GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Να του αφαιρεθεί η επιμέλεια;
Ναι 15 45.45%
Όχι 18 54.55%
Ψήφισαν: 33. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-05-2012, 20:00
evanb Ο/Η evanb βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ANO PATISIA
Μoto: R 1200 GS, 2008
Προεπιλογή Απάντηση: Αφαίρεση Επιμέλειας;

το thred ηταν για κατι συγκεκριμενο, και οχι γενικα αν εχουμε κανει καποιο λαθος ή καποια παρανομια. Μιλαμε οτι ο τυπος κανει κατι συνηδητα και οχι κατα λαθος οπως διαβασα
απο μερικους πιο πανω.

Για μενα ειναι, επειδη το εχω ξανακουσει οτι αν δεν εχω λεφτα να παρω αυτοκινητο .... Ε αν δεν εχεις λεφτα μην κανεις παιδια τελος

Το θεμα ειναι γιατι, σε αλλες (πολιτισμενες) χωρες δεν το κανουν αυτο ???
Γιατι υπαρχουν νομοι που εφαρμοζονται. Νομοι οχι εισπρακτικοι αλλα με νοημα - για την ασφαλεια των πολιτων -, μιας και απο μελετες που εχουν κανει, η σωστη ενημερωση - εκπαιδευση (για το διπλωμα, αφου δεν υπαρχει ετσι ευκολα το φακελακι ) και εφαρμογη του νομου , εχει μικροτερο κοστος απο το να νοσηλευτει ή να σκοτωθει καποιος.

Last edited by evanb; 07-05-2012 at 20:20.
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2012, 20:17
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanb Εμφάνιση μηνυμάτων
μεχρι σημερα ΕΓΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ??

Μην μας βαζεις ολους στο ιδιο σακι ...................
Βαγγέλη πολλοί είμαστε που δεν τα κάνουμε τα πράγματα αυτά, προσέχουμε όλους ανεξαιρέτως τους επιβάτες μας και δεν έχουμε ανάγκη να διατυμπανίσουμε το τι κάνουμε και το αν σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή των άλλων πρώτα και μετά το νόμο.

Καλό πιστεύω είναι πάντως τέτοια θέματα όταν δημοσιεύονται, να αφυπνίζουν κάποιον που όντως δεν έχει συνειδητοποιήσει την εγκληματικότητα των ενεργειών του και πιθανόν από άγνοια να θέσει σε κίνδυνο το παιδί του για παράδειγμα.

Το θέμα αυτό "προκαλεί" περισσότερο αυτούς που τα έχουν κάνει και αντιλαμβάνονται το λάθος τους, αλλά προσπαθούν να βρουν υποστηρικτές. Γι αυτό και το αποτέλεσμα του γκάλοπ ως ήταν αναμενόμενο, υπερασπίζεται τον εμφανιζόμενο στο βίντεο και του καταλογίζονται ένα σωρό "δίκια"

Δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να πω ότι δεν έχω περάσει ποτέ με κόκκινο, δεν έχω προκαλέσει ποτέ ατύχημα με υπαιτιότητά μου, δεν έχω κάνει ούτε ένα μέτρο με παιδί χωρίς ζώνη στο αυτοκίνητο έστω και στο πίσω κάθισμα και πολύ περισσότερο δεν έχω πάρει ποτέ τα παιδιά μου επιβάτες (ούτε κάν με πλήρη εξοπλισμό πριν κλείσουν τα 18) στη μηχανή και να πηγαίνω με σφήνες και 70 στη Βουλιαγμένης... Και είμαι απόλυτος σε αυτό.
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2012, 20:28
Senior Member

Και κατι ακομα, εισαι ο Rossi στην ικανοτητα να κρατας μια μηχανη, ο/η αλλος/η
που περναει το STOP ή το κοκκινο, σκεφτηκες που θα βρεθει το παιδι ??
Εκτος αν θεωρουμε τα παιδια αναλωσιμα.... Εγω παντως ΟΧΙ
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2012, 20:31
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
..................

Το θέμα αυτό "προκαλεί" περισσότερο αυτούς που τα έχουν κάνει και αντιλαμβάνονται το λάθος τους, αλλά προσπαθούν να βρουν υποστηρικτές. Γι αυτό και το αποτέλεσμα του γκάλοπ ως ήταν αναμενόμενο, υπερασπίζεται τον εμφανιζόμενο στο βίντεο και του καταλογίζονται ένα σωρό "δίκια"

......................
Εγω παντως δεν περιμενα τετοιο αποτελεσμα μεχρι στιγμης....
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2012, 20:44
Lupo Ο/Η Lupo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: Κύπρος (τόπος καταγωγής - Αθήνα)
Μoto: BMW R 1150 GS - Yamaha XV 750

Τι ωραία που είναι η ψυχολογία του όχλου, ειδικά σε προκαθορισμένο και προδιαθετημένο περιβάλλον.

Να βάλω ως δεδομένο ότι η κόρη μου ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ακόμα και ξαναξεκινώντας το αυτοκίνητο για να το παρκάρω λίγο καλύτερα, 20 εκ. πιο μπροστά, βάζει ζώνη μόνη της πλέον.

Μετά από αυτό, να πω την εμπειρεία μου 3 μέρες πριν, και τα συμπεράσματα δικά σας:

Είμαι μαζί με άλλους 10 μοτοσυκλετιστές και 4 αστυνομικούς-μοτοσυκλετιστές για να εκπαιδευτούμε σε ακόμα σωστότερη/ασφαλέστερη οδήγηση και ενημέρωση για κοκ.
Χωρίς να το θέλω, έπιασα τον εαυτό μου να έχει την ψυχολογία του "εμείς" (οι καλοί που απλά και νόμιμα πάμε τις βόλτες μας) κι απέναντι "εσείς" (που μας χαλάτε την ζαχαρένια χωρίς λόγο και αιτία).
Μετά από μία ώρα συζήτησης, είδα τους 9/10 να λένε για όλους τους κακούς στον δρόμο. Να τους κατηγορούν και να τους βρίζουν. Τι αυτοκίνητα, τι μοτοσυκλέτες, τι ποδήλατα, τι κράτος.... Μόνο διαστημόπλοια δεν κατηγορούσαν.
Κι απ΄την άλλη οι αστυνομικοί να αμύνονται υπέρ αυτών, λέγοντας ότι "μα αυτό προσπαθούμε να μάθουμε στον κόσμο. Να τον μάθουμε. Δεν γράφω τον πιτσιρικά χωρίς κράνος. Απλά τον συνοδεύω σπίτι του. Να μάθει. Να ντραπεί."

Εσείς αν τον λιθοβολήσετε τον τύπο με το παιδάκι, τι θα του μάθετε?

Υ.Γ. Έκανα css, 0-300, bike safe, και σχολεία ασφαλούς οδήγησης για να μην κάνω τέτοια λάθη.
Αυτός, ακόμα κι αν είναι τελείως βλάκας, του το είπε κανείς?

Υ.Γ.2 Παιδεία, παιδιά. Ποιος την προσφέρει και πως όμως?

Last edited by Lupo; 07-05-2012 at 20:48.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης