![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ψαχνω και εγω για καλοκαιρινο μπουφανακι, και βρηκα
ενα scott το οποίο μου φαινεται καλό, το δοκίμασα και είναι πολύ ωραίο, έχετ αποψη επι του συγκεκριμένου? Scott Tucker Vented blouson | Δίκυκλο |
|
|
|||
|
|||
|
Θα προσπαθησω λιγο να βοηθησω, μιας και δεν γνωριζω κατι συγκεκριμενο
για το μπουφαν που εβαλες εσυ!! Ειναι τα παρακατω Motorcycle Jackets: Leather Jackets or waterproof textile Jackets low priced! Εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες και η σχεση ποιοτητας-τιμης ειναι αρκετα καλη!! Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο!! |
|
|
|||
|
|||
|
+1000!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω κατεληξα στο scott ωραια φαινεται θα δειξει.
|
|
|
|||
|
|||
|
το καλοκαιρι φευγει σιγα σιγα...παμε για τα χειμονιατικα..
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
εχω εδω κ 2 χρονια ενα διατριτο της ΑΧΟ κ ειμαι απολυτα ευχαριστιμενος...εχει σε μια τσεπουλα κ αδιαβροχο σε περιπτωση που αν!!! βεβαια με φουλ καλυψη σε πλατη , ωμους κ αγκωνες.....βλεπω οτι τωρα το ιδιο μοντελο δεν το εχει κ μαλλον αυτο ειναι το καινουριο τους:Cyclone jacket - Wp - Textile jackets and pants - Road - AXO Sport
να πω κ οτι το ειχα παρει μολις 150Ε
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| DAINESEN ΜΠΟΥΦΑΝ | xristoforos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 13 | 07-10-2011 12:57 |
| ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY | malco | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-02-2011 17:57 |
| ΜΠΟΥΦΑΝ BMW RALLYE PRO 2 | ANASTAZ | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 16 | 06-01-2011 22:17 |
| ΜΠΟΥΦΑΝ SAVANNA | loulou1100gs | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 19-01-2010 00:21 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ | MARK | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 04-01-2010 13:02 |