![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί ζητάς συγνώμη για τα ΠΙΟ αυτονόητα;;;;; θα πρέπει να αυτοδιαγραφει οποίος δεν αντέχει να ακούει διαφορετικές απόψεις και δυστυχώς έχουμε γεμίσει απο αυτούς... εμείς παρέα κάναμε κ θα κάνουμε... Οι άλλοι ας προσεχαν !!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Στο υποχωρητικό τέλος μου τα χαλάς λίγο. Θα το ξανασκεφτείς, είμαι σίγουρος. Κάνε το για τους 'άλλους' του forum ρε παιδί μου τώρα… χέσε μας. Γιατί θές να φύγεις Πού θα παααααας Αφού σ’ αγαπώ Και μ’ αγαπάαααας ![]() Απόσπασμα:
Το ότι ασχολείσαι – απολογείσαι!!! δείχνει και την ποιότητά σου. ![]() Παρακαλούμε, που σε φιλοξενήσαμε.. κάτσε τώρα να συνεχίσουμε να σε φιλοξενούμε και πάρε και ένα φοντανάκι. Χέσε μας ξαναλέγω… |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ltsiorak;394822]και ποια ΔΕΝ ηταν χουντα ???
δεν ηταν χουντα ο αυριανισμος επι ΑΓΠ ? οταν αν δεν ειχες την αυριανη και ειχες καθημερινη εφημεριδα μαζι σου η διωξη σε ηταν δεδομενη ? Δεν ηταν χουντα το οτι αν δεν ησουν μερος του συστηματος και πρασινοφρουρος δεν μπορουσε κανενας αγροτης να παρει επιδοτησεις και μεσογειακα προγραμματα? Δεν ηταν χουντα το οτι αν ησουν δεξιος δεν ειχες προσβαση στο δημοσιο? με καμια παναγια Δεν ηταν χουντα του οτι αν δεν ησουν πρασινοφρουρος με καρτα δεν ειχες μεταθεσης σε ακτινα 1000 χμλ απο το σπιτι σου? Δεν ηταν χουντα το οτι αν δεν ησουν ΠΑΣΟΚ δεν επαιρνες αποζημειωσεις απο φ. καταστροφες? Χουντα δεν ηταν η κυβερνηση σημιτη ??? απο τις ποιο στιγνες Για να εποιανες δουλεια στην εγνατια οδο επρεπε να ισουν παιδι βουλευτη., Μηπως δεν ητνα χουντα το ξυλο στους συνταξιουχους? Μηπως δεν ηταν χουντα το ξυλο στους αγροτες και η καταστροφη των περιουσιων τους? Μηπως δεν ηταν χουντα το απέραντο κομματικο κρατος του ΠΑΣΟΚ απο το 81 ??? Θελεις να σε πω και αλλα? ??????? χιλαιδες παραδειγματα....... Φίλε μου φαίνεται ότι τα έχεις με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Να σου υπενθυμίσω-πιθανόν να ξέχασες ή να μην γνώρισες - την "χούντα" του άλλου πολιτικού χώρου. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=aeriko;394894]
Απόσπασμα:
ααααα συγνωμη, ξεχασα οντως τα παιδια απο την αλλη μερια...... καλα γιαυτους μπορω να γράφω επι μηνες, αλλα δεν δεχομαι να με παινευδετε κανενας ρουφιανος της τελευταιας 30ετιας... κανεις ######ς ουτε ο αρχιλαμογιος ο ΑΓΠ ουτε το καθηστερημενο του αλλα ουτε ο καραμανλης με τον κατα μεσο ανηψιο του (το βλαμμενο τον λιαπη δεν τον βαζω λογο αυξημενης χαζομαρας) ουτε φυσικα την ντορα με το ζομπι μπαμπα της οσο αφορα τους εγκληματιες του ΚΚΕ.... τους εκρινε η ιστορια... αρχιπροδοτες ο κοσμος αν νομιζετε οτι υπεφερε απο τη χουντα του μεταξα και του παπαδοπουλου, τοτε σας ενημερωνω οτι εμπρος στη χουντα των 30 τελευταιων ετων ηταν τιποτα.... ηταν Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=aeriko;394894]
Απόσπασμα:
Τι να κανει ο ανθρωπος;;;;; Αφου αυτοι του καψανε την γουνα με αυτους τα εχει ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο "Τεοss" είναι ένας από τους πολλούς που γράφουν στο φόρουμ, ούτε το φόρουμ είναι, ούτε εκφράζει όλους μας, ούτε η γνώμη του μετράει περισσότερο από των άλλων.. Aπό την άλλη δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι χρειάζεσαι "προστασία" από επιθέσεις τέτοιου τύπου.... |
|
|||
|
|||
![]()
ζητω συγνωμη αν χρεισημοποιησα ασχημες λεξεις και φρασεις, ειναι απο αγανακτηση, ισως τελικα αν και δεν ειμαι φτωχος η αγανακτησω των ετων με χτυπησε τωρα.
και παλι συνχωρεστε με |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ δεν σε συγχωρώ γιατί προφανώς σε "πνίγει" το δίκιο !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by Fuji; 04-06-2011 at 18:29. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ψαχνω night rob .... κανενα κομματι ? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τον πλήρωσε για να του "γκαστρώσει" την σύζυγό του αλλά ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 19 | 04-05-2011 14:09 |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 14:15 |
Έτσι ξεπούλησαν την Ελλάδα!!! | syan | Ελλάδα | 15 | 19-12-2010 12:36 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 19:12 |
Ελληνική Επανάσταση του 1821 για να μην ξεχνάμε... | riko46 | Ελλάδα | 4 | 25-03-2009 14:02 |