![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Από την Μηχανή το κατάλαβα
κι εγώ τέτοια θέλω να πάρω ![]() Να εισαι παντα καλά |
|
|||
|
|||
![]()
1. Από στερια Μικρα Ασία μέχρι το Παμούκαλε επιστροφή από Κουσάντασι στη Σαμο με τούρκικο καΐκι...Αφρικα750 με την Μαρία
2. Ιταλία: Βενετια, Βερόνα, Φλωρεντια, Σιέννα, Ρώμη, Μπάρι gs1150, με την Μαρία 3.Ιβηρική χερσόνησος Από Πατρα>Ανκώνα-Σιββιταβετσια>Βαρκελώνη. Εκκίνηση λοιπόν από Μπαρτσελόνα, φτασαμε μεχρι Λισσαβώνα κ επιστροφή παραλιακά μεσω Ανκώνας gs1150, με την Μαρία 4.Ιταλία από επαρχιακούς στην Λιμνη Γκάρντα κ τριγύρω τα βουνα κ μετα καναμε Αλπικά Πασα......απιστευτα...θα ξαναπάω.. είχα παρέα 9 Ducatisti piloti...εκοψα την ντίζα γκαζιού για να τους προλαβαίνω ![]() ![]() με GS1150 διπλός με το γιο μου 5.Απο Αλβανία στη Βουδαπεστη 6.Βουλγαρική Ροδόπη με το φορουμ φέτος 7.το φετινό Δυστυχώς ενώ αγόρασα το πρώτο μου δύκυκλο στα 16 μου κ με δικα μου χρήματα... διπλοβαρδια 25 ημερες στο κλακ ενος παραγωγικού εργοστασίου ![]() δυστυχώς λοιπόν, μηχανη απόκτησα μετά απο 21 χρόνια δηλ στα 36 μου... Από το 1998 κ εδω εχω κάνει αυτά τα ταξιδια κ ορκίστηκα φέτος, πρωτου ξεκινησω το ταξιδι προς Κρακοβία, ότι κάθε χρόνο κ ενα χιλιόμετρο μακρύτερα... Ακούω κ δέχομε προτάσεις για τον επόμενο Σεπτέμβρη, αντε από 15/08 κ μετά ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζοντας τους φίλους από επάνω και τα εργαλεία με τα οποία ταξίδεψαν, χρειάστηκε πολύ κουράγιο και ψυχολογική υποστήριξη, για να βρω την δύναμη να γράψω κι εγώ μερικά από τα δικά μου μοτοτα-Ξιδάκια.
Μερικά από αυτά που θυμάμαι είναι: 1986 με XL250R έφτασα στα βάθη της Τουρκίας, (λίγο κάτω από την Άγκυρα ![]() Τα υπόλοιπα 100 000 χιλιόμετρα από το συγκεκριμένο μηχανάκι, ήταν για να γνωρίσω όλη την Ελλάδα. Ακολούθησε ένα μεγάλο διάλειμμα, λόγο στρατιωτικών "υποχρεώσεων" και αδυναμίας άδειας από την εργασία μου, αλλά δεν υπήρχε και ανάγκη, αφού δούλευα σε νταλίκες στο εξωτερικό. 2007 Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία. 2007 Bari, γύρος της Ιταλίας, Bari 2008 Τουρκία, Βουλγαρία 2009 Τουρκία, Συρία και λίγο Λίβανο. Μπήκα και στα μισά της ημέρας βγήκα. Εκείνη την περίοδο τα σύνορα ανοιγόκλειναν και υπήρχε φόβος να εγκλωβιστώ εκεί για πολλές ημέρες. 2010 Τουρκία με το GSForum 2011 ΣΑΡΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ![]() ΥΓ: Πολλά διήμερα - τριήμερα σε Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία. Κάποια από αυτά με το Forum, όπως στην εκδρομή του ΤΕΟ71, Βουλγαρική Ροδόπη TO 2011, Sakis-Paschalis, Σκόπια και 3ις χώρες σε μία ημέρα. Last edited by nikos-x; 21-12-2011 at 13:48. Λόγος: Μερικά από αυτά που θυμάμαι είναι: |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο ανελυσε αυτο της Σαρτης ρε φιλε..
![]() Ποσο σου κοστισε ποσο διηρκησε τι τρωγατε???? Και συ με το 250 μπλουτζινατος στην Τουρκια! Ο Βροχιδης ειχε-εν αγνοια του- προτυπα!! |
|
|||
|
|||
![]()
απο το βαπτισμα του πυρος!
Ανδορρα 1997. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Grossglockner 1998.Tα γελια εχουν να κανουν με το οτι και οι 3 ημασταν φρεσκοχωρισμενοι και αλητευαμε 2 εβδομαδες στα Ευρωπαικα Βουνα με καινουργια μηχανακια!!
![]() Με το Σακη (sakis1200) και τους λυκους την εποχη που η βενζινη στην Ισπανια εκανε 200 δραχμες το λιτρο! Διπλος τριπλετα και κατασκηνωτικος εξοπλισμος απο πανω με 200χλμ στο κοντερ.11-φθηνα-λιτρα ανα 100 χιλιομετρα ![]() Kαλοκαιρι 2001! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τρεις φρεσκοχωρισμενοι, με καινουριες μηχανες...
![]() ο καλιτερος συνδυασμος... και ας λεει το τραγουδι,της Ατζελας "οι χωρισμενοι ,δεν γιορταζουνε ποτε..." ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Βλέποντας τις φωτογραφίες σου, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ. Έχω κατέβει το '73 από το Graz στη Θεσσαλονίκη, δικάβαλος με βέσπα συμφοιτητή μου. Σε ένα πάρκιν κοντά στο Βελιγράδι, άνοιξε κι επισκεύασε κινητήρα. Έχετε την πιό γλυκιά τρέλλα σε 2 τροχούς. :sm4: |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα λεφτά βρέθηκαν - Θα τα αξιοποιήσουν ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 82 | 17-10-2011 11:53 |
ταξιδια | papajim | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 8 | 16-01-2011 12:50 |
Καλο σου ταξιδι Κωστα! | emix | Διάφορα | 51 | 20-05-2010 16:01 |
Πρωτα οι συνταξιουχοι! | MARK | Χιούμορ | 4 | 10-05-2010 16:30 |
Αξιολογούνται οι οίκοι αξιολόγησης! | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 1 | 04-05-2010 15:59 |