![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα σε ανταμείψει με μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς είναι Δημήτρη όπως το λες όταν ξεκινάς κάτι με πολύ αγάπη μόνο καλά θα καταλήξει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ένα μεγάλο μπράβο στην νοοτροπία και το σκεπτικό του Θοδωρή
![]() Μπράβο ρε φιλαράκι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστός Τεό !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είσαι αρχηγός Θοδωρή.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όσο για την μοτοσικλετιστηκη σου νοοτροπία φίλε υποκλίνομαι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Θοδωρή με το καλό να πάτε και να επιστρέψετε Την ίδια διαδρομή μόνο που φτάνω μέχρι την Πράγα ετοιμάζω για τον Αύγουστο 15ημερούλες, οπότε σαν φύλακας άγγελος που είσαι θα μας δώσεις πληροφορίες για την διαδρομή και όχι μόνο των Βαλκανίων .
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
( Ξαναγραφω το μεσημεριανο μου μηνυμα λόγω οτι χαθηκε κατα την αναβαθμιση. ) Κωστα κατα 80% και εγω διπλος αλλιως μονος100%. Προσπαθω να αφησω το παιδι για το συγκεκριμενο πενθήμερο ωστε να ερθει και η ναταλι μαζι. Με τον πανο και τον αντωνη εχουμε ταξιδευσει καιρος λοιπον να κανουμε και ενα ταξιδι μαζι + τον Τεο που απο αυτα που μου μου εχουν πει και εχω ακουσει απο τα παιδια εναι σουπερ τυπος. ( Προκαταβολη θα βαλω την τριτη ). Καλησπερες σε όλη την παρεα απο πατρα !!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τεό επίτρεψε μου λίγο σπαμ.. Ευτύχη, μέχρι τότε κ σε αναμονή της αναφορας του Θεοδώρου κ των λοιπών ταξιδευτών, λίγο υλικό εδώ αγαπητέ φίλε... Βέβαια αν μπορέσεις να το διαβασεις θα δεις ότι το έχω σταματήσει το ταξιδιωτικό στην Βουδαπέστη, έτσι χωρίς λόγο.... Επίσης όταν το είχα ξεκινήσει, δεν ήξερα να φιλοξενώ τις εικόνες στον imageshack, και είναι λίγο ανιαρό το πέρασμα της Αλβανίας ![]() σπαμ οφ Καλό Ταξίδι σας |
|
|||
|
|||
![]()
Χμ, πολυ ενδιαφερον.
Πασχα ειναι 14 Απριλιου. Νωρις. Εκεινη την περιοδο δεν εχει τιποτα. Χιονοδρομια θα εχει τελειωσει, η ιστιοπλοια δεν θα εχει αρχισει. Αμα βρουμε και κατσικια στην σουβλα στο Σεραγιεβο θα ειναι τελεια!!!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 16:45 |