![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή σας ημέρα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Να είσαι καλά φίλε. Την αγάπη μου. Να δούμε πότε θα ανταμώσουμε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν περιμένεις από εμένα ........
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν δεν πας Ζακυνθο.....
![]() ![]() ....ποτέ !!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Άιντε ορέ Τι Καπετάνιος είσαι εσύ Δεν ρίχνεις δυο ντουφέκια, να συναχθεί τα’ ασκέρι σου. Γιέ μου να δεις και ποιός σου λείπει. Σου λείπει ο Διάκος απ’ τα’ χθες. Ορέ πάει στην Αλαμάνα. Και οι Τούρκοι τον Διάκο πιάσανε….. Είναι δημοτικό Τραγούδι για τους 2 Ήρωες της Ρούμελης. Ανδρούτσος και Διάκος. (Του Ανδρούτσου η Μάνα κάθονταν του Διάκου καμαρώνει) Το συγκεκριμένο τραγούδι το έλεγε ο Γιώργος Μειντανάς (είχα την τύχη να τον γνωρίζω) που όταν τραγουδούσε στον Έλατο (Ομόνοια) πάντα χωρίς μικρόφωνο γινόταν στο κέντρο απόλυτη ησυχία. Ήταν αυτό που λέμε Άντρας (2 μέτρα) με τα όλα του. Και πάνω απ’ όλα υπερήφανος Έλληνας. Την καλημέρα μου |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ωραίο Νάπο ... σ' ευχαριστώ ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλημέρα Χαραλάμπη .
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες καλησπέρες & καληνύχτες Πέμπτη 9-6-2011 !! | Jefe | Μια καλημέρα είναι αυτή | 262 | 10-06-2011 02:49 |
Καλημέρες καλησπέρες καληνύχτες!!! Πέμπτη 10/3/2011!!!! | danaos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 207 | 11-03-2011 03:13 |
Καλημέρες ,καλησπέρες & καληνύχτες Πέμπτη 24 Φεβρουαριου 2011 | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 183 | 25-02-2011 02:53 |
Καλημέρες καλησπέρες καληνύχτες!!! Πέμπτη 10/2/2011!!!! | danaos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 370 | 11-02-2011 02:42 |
Καλημέρες καλησπέρες καληνύχτες!!! Πέμπτη 27/1/2011!!!! | danaos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 315 | 28-01-2011 04:59 |