![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ε ρε ξύλο που τους χρειάζεται !!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Σημερα ειδα τις δηλωσεις της συμμοριας και ειδικα του αρχηγου της στο "Πρωτο θεμα" κι επαθα... Απολυτα συνειδητοποιημενο το κατακαθι της κοινωνιας λεει χαρακτηριστικα οτι ξερει πολυ καλα ποιο θα ειναι το μελλον του στη φυλακη, θα τον πλησιασουν οι "δικοι του" θα τον προετοιμασουν καταλληλα κι οταν βγει θα ειναι ετοιμος για πιο μεγαλα κολπα......
Last edited by Skyhigh; 16-10-2011 at 16:21. |
|
|||
|
|||
![]() .............. |
|
|||
|
|||
![]()
ελατε τωωρρααα ΜΗΝ σας βγαινει η κακια.
ας μιλησουν η δημοκρατια,η δικαιοσυνη.μην τα καταδικασουμε τα παιδια. ισως να φταιει το συστημα μας που δεν τους αγκαλιασε σαν κοινωνια!! οχι βια.η βια φερνει βια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by geopoumid; 16-10-2011 at 17:30. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλέ, αυτοί μιλάνε καλύτερα... Γαλλικά και από εμένα. ![]() Θα σας έλεγα και ένα ανέκδοτο για την κατάσταση, που τους περιμένει στις φυλακές, αλλά δεν κάνει. Είναι πολύ κακό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Newsbeast.gr | ΚΟΙΝΩΝΙΑ : «Όταν βγω θα κάνω τα ίδια»
Νάτος και ο Γαλλομαθης... Απόσπασμα:
Εμενα με ηρθε εκεινο που τελειωνει τον διαλογο ο διαβολος λεγοντας "Α κριμα ρε φιλαρακι οι Πεμπτες δε θα σ'αρεσουν καθολου...."
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολύ καλό και αυτό. Το δικό μου αρχίζει με την άφιξη ενός σαν τον αλβανό στην φυλακή. Τον προσέγγισε αμέσως ένα... καλό παιδί και του είπε ότι οπωσδήποτε θα τον κάνει γκόμενά του. Διαφώνησε ο αλβανός και το καλό παιδί του πρότεινε να είναι εναλλάξ. Μια μέρα ο ένας και μια ο άλλος. Συμφώνησε ο αλβανός και το καλό παιδί του λέει: Ξεκινάμε σήμερα να είσαι εσύ η γκόμενά μου. Διαφώνησε ο αλβανός, σκεπτόμενος τί είχε να πάθει και του λέει: Όχι σήμερα εσύ θα είσαι η γκόμενά μου. Οπότε το καλό παιδί, για να τελειώνει τον διάλογο, τις ευγένειες και τα σεντονιάσματα, συμφωνεί - αράζει πίσω - ανοίγει τα πόδια και του λέει: ............................. Δεν γράφεται σας λέω.Ούτε κι από μένα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια δεν υπάρχει χειρότεροι ράτσα απο τους αλβανούς και μην αρχίσετε τώρα να λέτε ότι είμαι ρατσιστίς και όλα αυτά! Και πιστέψτε με δεν υπάρχουν εξερέσεις!!! Για όποιον διαφωνεί μπορώ να του πω πραγματικές ιστορίες απο ανθρώπους γνωστούς μου που τους έβαλαν στα σπίτια τους και έλεγαν "ΑΥΤΟΙ δεν είναι τέτοιοι... είναι οικογενειάρχες" και όμως την πάτησαν! ΜΗΝ τους βάζετε στα σπίτια σας (όσοι νοικιάζετε) ΜΗΝ τους πέρνετε στις δουλειές σας και γενικά προτιμάτε ΕΛΛΗΝΕΣ! Μακριά απο αυτές τις ΛΕΡΕΣ που ονομάζονται ΑΛΒΑΝΟΙ! Και οποιος θέλει ας με αποκαλέσει ρατσιστή!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 14:09 |
ΑΜΜΟΒΟΛΗ !! | teacher | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 21-06-2011 22:50 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 09:22 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 18:55 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 13:03 |