![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο παιδες παντα τετοια!!! να ειστε καλα !!!
Οι φωτο φανταστικες!!!! μας ταξιδεψες φιλε.... να εισαι καλα ευχαριστουμε!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδες μπραβο φοβερη εκδρομη και super η παρουσιαση
Και στα επομενα με το καλο...!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τόσο ίδιο και τόσο μοναδικό, πραγματική εμπειρία ζωής που δύσκολα περιγράφεται αν δεν το νοιώθεις.
. . . Αισθάνομαι σαν 80χρονος που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Θ' αρχίσω με τους καφέδες. Καλά ταξίδια. |
|
|
|||
|
|||
|
fia sena agoraki moy o xronos metra anapoda
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο Νίκος Δήμου κάπου είχε γράψει ότι..."τέχνη είναι ότι καταφέρνει να σου τεντώσει το σαγόνι"...
Εγώ λοιπόν έπαθα εξάρθρωση κάτω γνάθου από το πολύ τέντωμα! Σε μερικές φωτογραφίες σχεδόν "άκουσα" τον ήχο από τα νερά του Αώου, σαν του ναργιλέ το κοχλάζον γουργουρητό... Τα Ελληνικά, βουνά, ποτάμια, λίμνες, καταρράκτες είναι άπαιχτα και δεν χρειάζεται να διαπλάσω ποιητικά έπη ή σχετικό πανηγυρικό. Ας αποτελέσει το παρόν thread, φροντιστηριακή άσκηση προς ζύμωση και manual για το τι σημαίνει πραγματικό adventure! Στα επόμενα με υγεία Βαγγέλη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(τα θερμα μου συγχαρητηρια και για της μαγειρικες σου ικανοτητες )
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντε να γραψω τωρα μετα τον Βασιλη..
Αλλα τωρα το ειδα ο ερμος.. Στα Τζουμερκα μεσω Θεοδωριανων περιμενω χρονια να παω! Ειπαν οτι θα ανοιξουν το δρομο αλλα δεν ειπαν ποτε. (Αθανατα Ελληνικα Βουνα οπου ο χρονος δεν μετρα! Ας ελπισουμε οτι θα κανουν κατι για εμας τους θνητους..) Το κομματι Θεοδωριανα-Μπαρος -περι ου ο λογος- περνα απο το Μεγα Πλαι που ειναι η μακραν ομορφοτερη διαδρομη μεγαλου υψομετρου στην Ελλαδα και συγκρινεται μονο με αυτην που παει απο το Δαφνο στα Μετεριζια Βαρδουσιων(Ελληνικα Βουνα 4) Ευχομαι ειλικρινα να το κανουμε μαζι καποια στιγμη!!! Και να μη ξεχασω τα μπραβο για το φωτογραφο βεβαια!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μακαρι να ανταμωσουν οι γομες μας καποια στιγμη (σχολιο που μου αφησε παλικαρι σε γειτονικο site και πολυ μου αρεσε )
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δολομιτες, Ιταλο-Ελβετικες Αλπεις, λιμνες Β. Ιταλιας | black_hawk | Ταξίδια στο εξωτερικό | 84 | 13-08-2011 16:30 |
| Ισχύει?-Καταστροφική μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους | myrtos | Ελλάδα | 31 | 18-05-2011 13:12 |
| Επιτέλους ... μια Εθνική καταξίωση !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 8 | 08-10-2010 22:51 |
| Μεσα σε ποταμια,λιμνες και βουνα!!! | sintarta | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 27-04-2010 20:51 |