![]() |
|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Να του αφαιρεθεί η επιμέλεια; | |||
Ναι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 45.45% |
Όχι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 54.55% |
Ψήφισαν: 33. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
το thred ηταν για κατι συγκεκριμενο, και οχι γενικα αν εχουμε κανει καποιο λαθος ή καποια παρανομια. Μιλαμε οτι ο τυπος κανει κατι συνηδητα και οχι κατα λαθος οπως διαβασα
απο μερικους πιο πανω. Για μενα ειναι, επειδη το εχω ξανακουσει οτι αν δεν εχω λεφτα να παρω αυτοκινητο .... Ε αν δεν εχεις λεφτα μην κανεις παιδια τελος Το θεμα ειναι γιατι, σε αλλες (πολιτισμενες) χωρες δεν το κανουν αυτο ??? Γιατι υπαρχουν νομοι που εφαρμοζονται. Νομοι οχι εισπρακτικοι αλλα με νοημα - για την ασφαλεια των πολιτων -, μιας και απο μελετες που εχουν κανει, η σωστη ενημερωση - εκπαιδευση (για το διπλωμα, αφου δεν υπαρχει ετσι ευκολα το φακελακι ) και εφαρμογη του νομου , εχει μικροτερο κοστος απο το να νοσηλευτει ή να σκοτωθει καποιος. Last edited by evanb; 07-05-2012 at 20:20. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλό πιστεύω είναι πάντως τέτοια θέματα όταν δημοσιεύονται, να αφυπνίζουν κάποιον που όντως δεν έχει συνειδητοποιήσει την εγκληματικότητα των ενεργειών του και πιθανόν από άγνοια να θέσει σε κίνδυνο το παιδί του για παράδειγμα. Το θέμα αυτό "προκαλεί" περισσότερο αυτούς που τα έχουν κάνει και αντιλαμβάνονται το λάθος τους, αλλά προσπαθούν να βρουν υποστηρικτές. Γι αυτό και το αποτέλεσμα του γκάλοπ ως ήταν αναμενόμενο, υπερασπίζεται τον εμφανιζόμενο στο βίντεο και του καταλογίζονται ένα σωρό "δίκια" Δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να πω ότι δεν έχω περάσει ποτέ με κόκκινο, δεν έχω προκαλέσει ποτέ ατύχημα με υπαιτιότητά μου, δεν έχω κάνει ούτε ένα μέτρο με παιδί χωρίς ζώνη στο αυτοκίνητο έστω και στο πίσω κάθισμα και πολύ περισσότερο δεν έχω πάρει ποτέ τα παιδιά μου επιβάτες (ούτε κάν με πλήρη εξοπλισμό πριν κλείσουν τα 18) στη μηχανή και να πηγαίνω με σφήνες και 70 στη Βουλιαγμένης... Και είμαι απόλυτος σε αυτό. |
|
|||
|
|||
![]()
Και κατι ακομα, εισαι ο Rossi στην ικανοτητα να κρατας μια μηχανη, ο/η αλλος/η
που περναει το STOP ή το κοκκινο, σκεφτηκες που θα βρεθει το παιδι ?? Εκτος αν θεωρουμε τα παιδια αναλωσιμα.... Εγω παντως ΟΧΙ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι ωραία που είναι η ψυχολογία του όχλου, ειδικά σε προκαθορισμένο και προδιαθετημένο περιβάλλον.
Να βάλω ως δεδομένο ότι η κόρη μου ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ακόμα και ξαναξεκινώντας το αυτοκίνητο για να το παρκάρω λίγο καλύτερα, 20 εκ. πιο μπροστά, βάζει ζώνη μόνη της πλέον. Μετά από αυτό, να πω την εμπειρεία μου 3 μέρες πριν, και τα συμπεράσματα δικά σας: Είμαι μαζί με άλλους 10 μοτοσυκλετιστές και 4 αστυνομικούς-μοτοσυκλετιστές για να εκπαιδευτούμε σε ακόμα σωστότερη/ασφαλέστερη οδήγηση και ενημέρωση για κοκ. Χωρίς να το θέλω, έπιασα τον εαυτό μου να έχει την ψυχολογία του "εμείς" (οι καλοί που απλά και νόμιμα πάμε τις βόλτες μας) κι απέναντι "εσείς" (που μας χαλάτε την ζαχαρένια χωρίς λόγο και αιτία). Μετά από μία ώρα συζήτησης, είδα τους 9/10 να λένε για όλους τους κακούς στον δρόμο. Να τους κατηγορούν και να τους βρίζουν. Τι αυτοκίνητα, τι μοτοσυκλέτες, τι ποδήλατα, τι κράτος.... Μόνο διαστημόπλοια δεν κατηγορούσαν. Κι απ΄την άλλη οι αστυνομικοί να αμύνονται υπέρ αυτών, λέγοντας ότι "μα αυτό προσπαθούμε να μάθουμε στον κόσμο. Να τον μάθουμε. Δεν γράφω τον πιτσιρικά χωρίς κράνος. Απλά τον συνοδεύω σπίτι του. Να μάθει. Να ντραπεί." Εσείς αν τον λιθοβολήσετε τον τύπο με το παιδάκι, τι θα του μάθετε? Υ.Γ. Έκανα css, 0-300, bike safe, και σχολεία ασφαλούς οδήγησης για να μην κάνω τέτοια λάθη. Αυτός, ακόμα κι αν είναι τελείως βλάκας, του το είπε κανείς? ![]() Υ.Γ.2 Παιδεία, παιδιά. Ποιος την προσφέρει και πως όμως? Last edited by Lupo; 07-05-2012 at 20:48. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι από εσάς δοκιμάσατε τους ιμάντες του Γερανού της Τροχαίας; | Δήμος | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 10-03-2012 14:38 |
Ματαιώθηκε η προσπάθεια τέλεσης λειτουργίας στην Αγία Σοφία | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 01-10-2010 07:18 |
Εκτέλεσαν δυο άνδρες επειδή έβλεπαν Μουντιάλ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 6 | 20-06-2010 20:35 |
Έτοιμο προς διάθεση το Win 7 XP mode | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 14 | 23-10-2009 18:42 |
Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν δημόσια νεαρό ζευγάρι στο Αφγανιστάν. | Arkas | Κόσμος | 27 | 25-04-2009 17:49 |