![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() δεν παλεύεσαι του κρεμασες κουδουνια του ανθρωπου.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αργυράκο στην Κυριακάτικη καφεδοτσιπουροσυνάντηση δεν θα μπορέσω να δηλώσω παρών μιας και λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου το επιτρέπουν.
Σάββατο το απογευματοβραδάκι όμως νομίζω πως θα τα καταφέρω να έρθω για ένα καφεδάκι για να ξανασυναντήσω αγαπημένα φιλαράκια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αργυρακο βαλε και μενα τελικα απο Σαββατο μονος. Για την τιμη στο ξενοδοχειο δεν υπαρχει προβλημα. Μην ξεχασεις το τσιπουρο χωρις γλυκανισο που σου ζητησα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καιρο θελαμε με την Αντιγονη να παμε προς τα επανω να συναντησουμε καλα φιλαρακια,τωρα βρηκαμε την ευκαιρια και τα καταφεραμε. Οταν δουλευεις δυο και τρια Σαββατα τον μηνα και με τις δυο μικρες να εχουνε και αυτες τις αναγκες τους ζοριζουν τα πραγματα..... Οσο για το εργαλειο μην το ζαχαρωνεις γιατι θα σου αρεσει και θα θελεις και αλλη βολτα μαζι της οποτε...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανάργυρε αδελφέ μου, έχεις το μικρόβιο της οργάνωσης. Τέλος.
Και απ' ότι διάβασα, θα ζήσετε ιστορικές στιγμές, επί τη εμφανίσει του φιλτάτου Γεωργίου μετά του δικύκλου αυτού. Ερε τι χάνω ... Μπράβο παλληκάρια, να περάσετε όμορφα. Ζηλεύωωω! |
|
|||
|
|||
![]()
Ισος κυριακη αν μου το επιτρεψουν οι επαγγελματικες υποχρεωσεις
![]() |
![]() |
|
|