![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θα πρεπει να πεσουν τα προσχηματα και καθοπρεπεισμη πεστε ποιος ειναι με ονοματα ειτε ειναι επαγγελματιας ειτε ειναι ιδιωτης να ξεσκαρταπουμε δεν παει αλλο αυτο το πραγμα να μαζευεις καποια χρηματα και να σε κλεβει ο αλλος τοσο ωμα ..................διωξτε τους απατεωνες απο παντου ...............
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο μόλις το είδα.. Έχω πάθει πλάκα με την όλη ιστορία αν και γνώριζα την μισή απο τις συζητήσεις μας.. Στεναχωρέθηκα δε πολύ γιατί ήσουν πολύ ενθουσιασμένος απο την αρχή που την απόκτησες και για έναν που σε κορόιδεψε στην κυριολεξία περνάς τα χειρότερα.. Εύχομαι γρήγορα να φτιάξεις την μοτό σου γιατί πιστεύω πως αξίζει να την κάνεις εσύ σαν το Dakarάκι σου και όχι το Dakarάκι σου να έχει γίνει σαν αυτή!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μάάάλιστααααα..............
![]() ![]() Αυτά λοιπόν γίνονται όταν οι Διαχειριστές είναι καλοπροαίρετοι και δείχνουν ανέχεια... σε "κομήτες" που θεωρούν το GSForum αγγελιοχώρο... ![]() ![]() Θεωρώ ότι με αφορμή αυτό το πρόσφατο συμβάν... θα πρέπει να μπουν κάποιοι κανόνες σχετικά με το πότε μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια αγγελία... π.χ. 1/ Minimum 1 μήνα στο forum 2/ Minimum 100 μηνύματα εκ' των οποίων i. 20 στις Καλημέρες ii. 20 στα Καλωσορίσματα iii. 20 στους Καφέδες / Εκδηλώσεις iv. 20 στις Εκδρομές v. 20 στα Τεχνικά θέματα Επειδή η κοινωνία μας έχει γεμίσει από "μπουμπούκια" νομίζω πως κάτι τέτοιο θα μας προφυλάξει από μελλοντικά τέτοια κρούσματα... ![]() ![]() Υ.Γ. Αν ήταν στο χέρι μου, τα παραπάνω νούμερα θα ήταν αρκετά υψηλότερα, απλώς προτείνω κάτι light... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι και online ....
Έλεος!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τελικά το "κακό" έγινε και φυσικά δε φταίει το φόρουμ γι'αυτό. Αλλά όπως έχω πει, θεωρώ μετά από 2+ χρόνια που είμαι εδώ ότι το φόρουμ κι οι άνθρωποί του, πολλούς τους οποίους έχω γνωρίσει, μιά δεύτερη μεγάλη οικογένεια. Ο Δημήτρης κι ο Νίκος κι όλοι όσοι έχουν την ευθύνη του, έχουν προσπαθήσει και συνεχίζουν να δουλεύουν γι'αυτό που έγινε κι είναι κρίμα να εμφανίζονται τέτοια φαινόμενα. Οταν τα μέλη του φόρουμ στη μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν αποδείξει την αλληλεγγύη τους σε κάθε είδους πρόβλημα, είναι λυπηρό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Φυσικά έχει ευθύνη κι ο Γιώργος, η κ@ύλα του τον ώθησε στην αγορά χωρίς να το ελέγξει το πράγμα, αλλά κι εγώ έχω αγοράσει από το στομάχι. Το πρόβλημα έγκειται στο χαρακτήρα του φόρουμ που πλήγεται από παρόμοιες συμπεριφορές. |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης είναι δικό σου.
Με ένα τηλ πριν να κλείσεις τη αγορά θα μπορούσες τουλάχιστον να μάθεις οτι η μηχανη έχει τρακαρει 3 φορές.μεσα σε 5 το πολυ λεπτά το βλεπουμε αυτο και φυσικά το μέγεθος της ζημιάς. Έπειτα,αγορά χωρις έλεγχο?δεν γίνεται αυτο,μιλάμε για μηχανοκίνητο όχημα,κοιτάς να είναι και σωστό αλλα φυσικά κι εσυ ασφαλής. Η άδεια σου έχει παρακράτηση?αν όχι,παίξε το κινέζος και μην δώσεις τίποτα.αν έχει,Δες να μπορείς να κανείς κάτι με δικηγόρο,αν και αμφιβάλλω. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 28-11-2011 at 11:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε κρίμα που έμπλεξες σε μια τόσο θλιβερή ιστορία
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 08:51 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 11-02-2011 23:15 |
Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 18:38 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 20:23 |
Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 00:42 |