![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
........ Ειπαμε ενα τηλεφωνο και ειμαι μεσα!!! Για τετοιους ανθρωπους και καταστασεις στην αλλη ακρη της Ελλαδας!!......και αν ειναι Σαββατο θα ειναι η νυχτα μεγαλη!!![]() ! Χαρηκα που σας γνωρισα εστω και για λιγο....ελπιζω την επομενη να γνωρισω και 'γω τα παιδια που δε προλαβα!!! .............Σακη θελω να δω τη Μπυρα ??
|
|
|
|||
|
|||
|
Aκομα ειμαι στο μπαλκονι και χαζευω τα δεντρα και τους ουρανους..
Γιατι στο Χολομωντα σε μια μερα βλεπεις πολλους διαφορετικους.. Skandinavian style. Κι ενα τραγουδακι που μου ηρθε μολις στο μυαλο. Κατευθειαν απο τα σοκακια και τα στενακια της Gamla Stan στο κεντρο της Στοκχολμης, η καλυτερη αναμνηση απο το δικο μου μη ψηφιακο Nordcapp ![]() Κρασακι,και ενα καλο ζευγαρι ηχεια ενδεικνυνται ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να στε καλά ν'ανταμώνετε βρε....
|
|
|
|||
|
|||
|
Για αλλη μια φορα περασαμε πολυ ωραια στου Heep !! Δε θα αναφερθω στο παρεακι, την εγκαρδια φιλοξενια η τις μουσικες στο ομορφο σπιτι στο δασος. Θα πω ομως, γιατι μου εκαναν εντυπωση, για τις γευσεις απο ολη την Ελλαδα, για τη ρακη, τα μυρωδικα στις μπριζολες και τη σαλατα, το τσαι, το μελι που γεναιοδωρα μοιραστηκε μαζι μας ο νοικοκυρης του σπιτιου ... χιλια χρονια να ζησει..ελπιζω να ξαναμαζευτουμε συντομα
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτά είναι
![]() και αυτά μένουν .... ![]()
|
|
|