![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιχάλη περαστικά και να είναι η τελευταία !!
Σιδερένιος και πάντα όρθιος φίλε !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
πεδια καλημερα κε να ξερεται οτι παο πολυ καλα !
συμερα περπατο με μια πατερητσα μονο ισως την δευτερανα περπατο με παστουνη ! χτες εβαλα την πρωτη ενεση (αντηθροβοτικη) μονος μου μιας κε εληπε ο γιατρος που στεγαζεται στη πολυκατηκια που μενω το απογευμα θα παω στο γιατρο που με παρακολουθα για να μου κοψη της ραφες .... αυτο που με ανισηχα λυγω ειναι αυτες που ειναι μεταλληκες πως θα της αφερεση διοτι δεν ξαναηδα πυστευω ολα θα πανε καλα !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κουράγιο Μιχάλη σημασία έχει ότι πας καλύτερα .
Με το καλό να βγεις αλώβητος από την περιπέτεια σου σωματικά και ψυχολογικά . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε μου καλη αναρρωση να εχεις και ας ήταν το τελευταίο....
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μηχανάκι, πότε προβλέπεται να καβαλήσεις Μιχάλη ;
Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελευταια νεα του Gicla.οταν τον επισκευτικα την δευτερη μερα του ατυχηματος τον βρηκα στο δωματιο του νοσοκομειου να καπνιζει μανιοδος .μιλησα με τουσ γιατρους και μου ειπαν οτι θα συκοθει απο το κρεβατι σε ενα μηνα.οτι θα περπατισει σε αλλους δυο και μετα βλεπουμε. Τον επισκευτικα μια εβδομαδα αργοτερα,ΤΖΙΚΛΑΣ ορθιος με πατεριτσες και να περπατα κανονικα.Εσπασε ολες τις ιατρικες γνωματευσεις.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιχάλη, σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και σύντομα καβάλα και πάλι, πάντα όρθιος και ποτέ πια ατύχημα...............
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αδερφε Κυπριε Μιχαλη,
περαστικα και νασαι παντα γερος, ελπιζω φετος το φθινοπωρο να καταφερω ναρθω Κυπρο και να τα πουμε απο καντα |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Περαστικά σου Αντρίκο! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 45 | 15-05-2010 22:30 |
| Χρόνια Πολλά Μιχάλη (Mike76) | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 17 | 25-08-2009 09:44 |
| Περαστικά σου Νίκο Σπανέ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | GS Forum - Road & Enduro Training | 49 | 02-07-2009 03:15 |
| Περαστικά!!! | PortoLeone | Κοινωνική ευαισθησία | 27 | 29-01-2009 10:38 |
| Περαστικά στον PortoLeone | GS_maniac | Κοινωνική ευαισθησία | 36 | 09-01-2009 22:40 |