![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον! Με το καλό να τα καταφέρουμε!
|
|
|||
|
|||
![]()
οι Βόρειοι
1. napgeo ....................................... είσοδος __. Προορισμός, Σταυρονικήτα και ......................... 2. Astakos82 (+) ..............................είσοδος__. Προορισμός Βατοπέδι 3. MARK ............................................είσοδος__. Προορισμός Βατοπέδι 4. ARGI .............................................είσοδος__. Προορισμός Βατοπέδι 4. Sid1967 ** ....................................είσοδος__. Προορισμός Βατοπέδι 5. ARGI ** ........................................είσοδος__. Προορισμός Βατοπέδι. 6. TARKAS .........................................είσοδος__. Προορισμός Βατοπέδι ____________________________________________________________________________________________________________________________ οι Νότιοι 1. Fuji ............................................ είσοδος 9/05. Προορισμός, Σιμωνόπετρα (εναλλακτικά Καυσοκαλύβια) και Γρηγορίου 2. -DHMHTRHS- .............................. είσοδος __. Προορισμός Γρηγορίου και Διονυσίου. 3. Akis ........................................... είσοδος __. Προορισμός, Σκήτη Αγίας Άννης, και Σιμωνόπετρα. 4. SenseiG ...................................... είσοδος __. Προορισμός, Σκήτη Αγίας Άννης, και Σιμωνόπετρα. 5. BlackShadow .............................. είσοδος __. Προορισμός Σκήτη Αγίας Άννης, και Σιμωνόπετρα. 6. mario ......................................... είσοδος __. Προορισμός Σκήτη Αγίας Άννης, και .................... 7. N.GS (+) ..................................... είσοδος __. Προορισμός, Γρηγορίου, και ........................ _________________________________________________________________________________________________________________ 1. BMW R 1100 GS ........................... είσοδος __. Προορισμός ελεύθερος 2. Arkas 3. egefalikos 4. KOSTIS-GS 5. BMW 1150 RT 6. kokovatanen (+) 7. Epsime * 8. antfly353 * . . . ![]() Last edited by Fuji; 26-12-2012 at 22:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω αν φετος θα καταφερω να παρω αδεια αυτες τις μερες αλλα ας συμπεριληφφθω και εγω σαν πρωτο προορισμο Βατοπεδι
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Με το καλό Στάθη! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα διαχωριστω λιγο απο τους Βορειους και καταληγω σε...
εισοδος 9/5/13 και προορισμοι στη Γρηγοριου(9/5) -Αγ. Παυλου (10/5) - Σκητη Αγια Αννης (11/5) (+1) Last edited by Astakos82; 27-12-2012 at 10:23. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μάχιμο σε βλέπω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πρωτη εμπειρία και θελω να ψαξω να βρω το κατι .... το τι??? δεν ξερω...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() στο Βατοπεδι φιλαρακι μου δεν πιστεύω να το βρω... οπως σου ξανα ειπα η πρωην κοπελα μου ειχε θειο τον Γεροντα Εφρεμ και τον εχω γνωρίσει... αρα το Βατοπεδι εκτος απο της θαυματουργές εικονες δεν εχει κατι που θελω να με συγκινήσει... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|