![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλοπροερετα ρωταω οπως παντα.,.,.,. παιχταδορ πειρεωτη send from salonika.,.,., |
|
|||
|
|||
![]()
αχ φιλε μου Σαλονικιε προτιμω να τσακωθουμε για το επερχομενο ντερμπι παρα για αυτο.
Ενδεικτικα θα σου πω οτι εγω και ο mobby οπως και ο bogart θα μπορουσαμε να εκμεταλευτουμε τις δουλειες μας για να παρουμε πελατια απο το φορουν αλλα δεν το εχουμε κανει. Φανταζεσαι να εβαζα δωρο για την πιττα 2 εισιτηρια Θεσσαλονικη Θασο η' Παλουκια Περαμα κοστος 10 ευρω ενω ειχα ΚΕΡΔΙΣΕΙ απο το φορουμ 50-60 πελατες? |
|
|||
|
|||
![]() Εγώ πάντως Θάσο δεν έχω πάει κι εχω ακούσει ότι είναι ωραία... δε μου κάνεις τα έξοδα μιας και το 'φερε η κουβέντα...??
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω θελω Λαυριο Σαμοθρακη
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κακίες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχει ωραιο ονομα ο ατιμος!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φήμες λένε ότι ανυπομονούν να δουν τα ποδοδάχτυλα του Πρετεντέρη!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αποκλειεται να μαλωσουμε για το ντερπυ ,.,.,γιατι ειμαι αριανος 2. βαλε εσυ δωρα και μακαρι να παρεις εκατο πελατες απο το φορουμ και χιλιους αν δεν θες να βαλεις δωρα.,.,., το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην σχολιαζεις καποιον που μεσα σε ολο αυτο το ρηγμαδο εβαλε εστω και ενα δωρο αξιας 0,50λεπτων.,.,., |
|
|||
|
|||
![]()
εεεεεε το μεγεθος λεει Αλεξανδρουπολη Θασσο η' Παλουκια Περαμα......αυτη ειναι η αναλογια.
Απο την αλλη χωρις να ειμαι βεβαιος ουτε την δουλεια μου δεν εχω βαλει στο προφιλ μου. Μην νομιζει κανεις οτι ψαχνουμε για πελατες |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου την δινει που..... | jarhead | Επικαιρότητα | 19 | 14-04-2011 23:53 |
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ τι σημαινει!!!! | lepanto | Χιούμορ | 21 | 30-03-2011 01:21 |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 10:06 |
Τι σημαινει, μπαταρια?? | TASOS GS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 04-11-2010 00:42 |
Απλα τυχαινει!!! | xenos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 05-09-2009 16:03 |