GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-06-2011, 09:40
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Θεοδωράκης: "Επανάσταση για να διώξουμε όσους ξεπούλησα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον φίλο TEOSS ότι το μύνημα περί Θεωδοράκη ΔΕΝ αναφερόταν σε δικά του γραφόμενα σε ΚΑΜΜΙΆ περίπτωση.... Αλωωστε δεν τον ξέρω και ΔΕΝ του απήφθηνα (σαν απάντηση ) ΠΟΤΈ τον λόγο... Δεν κατάλαβα ποτέ την επίθεση και την συνέδεσα ότι ΊΣΩΣ επειδή είναι (ισωσ) φίλος με τον GeorgeP τον πείραξε το χιούμορ μου που τον αποκάλεσα Γιώργο Πεταλωτή... Εν πάσει περιπτώσει επειδή είναι πράγματι πολύ δύσκολο να επικοινωνείς με ανθρώπους που δεν είναι παρέα σου και δεν σε ξέρουν, ΕΜΜΕΝΩ στην αποφασή μου προς τους Διαχ/στες του Forum για την εθελοντική διαγραφή μου απο τα μέλη ώστε να διευκολύνω την παρέα σας... Σας ευχαριστώ ΌΛΟΥΣ για την φιλοξενία σας τόσο καιρό και (επειδή) ξέρω ότι ειδικά στα πολιτικά θέματα βγάζω κάποιο θυμό που ίσως εκνευρίζει κάποιους σας ζητώ συγνώμη, αλλά σίγουρα ΔΕΝ ήταν κάτι το προσωπικό για κανέναν.... Σας ευχαριστώ... Τελεια και παύλα.

Γιατί ζητάς συγνώμη για τα ΠΙΟ αυτονόητα;;;;;
θα πρέπει να αυτοδιαγραφει οποίος δεν αντέχει να ακούει διαφορετικές απόψεις και δυστυχώς έχουμε γεμίσει απο αυτούς...
εμείς παρέα κάναμε κ θα κάνουμε...
Οι άλλοι ας προσεχαν !!!!
Reply With Quote
Παλιό 04-06-2011, 10:30
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Τι ΠΟΙΌΤΗΤΑ θέσεων!!!! Τι πολιτικός ΛΌΓΟΣ !!! Μένω έκπληκτος... Είναι προφανές ότι ΔΕΝ ανήκω εδώ... Σου χαρίσω το Βήμα επί ΜΟΝΙΜΩ
Δεν θέλω να αισθάνεσαι μόνος…

Στο υποχωρητικό τέλος μου τα χαλάς λίγο. Θα το ξανασκεφτείς, είμαι σίγουρος. Κάνε το για τους 'άλλους' του forum ρε παιδί μου τώρα… χέσε μας.

Γιατί θές να φύγεις
Πού θα παααααας
Αφού σ’ αγαπώ
Και μ’ αγαπάαααας

Απόσπασμα:
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον φίλο TEOSS ότι το μύνημα περί Θεωδοράκη ΔΕΝ αναφερόταν σε δικά του γραφόμενα σε ΚΑΜΜΙΆ περίπτωση.... Αλωωστε δεν τον ξέρω και ΔΕΝ του απήφθηνα (σαν απάντηση ) ΠΟΤΈ τον λόγο... Δεν κατάλαβα ποτέ την επίθεση και την συνέδεσα ότι ΊΣΩΣ επειδή είναι (ισωσ) φίλος με τον GeorgeP τον πείραξε το χιούμορ μου που τον αποκάλεσα Γιώργο Πεταλωτή... Εν πάσει περιπτώσει επειδή είναι πράγματι πολύ δύσκολο να επικοινωνείς με ανθρώπους που δεν είναι παρέα σου και δεν σε ξέρουν, ΕΜΜΕΝΩ στην αποφασή μου προς τους Διαχ/στες του Forum για την εθελοντική διαγραφή μου απο τα μέλη ώστε να διευκολύνω την παρέα σας... Σας ευχαριστώ ΌΛΟΥΣ για την φιλοξενία σας τόσο καιρό και (επειδή) ξέρω ότι ειδικά στα πολιτικά θέματα βγάζω κάποιο θυμό που ίσως εκνευρίζει κάποιους σας ζητώ συγνώμη, αλλά σίγουρα ΔΕΝ ήταν κάτι το προσωπικό για κανέναν.... Σας ευχαριστώ... Τελεια και παύλα.

Το ότι ασχολείσαι – απολογείσαι!!! δείχνει και την ποιότητά σου.

Παρακαλούμε, που σε φιλοξενήσαμε.. κάτσε τώρα να συνεχίσουμε να σε φιλοξενούμε και πάρε και ένα φοντανάκι.

Χέσε μας ξαναλέγω…
Reply With Quote
Παλιό 04-06-2011, 10:58
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

[QUOTE=ltsiorak;394822]και ποια ΔΕΝ ηταν χουντα ???

δεν ηταν χουντα ο αυριανισμος επι ΑΓΠ ?
οταν αν δεν ειχες την αυριανη και ειχες καθημερινη εφημεριδα μαζι σου η διωξη σε ηταν δεδομενη ?
Δεν ηταν χουντα το οτι αν δεν ησουν μερος του συστηματος και πρασινοφρουρος δεν μπορουσε κανενας αγροτης να παρει επιδοτησεις και μεσογειακα προγραμματα?
Δεν ηταν χουντα το οτι αν ησουν δεξιος δεν ειχες προσβαση στο δημοσιο? με καμια παναγια
Δεν ηταν χουντα του οτι αν δεν ησουν πρασινοφρουρος με καρτα δεν ειχες μεταθεσης σε ακτινα 1000 χμλ απο το σπιτι σου?
Δεν ηταν χουντα το οτι αν δεν ησουν ΠΑΣΟΚ δεν επαιρνες αποζημειωσεις απο φ. καταστροφες?
Χουντα δεν ηταν η κυβερνηση σημιτη ??? απο τις ποιο στιγνες
Για να εποιανες δουλεια στην εγνατια οδο επρεπε να ισουν παιδι βουλευτη.,
Μηπως δεν ητνα χουντα το ξυλο στους συνταξιουχους?
Μηπως δεν ηταν χουντα το ξυλο στους αγροτες και η καταστροφη των περιουσιων τους?
Μηπως δεν ηταν χουντα το απέραντο κομματικο κρατος του ΠΑΣΟΚ απο το 81 ???

Θελεις να σε πω και αλλα? ??????? χιλαιδες παραδειγματα.......

Φίλε μου φαίνεται ότι τα έχεις με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Να σου υπενθυμίσω-πιθανόν να ξέχασες ή να μην γνώρισες - την "χούντα" του άλλου πολιτικού χώρου.
Reply With Quote
Παλιό 04-06-2011, 11:13
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

[quote=aeriko;394894]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
και ποια ΔΕΝ ηταν χουντα ???

οταν αν δεν ειχες την αυριανη και ειχες καθημερινη εφημεριδα μαζι σου η διωξη σε ηταν δεδομενη ?
Δεν ηταν χουντα το οτι αν δεν ησουν μερος του συστηματος και πρασινοφρουρος δεν μπορουσε κανενας αγροτης να παρει επιδοτησεις και μεσογειακα προγραμματα?
Δεν ηταν χουντα το οτι αν ησουν δεξιος δεν ειχες προσβαση στο δημοσιο? με καμια παναγια
Δεν ηταν χουντα του οτι αν δεν ησουν πρασινοφρουρος με καρτα δεν ειχες μεταθεσης σε ακτινα 1000 χμλ απο το σπιτι σου?
Δεν ηταν χουντα το οτι αν δεν ησουν ΠΑΣΟΚ δεν επαιρνες αποζημειωσεις απο φ. καταστροφες?
Μηπως δεν ηταν χουντα το ξυλο στους αγροτες και η καταστροφη των περιουσιων τους?

Φίλε μου φαίνεται ότι τα έχεις με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Να σου υπενθυμίσω-πιθανόν να ξέχασες ή να μην γνώρισες - την "χούντα" του άλλου πολιτικού χώρου.

ααααα συγνωμη, ξεχασα οντως τα παιδια απο την αλλη μερια...... καλα γιαυτους μπορω να γράφω επι μηνες,

αλλα δεν δεχομαι να με παινευδετε κανενας ρουφιανος της τελευταιας 30ετιας... κανεις ######ς

ουτε ο αρχιλαμογιος ο ΑΓΠ ουτε το καθηστερημενο του
αλλα ουτε ο καραμανλης με τον κατα μεσο ανηψιο του (το βλαμμενο τον λιαπη δεν τον βαζω λογο αυξημενης χαζομαρας)

ουτε φυσικα την ντορα με το ζομπι μπαμπα της

οσο αφορα τους εγκληματιες του ΚΚΕ.... τους εκρινε η ιστορια... αρχιπροδοτες

ο κοσμος αν νομιζετε οτι υπεφερε απο τη χουντα του μεταξα και του παπαδοπουλου, τοτε σας ενημερωνω οτι εμπρος στη χουντα των 30 τελευταιων ετων ηταν τιποτα.... ηταν Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Reply With Quote
Παλιό 04-06-2011, 11:21
glenta Ο/Η glenta βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ath ditika
Μoto: r1200gs

[quote=aeriko;394894]
Απόσπασμα:
και ποια ΔΕΝ ηταν χουντα ???

Τι να κανει ο ανθρωπος;;;;; Αφου αυτοι του καψανε την γουνα με αυτους τα εχει
Reply With Quote
Παλιό 04-06-2011, 11:22
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Ρε Harlea, δεν καταλαβαίνεις ότι σταματώντας να γράφεις "επιβραβεύεις" έμμεσα αυτόν που "διαφωνεί¨μαζί σου και "τιμωρείς" όσους συμφωνούν μαζί σου.

Ο "Τεοss" είναι ένας από τους πολλούς που γράφουν στο φόρουμ, ούτε το φόρουμ είναι, ούτε εκφράζει όλους μας, ούτε η γνώμη του μετράει περισσότερο από των άλλων..

Aπό την άλλη δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι χρειάζεσαι "προστασία" από επιθέσεις τέτοιου τύπου....
Reply With Quote
Παλιό 04-06-2011, 14:01
Senior Member

ζητω συγνωμη αν χρεισημοποιησα ασχημες λεξεις και φρασεις, ειναι απο αγανακτηση, ισως τελικα αν και δεν ειμαι φτωχος η αγανακτησω των ετων με χτυπησε τωρα.

και παλι συνχωρεστε με
Reply With Quote
Παλιό 04-06-2011, 14:26
erasel Ο/Η erasel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Κέρκυρα
Μoto: f650gs 2007

Απόσπασμα:
ζητω συγνωμη αν χρεισημοποιησα ασχημες λεξεις και φρασεις, ειναι απο αγανακτηση, ισως τελικα αν και δεν ειμαι φτωχος η αγανακτησω των ετων με χτυπησε τωρα.

και παλι συνχωρεστε με

Εγώ δεν σε συγχωρώ γιατί προφανώς σε "πνίγει" το δίκιο !!!
Reply With Quote
Παλιό 04-06-2011, 18:20
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Harlea, δεν καταλαβαίνεις ότι σταματώντας να γράφεις "επιβραβεύεις" έμμεσα αυτόν που "διαφωνεί¨μαζί σου και "τιμωρείς" όσους συμφωνούν μαζί σου.

Ο "Τεοss" είναι ένας από τους πολλούς που γράφουν στο φόρουμ, ούτε το φόρουμ είναι, ούτε εκφράζει όλους μας, ούτε η γνώμη του μετράει περισσότερο από των άλλων..

Aπό την άλλη δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι χρειάζεσαι "προστασία" από επιθέσεις τέτοιου τύπου....
Συμφωνώ. Φτιάξε καφεδάκι και άραξε ... κανένας δε θέλει να θίξει κανέναν. Όλοι θέλουμε το καλύτερο, απλά ο καθένας πιστεύει ότι θα το πετύχουμε με τα πιστεύω του.

Last edited by Fuji; 04-06-2011 at 18:29.
Reply With Quote
Παλιό 04-06-2011, 19:11
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ. Φτιάξε καφεδάκι και άραξε ... κανένας δε θέλει να θίξει κανέναν. Όλοι θέλουμε το καλύτερο, απλά ο καθένας πιστεύει ότι θα το πετύχουμε με τα πιστεύω του.
Ηρεμια συνελληνες, ειναι ασχημο πραγμα να αποχωρεις ετσι, .... αλλωστε θελω πληροφοριες για χαρλεη....

ψαχνω night rob .... κανενα κομματι ?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης