![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!! Χρησιμοποιω λάθος ονομασία, απο συνήθεια .Κάτι σαν το "διαφορικο" της GS που ονομαζουμε συνεχεια, και που μόνο διαφορικο δεν έιναι !Γράψτε λάθος, και παρακαλώ να διαγραφεί απο τα πρακτικά ...
Last edited by BOXER; 22-10-2012 at 23:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Παπαριες μπορούν να ακουστούν πολλες
![]() Το θέμα είναι ότι η BMW το παίζει εδώ, και να βρούμε πιθανές αιτίες ώστε να μην μπουν πολλοι άλλοι άτυχοι στο κλαμπ! |
|
|
|||
|
|||
|
6 σελίδες για τα αυτονόητα. Όταν ένα εξάρτημα παρουσιάζει τόσο μεγάλο βαθμό αστοχίας δεν ψάχνουμε να βρούμε τι λάθος κάνουμε εμείς που οδηγούμε το μηχανάκι, και πολύ περισσότερο όταν αυτή η αστοχία έμμεσα είναι παραδεκτή και από την μαμά (αλλάζει είπατε της gs με του rt).
Λάθος αντιμετώπιση από την μαμά όπως και σε τόσα άλλα (ίσως να νομίζει ότι απευθύνεται σε κατοίκους του ουαλαλαούμ). Απ΄όσα διάβασα (το δικό μου ακόμα δεν το έχω δει αλλά την Κυριακή θα βγάλω πίσω τροχό και θα το δω) υπάρχει σφάλμα και δεν φταίει ούτε το φορτίο ούτε το πάτημα του πίσω φρένου (αλίμονο όταν την αγόρασα δεν διάβασα πουθενά στο μάνιουαλ να μην πατάω πίσω φρένο - άλλωστε έχω συνδυασμένη πέδηση και μόνο με την μπροστινή μανέτα ενεργοποιείται και το πίσω φρένο), φταίει η λάθος επιλογή υλικού. Δεν είναι κακό, όλες οι εταιρίες κάνουν λάθη και μετά κάνουν ανακλήσεις για να τα διορθώσουν, αλλά στην τεράστια BMW τα λάθη δεν χωράνε, πάντα το μάρκετιν θα είναι υπεράνω όλων ακόμα ακόμα και από το r&d depart. Αν το καταλάβουμε και το εμπεδώσουμε ίσως κάποτε να γίνουμε καλύτεροι καταναλωτές και να μάθουμε να απαιτούμε εκείνα που δικαιούμαστε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λέω και γω: "δε μπορεί θα μπερδεύτηκε" αυτός δε κάνει τέτοια λάθη.... Πανάγιε Vasorfa σ'γχωρατον μιας και μόνο εσύ έχεις το χάρισμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Προχθες πηγαινοντας στην εκδρομη του φορουμ στη Βουλγαρια σε μια σταση και ενω οι υπολοιποι απολαμβαναν το τσιγαρακι τους εγω χαζευα το μηχανακι γυριζοντας τον πισω τροχω και παει το ματι μου στο ραγισμα (ευτυχως ειναι μονο σε μια) αλλα μπορω να πω οτι φταιω εν μερη. Μολις εστρωσα τα πισω τακακια μετα απο αλλαγη τα ζορισα πιεζοντας με επιμονη το πισω φρενο για να δοκιμασω την αποδωση τους με αποτελεσμα ο δισκος να γινει κοκκινος σα φωτιστικο!
Το αλλο που προσεξα ειναι οτι τα μοντελα 08 + εχουν αλλο σχεδιο, ειναι ιδια ή πρεπει να ζητησουμε το νεο βελτιωμενο αντ/κο? Last edited by kwstas; 23-10-2012 at 01:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Χθες παρήγγειλα το μαντεμένιο ανταλλακτικό το οποίο και θα τοποθετήσω στο μηχανάκι αμέσως μετά την παραλαβή του.
![]() Νοιώθω πάντως λίγο σα να πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου η γκόμενά μου ....... |
|
|
|||||
|
|||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Last edited by GregoryA; 23-10-2012 at 10:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπον αφου το λυσαμε ποιος φταιει και τι δεν φταιει προχωραμε στην λυση του προβληματος....Αφιερωμενο για αυτους που πιανουν τα χερια τους!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ολοι μαζι με προφορα LA FLANTZA!!!
|
![]() |
|
|