![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ειναι το προβλημα Κωστα μου, οπου θελουμε καταλαβαινουμε και οπου θελουμε οχι.......
Ξαναδιαβασε το ποστ μου και ψαξε να βρεις ποιοι κλαδοι εχουν σχεση με το δημοσιο....ενς κλαδος ειναι οι κατασκευαστικες, αλλος οι γιατροι οχι μονον του ΕΣΥ αλλα του ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, φαρμακοβιομηχανιες και οι περιξ αυτων κ.λ.π Ολοι αυτοι οι κλαδοι με τον εναν ¨η με τον άλλον τροπο εχουν μεριδιο σε αυτο που συμβαινει σημερα και στην καταντια μας, ειτε λεγεται Δημοσιο χρεος (εσωτερικο κι Εξωτερικο), ειτε λεγεται απεργιες, ειτε λεγεται αυξησεις μεσω απεργιας, ειτε λεγεται...οπως θελει να λεγεται... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με ζήτησε κανείς...??? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις?
Τα ίδια επιχειρήματα παρουσιάζεις με όλους αυτούς τους "ψεύτες". Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά τον "αρχιτέκτονα" Από τους ελάχιστους που γράφουν εδώ μέσα και βλέπουν τι γίνεται!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ζεις τόσα χρόνια σε αυτή τη χώρα και πιστεύω ότι συμφωνούμε στο ότι τόσα χρόνια τα ίδια γίνονται και τίποτα δεν αλλάζει. Τότε γιατί δεν φεύγεις για άλλα μέρη μήπως και ησυχάσεις? Εδώ το δημόσιο δεν αλλάζει ότι και να κάνεις.Ετσι θα είναι γιατί εμείς το συντηρούμε με τις πράξεις μας.Με αυτούς που ψηφίζουμε και αυτούς που λαδώνουμε.Εσύ φυσικά ούτε τους ψηφίζεις ούτε τους λαδώνεις μάλλον. Αρα το θέμα πάλιωσε .Εκτονώσου αλλού και με άλλους τρόπους.Πλέον εγώ σαν ΔΥ δεν ενοχλούμε από τις κατηγορίες αυτές και αν και ανήκω στο 5-10% όπου θα μπορώ από τώρα και ύστερα θα φέρομαι σαν το υπόλοιπο 90-95% γιατί μέχρι τώρα 'κοπρίτης' ήμουνα,τουλάχιστον ας είμαι και με βούλα. Ρίξε πράμα να ξελαφρώσεις και όταν θα σου μειώνουν το μισθό ή θα σε διώχνουν τα ' έντιμα 'αφεντικά σου , εδώ θα είμαστε να πιούμε καφέ ενώ αυτοί θα τρώνε από τα ελβετικά λεφτά τους που εσύ τους τα έφερες δουλεύοντας 12ωρα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θες να μου πεις ότι θα κάνεις σαν το γείτονα μου, που που τον χάνεις που τον βρίσκεις, βγάζει το σκύλο έξω για κατούρημα. Δεν έχουμε καταλάβει πότε δουλεύει. Είναι ΔΥ. Μια μέρα μας είπε "αφού μας τα κάνουν έτσι τα πράγματα, να και εγώ δεν πηγαίνω". Δεν του απάντησα όπως του άξιζε. ΜΠΟΡΟΥΣΕ να το κάνει και το έκανε - εγώ δεν μπορώ, η γυναίκα μου επίσης. ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ... Νίκο (εγώ). Όχι ο γείτονας. Πάλιωσε ξεπάλιωσε #######. Αν γίνει το μπαμ (και θα γίνει), κάτι τέτοια θα είναι τα πρώτα που θα τα "λήξουν". Με το καλό ή με το κακό. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 16:55 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 00:23 |
Ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ενώ περιμένουμε ασθενοφόρο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 16-04-2009 12:34 |