣ λεω!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλόχρονος και πολυχρονεμένος
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος Γιώργο, να είσαι ευτυχισμένος και οτι επιθυμείς. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος φίλε , και γεμάτος ευτυχία εσύ και η οικογένειά σου .
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο(slane) | MARK | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 04-03-2011 23:00 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο(Ναβαταίος) | MARK | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 3 | 09-02-2011 09:53 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο (gpar) | MARK | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 04-12-2010 12:56 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο !!! - (bmwgogagis) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 20-06-2009 16:12 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο !!! - (GeorgeP) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 14-04-2009 22:14 |