![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που δεν έχει φτιαχτεί είναι η παιδεία.
Και απ' ότι βλέπω, αργεί πολύ ακόμη... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστόςςς... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
*...Προχθές με ρώτησε ο ανιψιός μου (18 χρονών) τι είναι η ανεργία και του έδωσα το τηλ. του Μπαμπινιώτη !!! • ……. αφου πλέον μόνο στο λεξικό βλέπουμε αυτήν την λέξη !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι παράξενα τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων, ξεκινώντας ίσως από το Δεκέμβρη του 08;
Με το θάνατο του άτυχου Γρηγορόπουλου δόθηκε η αφορμή, να ήταν κι η αιτία;! , να καεί το κέντρο της Αθήνας. Τα αποτελέσματα αυτής της κατάστασης ποιά ήταν; Που εξυπηρέτεισε η εντολή Παυλόπουλου για την ουσιαστικά απουσία της αστυνομίας; Αντίστοιχα που αποσκοπούσε η υπέρμετρη χρήση χημικών τον Ιούνιου του 11; Θυμόμαστε την κατάληψη των Προπυλαίων για προσευχή από μουσουλμάνους μετανάστες; Την Υπατεία; Πολλά περίεργα είχαν ακουστεί εκείνες τις ημέρες σχετικά με υποκινητές, στοχεύσεις.... Η γηγεννής νεολαία μέχρι την ηλικία, να πούμε των 45-50, στη δύσκολη κατάσταση έχει ως στήριγμα την οικογένεια και τους φίλους. Οταν όμως θα επέλθει η γενικευμένη ένδεια τα στηρίγματα....απλά θα αδυνατούν να στηρίξουν. Θα συσσωρευτεί οργή μαζί με απόγνωση και θα γίνει ο κακός χαμός. Θα είναι πολύ "αστείο" να δούμε τους Πακιστανούς κι Ινδούς να προσπαθούν να προστατεύσουν...τι ακριβώς; Προσωπικά, έχοντας ζήσει ως φοιτητής κι εργαζόμενος αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, απέχω πολύ από το να είμαι ρατσιστής ή εθνικιστής. Ομως η χώρα έγινε ξέφραγο αμπέλι με ευθύνη πολλών. Οι Αλβανοί κι μετανάστες από τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ έχουν γίνει πλέον νοικοκυραίοι, έχουν να χάσουν κι αυτοί. Οι μετανάστες από Πακιστάν κι όμορες χώρες είναι κίνδυνος από πολλές απόψεις. Κι ένας Θεός ξέρει τι πυρήνες χρυσαύγουλων υπάρχουν. Κι άντε να εμπιστευτείς τους ξεφτιλισμένους-ξεπουλημένους πολιτικούς.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Να το κοιτάξουμε.... |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα !!! Από την ζεστή θα είναι …πάω για μπάνιο…
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω ότι το φόρουμ αντέχει άλλη μια σχέση TEOOS-Georgep.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η πιό "σοβαρή" κίνηση κατά της Βουλής είχε γίνει την 1η ή την 5η Μαϊου 2010. Τότε κάποια άτομα είχαν ανέβει τα σκαλιά στα δεξιά του μνημείου του αγνώστου Στρατιώτη. Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν από αυτούς, γυμνός από τημέση και πάνω και με ξυρισμένο κεφάλι. Πιθανόν υπάρχουν φωτό στο διαδίκτυο.
Στις τελευταίες φασαρίες του Ιουνίου λόγω μπέμπη δεν είχα κατεβεί στο Σύνταγμα για να έχω ιδία εικόνα. Για προηγούμενες φορές τα έχουμε συζητήσει και διαπληκτιστεί επαρκώς. ![]() Αυτό που παρατηρώ το τελευταίο διάστημα είναι πως οι πιό "κατατρεγμένοι" των λαθρομεταναστών έχουν γίνει θρασείς. Δεν εννοώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να μας φοβούνται, αλλά μάλλον δείχνουν να μη μας θεωρούν υπολογίσιμους. Και φοβάμαι ότι κάποιοι μπορεί να θελήσουν να τους το δείξξουν με βίαιο τρόπο και τότε θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Η ισλαμιστική προπαγάνδα ανάμεσά τους μπορεί να θελήσει να προκαλέσει γεγονότα. Θα μας φανεί παράξενο να διαβάσουμε κάποια μέρα σε καμιά εφημερίδα για αστυνομικό που άρπαξε Κοράνι από πακιστανό και το ποδοπάτησε; Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Μην ξεχνάμε ότι περιβαλλόμαστε από μουσουλμανικό τόξο και δε γνωρίζουμε "μακρόπνοους" σχεδιασμούς. Ακόμη κι οι τελευταίες γαλαντομίες του αρχιληστή Σόρος μόνο αθώες δεν είναι. Πολύ θα μας ήθελε έξω από την ΕΕ, έρμαιο των διαθέσεων των γειτόνων μας και με τελικό στόχο την ¨ενηλικίωση" της FYROM κι ίσως το μερικό διαμελισμό της Ελλάδας. Είναι τελικά όλα θεωρίες συνομωσίας ή υπάρχουν αλήθειες πίσω από αυτά; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 10:06 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 22:14 |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 20:13 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 17:00 |