Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis
Νομίζω δεν μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα...
η καφεδομπυροτσιπουροσαιζόν μας για φέτος
με πολύ κέφι και καταπληκτική διάθεση, αλλά και παρουσίες από πολλά μέρη της Ελλάδας.
-Καλοσορίζω κατ' αρχάς τους δύο νέους της παρέας Λεωνίδα(Leonidas) και Κώστα(marabu)
-τον αγαπημένο φίλο Σταύρο(staga1200) από Αθήνα
-τον Γιώργο(slane) από το Ηράκλειο
-τον Γιάννη(jtnakos) και τον Δημήτρη(Halifis) που ήρθαν αυθημερόν από τη Σιάτιστα
-τον Andrew από το Brighton U.K.
-τον Βασίλη,Δημήτρη,Νεκτάριο,Νίκο-Eιρήνη,Χρήστο
-και τέλος τον Πασχάλη ο οποίος αν και δεν ήρθε λόγω κούρασης επιστροφής του από Περού αλλά και την αγαπημένη μου Hekima η οποία αγωνιούσε για την συνάντηση...!!! ήταν μαζί μας με τηλεφωνικές ανταποκρίσεις!!!
Καλή μας συνέχεια!!!
|
Δημοσιεύω 2 sms που μου έστειλε ο Andrew την επόμενη μέρα με αφορμή τις οδηγίες που του έδωσα σχετικά με το FERRY Ηγουμενίτσα - Ιταλία
sms 1:
Efarashoh! thank you Yiannis. It was good to be with you all. A great group of guys. Andrew
sms 2:
thank you ...... Greece has been brilliant. I loved last night, talked till 01:00 with Cris (such a great guy) and had an amazing ride through the mountains on the E90. I rote slowly to enjoy it all. Happy memories of Greece. Thanks again Anderw
Μετά από τα παραπάνω προτείνω ο φίλος Χρήστος να προαχθεί σε πρεσβευτή Tουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του forum, γιατί όπως λέει και ο ίδιος:
WE ARE ALL WORLD TRAVELLERS, YOU KNOW WHAT I MEAN EEEE?