![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μιλας εσυ που εχεις 47 ν παπούτσι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν θέλουμε τέτοιες νύφες.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτή η νύφη σε ..."Βρασίδα" μου φέρνει εμένα! Ας είναι όμως, αφού ο γαμπρός μαγειρεύει και βάζει πλυντήριο υπάρχει μια... ισορροπία
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
εκει θελω να καταληξω....... ![]() μεχρι τωρα....ειναι η μονη απαντηση που με καλυψε θελουμε να βλεπουμε τους φιλους μας δυστυχισμενους?????? ![]() γιατι μετα απο ενα τετοιο γαμo.....η καταθλιψη ειναι σιγουρη ![]() p.s....οποιαδηποτε ομοιοτητα της ερωτησης μου με ερωτευμενο μελος της παρεας μας με γρηγορη αναβατρια.....ειναι τυχαια
![]() Last edited by gsmaniac; 09-12-2011 at 07:55. |
|
|
|||
|
|||
|
βρε παιδια, εδω εχουν μπερδευτει οι ρολλοι της πατροπαραδοτης ελληνικης οικογενειας.τις δουλειες στο σπιτι ποιος θα τις κανει?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
o πιο ....αργος
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν ξέρω, δε μου έτυχε...![]() ![]() ![]() Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει γκρίνια, ε;;; ![]() ![]() Νταξ μωρε΄!!!! Ας κάνει τις δουλειές στο σπίτι κι ας είναι 2''/χλμ πιο γρήγορη!!!!Θα σκάσουμε τώρα11 ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΑΑΑΑΑ!!!!
εδώ διαφωνώ! Δεν πάνε αυτά με .... στοιχήματα!!! Είναι προκαθορισμένα εδώ και χρόοοοοονια!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|