![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Nα σου ζήσει η κούκλα φίλε Ακη και Γιωργία !!!
Α βρε θα τρέχουν οι γαμπροί έξω από το σπίτι με τα BMW εκείνης της εποχής !!! ΒΜW μοντέλο 2030 !!!!!!! Πω πω ρε φίλε........και εσύ θα τους κυνηγάς με τα ΒΟΧΕR !!! ![]() ![]() Καλότυχη να είναι και πάλι φίλε !!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε συ κουκλάρα είναι....
![]() Φτου, φτου....., |
|
|
|||
|
|||
|
NA ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ
|
|
|
|||
|
|||
![]() Να σας ζήσει!!!!! Κ να είναι ΓΕΡΗ Κ SOUPER ΤΥΧΕΡΗ!!!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κούκλα φιλαράκι.Ποιον μου θυμίζει,ποιον μου θυμίζει...
την Γεωργία ![]() ![]() ![]() Ομορφάντρα μου ίδια εσύ είναι ![]() ![]() ![]() Και οι υπόλοιποι κόψτε το περί νύφης γιατί την έχει καβαντζώσει ο γιός μου ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχουμε προλάβει κύριος. Με ΠΜ, τηλέφωνο στο κινητό, στο γραφείο, Μήνυμα κλπ μέσα επικοινωνίας. ![]() Κάτσε καλά γιατί
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
| Περαιτέρω λιτότητα ίσως οδηγήσει την Ελλάδα σε "εμφύλιο" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 23 | 07-09-2010 05:28 |
| Πρέπει να "γυρίσει" το πολυτονικό σύστημα στην παιδεία ;;; | arsy | Ελλάδα | 8 | 28-04-2010 20:15 |
| Χ. Αλμούνια: "η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει" | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 01-02-2010 01:19 |
| φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |