![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είτε αυθόρμητοι είτε (το πιο πιθανό) κατευθυνόμενοι .... Γιατί σαν κι εσένα Κωστή μου τότε μπορεί να κατέβει / κατέβουμε κανα εκατόμμυριο κόσμος στο Σύνταγμα και το Κολωνάκι κ.α. χλιδάτες περιοχές της Αθήνας όπου διαβιούν παρασιτικά (?) οι "εθνοπατέρες" μας και τότε να δείς "γέλια μέχρις δακρύων" (και χωρίς δακρυγόνα μάλιστα) ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
όσο για το πλιάτσικο που το είδα να γίνεται να ξέρεις ότι ο κόσμος που ήταν εκεί όσους πρόλαβε τους σάπισε στο ξύλο....για να μην λέτε ότι θέλετε για τον κόσμο που ήταν εκεί. Πάντα θα υπάρχουν προβοκάτορες και πάντα θα υπάρχουν και μαμάκες...δεν θα κάτσουμε μέσα στο σπίτι μας όμως για να τους κάνουμε το χατήρι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να σου παραθέσω ένα γεγονός. Στον αγώνα που έκανε ο λάος της Τυνησίας εναντίον του καθεστώτος βγήκαν τεχνικοί της τηλεόρασης και ζήτησαν συγνώμη από τον λαό γιατί ποτέ δεν παρουσίασαν τα πραγματικα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση. Τα μεγέθη μπορεί να είναι διαφορετίκα , η τακτική όμως ίδια! Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι και νομίζω πως οι μόνες διαφορές του ΜΠΕΝ ΑΛΙ με τους δικούς μας είναι ότι αυτός εκτελούσε όποιον εξέφραζε διαφορετική άποψη! Για να δούμε τι θα δούμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μαζί σου...
Ούτε κι εμένα μ' αρέσει να με πηδάνε χωρίς σάλιο... αλλά ότι και να προσπαθώ να στρίψω εγώ... αυτοί με πετυχαίνουν... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κώστα το gamw-κούτι το βλέπω μόνο για ταινίες... ειδήσεις έχω να δω κάτι χρόνια.. πολλά όμως...
Χθες είδα.... χμμμ.... 10-15' maximum... Έχω κατέβει σε πορεία στο Παρίσι όπως έχω πει στο παρελθόν μαζί με άλλους 1.000.000 Γάλλους για να στηρίξω συμφοιτητές μου... και η πορεία ΕΙΧΕ αποτέλεσμα !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πες μου τι πέτυχες με τη συμμετοχή σου στην πορεία χθες...
Να σου πω εγώ???????????? Να γυρίσεις σπίτι σου και να γράφεις ότι θέλεις να κάψεις τους μπάτσους ζωντανούς... το είπες μόνος σου ότι ήταν πάνω στα νεύρα σου... Σε γνωρίζω και ξέρω ότι δεν είναι αυτός ο Ζήσης... Αλλά σκέψου το... σκέψου τι πέτυχες... να θέλεις να σκοτώσεις "μπάτσο"... Καμία σχέση με το σκοπό που είχε η συμμετοχή σου στην πορεία... σωστό ή όχι?? Κάνω λάθος...?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για τα νεύρα μου και τους μπάτσους αυτό αφορούσε τα χτεσινά γεγονότα μεν αλλά να ξέρεις...όποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στον πατέρα μου τη μάνα μου και την αδελφή μου....ναι θα τον κάψω ζωντανό......βλέπεις μόνο τη μία πλευρά φίλε δεν είναι θέμα νεύρων είναι θέμα από ένα σημείο και πέρα επιβίωσης.....όποιος απειλήσει τη ζωή των δικών μου ή την δική μου...ναι θα ορμήξω....όπως με τα ίδια λόγια έλεγες ότι θέλεις να κάψουμε τη βουλή και τους βουλευτές....και αυτοί απειλούν τη ζωή μου...τέλος Και επειδή με γνωρίζεις θα έπρεπε να ξέρεις ότι σε κάποια πράγματα δεν κάνω εκπτώσεις....εδώ μιλάμε για τη ζωή μας Κώστα και χτες χωρίς υπερβολή απειλήθηκε....δεν μπορώ να σου το εξηγήσω μόνο αν ήσουνν εκεί θα το καταλάβαινες. Μαζί μου χτες ήταν μια φίλη μου που διαφωνούσε με το τρίπτυχο για τους μπάτσους (όπως και γω εν μέρει γιατί έχω φίλους αστυνομικούς).......μετά τα γεγονότα τα χτεσινά άλλαξε άποψη....ξέρεις γιατί? απειλήθηκε η ζωή της από ποιους? όχι απο εξωτερικό εχθρό (αυτό ελέγχεται βέβαια) αλλά από έλληνες κατά τα άλλα αδελφικό αίμα. Last edited by z_atomic; 13-02-2012 at 13:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Η ημέρα μετά την πρωτοφανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκατοντάδων χιλιάδων απλών πολιτών που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ψήφιση του Μνημονίου 2, βρήκε την Αθήνα να μετρά τις πληγές και τα συντρίμμια της, στον απόηχο των βάρβαρων λεηλασιών από την ανεξέλεγκτη δράση των γνωστών - αγνώστων.
Πλήθος κόσμου, παρά την εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία, παρέμεινε για αρκετές ώρες ανυποχώρητο σε παραπλήσια της πλατείας Συντάγματος στενά. Το εν λόγω βίντεο απλού πολίτη έχει τραβηχτεί από την οδό Μητροπόλεως γύρω στις εννιά το βράδυ. Χιλιάδες κόσμου μετά τις πρώτες επιθέσεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα αρνούνται να αποχωρήσουν και κατακλύζουν τις οδούς Ερμού, Κ. Σερβίας, αλλά και τις πλατείες στο Μοναστηράκι και στη Μητρόπολη. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ρεπόρτερ του NEWS 247, κάθε φορά που το ποτάμι κόσμου επιχειρούσε να πλησιάσει το Σύνταγμα δέχονταν διαδοχικές εφόδους των ΜΑΤ. Οι οδομαχίες και ο πετροπόλεμος διήρκησαν περισσότερο από τρεις ώρες. Σε ρίψη πετρών, άνδρες της ομάδας Δέλτα αποφασίζουν να δράσουν διαφορετικά. Στο βίντεο διακρίνεται μοτοσυκλέτα να πέφτει κυριολεκτικά πάνω στους διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από την Μητρόπολη Αθηνών. Δείτε στο βίντεο τις αντιδράσεις και τα ουρλιαχτά των απλών πολιτών, τη διάλυση του πλήθους με ρίψη χημικών και τη βροχή από τραπέζια και καρέκλες που ακολούθησε. Video "Πόλεμος" με χημικά και δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας - Dailymotion |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ο λουκανικος!!!!!!! | gsmaniac | Ζώα | 11 | 16-12-2011 16:42 |
Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 07:59 |
Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 20:45 |
Εθνική Ελλάδος!!! | kostasvar | Διάφορα | 11 | 19-11-2009 20:40 |
Επιτέλους E-Bay και στα Ελληνικά | billy_bmw | Κόσμος | 14 | 29-04-2009 02:02 |