![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη το ποσον σου ειναι 19,20
πρεπι και εσύ να καταθέσης στο λογαγιασμό που είναι στη 5η σελίδα και να ενημερώσης ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Papadopaidi το δικό σου ποσόν είναι 20 ευρω πρέπει να κάνεις ότι και οι παραπάνω ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
![]()
arkas Βάλε την παραγγελία σου και προλαβένεις να παραλάβησ στη πίττα μας .άλωστε στη πίττα θα υπάρχουν και κάποια κομάτια χειμερινά σε μαύρο χρώμα Φούτερ για περισσότερα 6944250929 Αντώνης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στον καφέ της Τετάρτης 27-2-13, στο Kitchen Bar, θα έχω μαζί μου μερικά μπλουζάκια χειμερινά.
Μακρυμάνικα με κέντημα. Όποιος θέλει θα μπορεί να τα πάρει επί τόπου. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Στην πίττα στην Ερέτρια, από Παρασκευή βράδυ,
θα έχω μαζί μου μερικά μπλουζάκια χειμερινά. Μακρυμάνικα με κέντημα. Όποιος θέλει θα μπορεί να τα πάρει επί τόπου. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα , η παραγγελία μου είναι η παρακάτω:
1) T-Shirt μεγέθους XL BOXER (NAVY) εμπρός με Nickname στο μανίκι Billy-Βo 7,00€ 2) T-Shirt μεγέθους XL Βράχια (BLACK) εμπρός με Nickname στο μανίκι Billy-Βo 7,00€ 3) POLO μεγέθους XL Βράχια (BLACK) μόνο πίσω με Nickname στο μανίκι Billy-Βo 9,00€ Σύνολο 23,00€ Χαιρετώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα τα δείται στη πίττα μας Αντωνης
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() [B]BILY-BO TO POSON SOY OK 23 EURO ακολούθησε τη διαδικασία στο bost 43[/B] Last edited by solon; 22-02-2013 at 12:31. Λόγος: ποιο εντονα γραμματα |
|
|||
|
|||
![]()
t-shirt σταμπα μονο στην πλατη.Στηλε τιμη για να κανω καταθεση..ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: