![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία πατέντα....
Οταν πρώτο πήρα το gs σκέφτηκα πως θα βγάζω τον τροχό, και ότι δεν έχω τόσο μεγάλο άλλεν... Αγόρασα λοιπόν.. Μετα οταν μου φάνηκε πολυ βαρύ.... Σκέφτηκα να το κόψω... Δεν μ αρέσει ομως να καταστρέφω εργαλεία... Και έτσι κατέληξα στο παρακάτω παξιμαδι που βρήκα σε μαγαζί με βίδες και αλλα τέτοια ήδη Το πόσταρω για τους φίλους που δεν πρόλαβαν και θέλουν εργαλείο σαν αυτο που έφτιαξε ο Χάρης. ![]() Last edited by Sotos_; 05-02-2012 at 23:49. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Σεφ Χάρης ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πολύ καλό, αν το ήξερα.... ![]() ![]() Παω αυριο να δω αν υπάρχει στο Αργος, γιατι με φαγανε οι Αργείτες φίλοι γιατι δεν τους εφτιαξα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για το εργαλειάκι....!
Χάρηκα που γνωριστίκαμε και θα χαρώ ακόμα περισσότερο αν συνταξιδέψουμε κιόλας με τη πρώτη ευκαιρία! Να είσαι καλά, Kosttis |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αμοιβαια αισθηματα ![]() και συ να εισαι πάντα καλά! |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη σ΄ευχαριστώ κι εγώ για το εργαλείο και την άμεση παράδοση-αυτό είναι sevice, το παραγγέλνεις στο φέρνουν στο "χώρο" σου και σε τιμή σόκ.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαρη ευχαριστουμε για τη χαρη αυτη που μας εκανες!
Και η τελετη παραδοσης ονομαστικη και ανεπαναληπτη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() τσιμπησα και εγω εναν μεζε.......... ![]() να εισαι καλα φιλε.....αχρειαστο να ειναι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xαρη μολις το παρελαβα,ενα μεγαλο ευχαριστω κ ενα μεγαλο μπραβο!
Ευχομαι να καταφερουμε να τα πουμε κ απο κοντα. |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη παρέλαβα κι εγώ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Να΄σαι καλά! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συγκριτικό 4άρων on off ελαστικών (προσωπική εμπειρία) | ALX | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 18 | 19-01-2012 09:33 |
Κυκλώματα εφοριακ.& τελ/ακών εμποδίζουν την πάταξη του λαθρεμπορί | vagelas | Ελλάδα | 6 | 10-01-2012 16:28 |
Bridgestone 501 110/80-19 ελαστικό εμπρός | siraxanz | Χαρίζεται | 25 | 06-12-2011 01:24 |
Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος... | frits | Επικαιρότητα | 131 | 01-03-2011 20:48 |
Ρεμπέτικο, Ρεμπέτικη μουσική. Ένα κομάτι του πολιτισμού μας. | kostas_366 | Πολιτισμός | 14 | 06-02-2011 23:58 |