![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
και όλα αυτά γιατί,.,
τι μας κρατά δεμένους ., τι μας κρατά αποστειρωμένους, παστεριωμένους.,., και είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε συνεχώς., για να καταφέρουμε να έχουμε την πολυπόθητη οικονομική σταθερότητα.,. κάπου στα τελευταία χρόνια τις ζωής μας.,., την συνταξούλα μας .,.,που χλομό το βλέπω.,, και η Υπερτάξη να μας χαιρετά χαμογελαστά απο τις οθόνες σαν να σκορπίζει νέκταρ αμβροσία ., και μάννα των θεών στα κεφάλια όσων την λατρεύουν.,.,. φώτο.,.,.. .,.,,.,. με τα νέα μέτρα.,., .,., θα φορεθεί πολύ φέτος |
|
|
|||
|
|||
|
Όσο πλησιάζουμε στη Σιάτιστα κάτι σπαρταράει στην καρδιά μου...
Η γιαγιά μου υπηρέτησε δασκάλα στα χρόνια του Μακεδονικού Αγώνα... Με το πιστόλι στο στήθος... ...γιατί αρκετοί ίσως να φαντάζονται, ότι την ελευθερία την κερδίσαμε με εντομοαπωθητικό! Τα πνευματικά τενεκετζίδικα της χώρας, σερβίροντας αβάσταχτες υπεραπλουστευμένες θεωρίες επί του θέματος επί δεκαετίες, ενόψει της διπλωματικής πανωλεθρίας, θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει Μακεδονικό πρόβλημα... ...αλλά ρεύμα ιδεών από την ευρύτερη περιοχή! Στους ιστορικά ρακένδυτους και οικότροφους προοδευτικών εντόπιων οίκων ανοχής που προσδίδουν ένα γραφικό, συντηρητικό και δεξιό "κουλέρ" στην υπόθεση... . ...δεν τους παραπέμπω στον αριστερό Μπρέχτ που είπε..."Δεν είμαι εθνικιστής, αλλά όταν ο γείτονάς μου είναι, τότε γίνομαι κι εγώ δύο φορές εθνικιστής"... . ...αλλά σε μία βιβλιογραφία της γιαγιάς μου 25 βιβλίων γραμμένων στις αρχές του αιώνα επί του θέματος, που μελετάται απο ξένα πανεπιστήμια και έχει βραβευθεί πριν 60 χρόνια από την Ακαδημία Αθηνών. Σήμερα όπως βλέπω τα πράγματα είναι... . . ... “ τη Ρωμιοσύνη να την κλαίς!” ΩΡΑ 11.40' πμ Μπαίνουμε στη Σιάτιστα. Σε λίγη ώρα έχουμε παρκάρει ανάμεσα σε τρείς ...“ultimate riding machines”! ΩΡΑ 11.50' πμ Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, η παρέα πίνει καφέ στο φιλόξενο σπίτι του Γιάννη και της Ντίνας. ΩΡΑ 12.30' μμ Συμπληρώνουν την παρέα ο Πασχάλης με την Ειρήνη και η κορούλα τους. ΩΡΑ 1.00' μμ Πληροφορούμαστε ότι ξεκίνησε μία βάφτιση στην παλιά εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Και μόνο με την ιδέα ότι κάποιοι καλεσμένοι θα μπέρδευαν τις μπονμπονιέρες με τα κοψίδια, δίνουμε ημίωρη παράταση στον καφέ και συνεχίζουμε τη συζήτηση... Θέμα? Τι άλλο? Η γητεύτρα, η σαγηνευτική, η σέξι! Ποιά όμως, η λεπτή ή η χοντρούλα? Η απλή ή η πολυβιταμινούχος adv? Αβάσταχτα ερωτήματα, παχυλά ανεπαρκείς οι εξηγήσεις, νεφελώδεις απαντήσεις ... Σε τέτοια θέματα δεν μπορεί να δώσει λύση ούτε ο Αυτιάς! ΩΡΑ 2.10' μμ Παρκάρουμε και ξεφορτώνουμε την προβατίνα με τα σχετικά... Φωτό:εκκλησία Αγίου Γεωργίου (1760) Last edited by Uriah Heep; 20-09-2011 at 20:02. |
|
|
|||
|
|||
|
ΩΡΑ 2.30' μμ
Απ' εδώ και μετά, οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Αναλαμβάνει ο Γιάννης... . . ...να μετατρέψει τον χώρο σε ...Γη του Πυρός! Φωτό: Tierra del Fuego! |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΛΕΜΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΩΡΑ 3.30' μμ
Η θράκα έχει “χωνέψει” και η ιεροτελεστία αρχίζει... Προβατίνα, για την ακρίβεια “μπλιώρα”, . . ...κορυφαία ποιοτική διαβάθμιση αμνοεριφίου, . . ...που έχει υποστεί χαλαρωτικό SPA με αρωματικά έλαια μυστικών παραδοσιακών συνταγών. Φωτό: προβατίνα αλά σκάρ Last edited by Uriah Heep; 20-09-2011 at 20:41. |
|
|
|||
|
|||
|
ΩΡΑ 4.00' μμ
Ο Νίκος εκλιπαρεί τη μπέμπα για λάγνα ερωτικά στραμπουλήγματα... Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται! Φωτό: no comments |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
την επόμενη φορά,δοκίμασε να βάλεις στον κιμά και ένα ποτηράκι ούζο! θα εκπλαγείς!! |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=TAKIS04;469823]
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ [/QUOTEΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΛΕΜΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΡΑΚΕς ΠΙΝΟΥΜΕ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΠΡΟΥΔΟΤ ΓΥΡΝΑ ΑΠ Τ ΧΟΥΡΙΟς ΝΑ ΔΙΕΙς ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞ ΠΡΟΥΔΟΤ Ε ΠΡΟΥΔΟΤ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
| Tags |
| καιει |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ημερολόγιο ταξιδίου σε Highlands - Ireland! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 641 | 13-02-2013 22:56 |
| Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 01:17 |
| Mαξιλάρι πληκτρολόγιο USB! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-04-2009 01:24 |