![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και το απλο gs....σταματημενο ειναι δυσκολοκινητο
![]() παρε οποιο πραγματικα σου αρεσει και ολα τα αλλα θα τα ξεπερασεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα δε σταματαει και ποτε...
![]() ειναι unstopable λεμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απλό GS !!!
Και μελλοντικά αν θέλεις, βάζεις το ντεπόζιτο ή/και τη ζελατίνα του Adve !! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ...αλλα παρε gs! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη το καθε πρατηριο στην Ελλαδα και στην Ευρωπη
εχει αποσταση το ενα απο το αλλο πανω απο 250χιλ και το απλο gs δεν μπορει να τα βγαλει περα?????????? Και αν η μοτο μας δεν ειναι τουμπανο δεν φευγουμε?????? Πηγα Ευρωπη με το απλο μονο με ενα χαρτη τιποτα αλλο και δεν ειχα προβλημα. Μηπως ολα ειναι μυθος??????? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...προφανως δεν ταξιδευεις πολυ... |
|
|||
|
|||
![]()
Η gs που εχω αγοραστηκε με 57000χιλ απο Πατρινο
ταξιδευτη και τα υπολοιπα μεχρι τα 92000χιλ που εχει τωρα απο εμενα. Και η μοτο ηταν παντα απλη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() και εβαζες βενζινη καθε 250 χιλιομετρα? ![]() πως αντεξες? ![]() ηρωα! ![]() τσολια! ![]() φανταστικε τυπε! ![]() ρε τι αλλο θ ακουσουμε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ε μα ξέρω γω
πάρε όποιο σου αρέσει φίλε ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ότι αν πάρεις το απλό ότι θα το γεμίσεις πράγματα του adventure (άσε που και να θες υπάρχουν για τα περισσότερα από αυτά ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΡΙΤΩΝ κατασκευαστών καλύτερα από της μαμάς) btw και με το απλό αν ξέρεις που είναι τα βενζινάδικα ΧΑΛΑΡΑ βάζεις κάθε 300 όχι κάθε 250 και όταν λέω χαλαρά εννοώ χαλαρά, σε κύκλο πόλης βάζω ΠΑΝΤΑ κάθε 300 χλμ. - σε ταξίδι βγάζει περισσότερα (τουλάχιστον 10% επάνω)... και αυτό με ποτέ να μην πηγαίνω κάτω από 130 (είμαι δηλαδή εκτός προδιαγραφών μετρήσεων του εργοστασίου) (καλά μη κάνεις εμένα που ήθελα να δω πόσο ακριβής είναι ο μετρητής και κατάφερα να φτάσω μέχρι... απέναντι από το βενζινάδικο όπου και έμεινα και αναγκάστηκα και το πήγα τσουλώντας απέναντι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσο για το τσολια ειμαι 1,87 ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 00:05 |
Τί να πει κανείς... | ckk | Κόσμος | 4 | 19-04-2011 21:09 |
Τί να μας πει και ο ..... νομπελίστας! | Arkas | Ελλάδα | 6 | 29-08-2010 18:14 |
Τί σκάφος να πάρω ;;; | Michael Chatzilias | Διάφορα | 70 | 24-04-2010 07:34 |