![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ερχεται μετά απο δίμηνο περίπου
|
|
|
|||
|
|||
|
Έγινα κι εγω διάσημος απόψε.. Στην Αγία Παρασκευή..Θα την στείλουν;; Πάντως υπήρξα τυχερός στην ατυχία μου γιατι έχω τα τακούνια και πήγαινα μέχρι 120 στις στροφές.. Το να πληρώσω πάντως δεν θα με κάνει να κλείσω το γκάζι την επόμενη φορά ούτε νοιώθω ασφάλεια αν κινηθώ με λιγότερα απο 100 χ.α.ω στο συγκεκριμένο δρόμο.. Να κινούμαστε δλδ με 70 που λέει η πινακίδα χωρίς καν να πλαγιάζουμε σε κλειστά-κρυφά-παρατεταμένα πέταλα όπου το 90% των οδηγών κινούνται με τουλάχιστον 110 και να δίνουμε την ευκαιρία στον πίσω μας να μας βρει ξαφνικά μπροστά του με +40 μην πω και περισσότερα.. Άποψη μου βέβαια και σεβαστή η όποια αντίθετη άποψη..!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή έγινε και σχετική κουβέντα στην εκδρομή την Κυριακή, να πω κι εγώ την πικρή μου εμπειρία με τα φωτογραφικά ραντάρ.
4 κλήσεις φωτογραφικού τον Ιουνιο 2010 στη Λ. Μαραθώνος από το 18 έως το 26 χλμ, στο ύψος Πικερμίου και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας. Διαφορετικές ημέρες και ώρες οι κλήσεις μου. 18 - 24/6, αν θυμάμαι καλά.... Ανά 2 μέρες με γράφανε ![]() ![]() Οι ταχύτητες από 130-150 χαω χοντρικά. Τις φωτό τις είδα όλες, δεν μου τις έδωσαν όμως. 4Χ350€=1400€ και 8 μήνες άνευ διπλώματος, που έγινε μια "συγχώνευση" σε 2 μήνες. Οι κλήσεις κατέυθαναν "κατά ριπάς" τον Νοε- Δεκ του 11. 1 1/2 χρόνο μετά....Άλλες 2 από Δεκ 2010 στην είσοδο της ΑΟ από το Μαρκόπουλο, πριν τα διόδια. Απόλυτη ερημιά, τεράστιο πλάτος δρόμου, νησίδα κλπ και ένα άσχετο όριο 80χαω.... ![]() Εκεί τα χιλιόμετρα που έδειχναν οι φώτο , ήταν πολλά... Από 205 έως 237.... Το tiger είχα τότε, για να μη λέτε πώς τα έπιασα ![]() Πάλι πολύ αργά έφτασαν οι κλήσεις, το Πάσχα του 2012... Πάλι τα ίδια, 2Χ350 και 4 μήνες άνευ διπλώματος.... Έκτοτε, ποτέ σε ΑΟ και ΕΟ με πινακίδα ![]() ![]() ![]() ![]() Κι ασε τα ραντάρ να τραβάνε ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για 4 χρόνια έπρεπε να σου πάρουν το δίπλωμα, οχι για 4 μήνες, και δεν κάνω πλάκα ... |
|
|
|||
|
|||
|
Την περασμενη εβδομαδα (18/7/13) με ειδοποιησαν τηλεφωνικα απο το ΑΤ Κορωπιου για κλιση ταχυτητας απο ρανταρ της Αττικης οδου στην ευθεια του Alpha.
Πηγα παρελαβα την κλιση 350 Ευρω - 50% για αμεση πληρωμη και μου εδειξαν και της φωτογραφιες 1 ολοκληρη 1 με ζουμ στο αριθμο κυκλοφοριας απο τον Απριλιο 2013 αρα η κλιση μου ηρθε με τριμηνη καθυστερηση, οι φωτογραφιες απλα πεντακαθαρες !!! ημουν και με τριβαλιτσο αρα γυρναγα απο ταξιδι. Το οριο 110 εγω πηγαινα 170... μου ειπαν να αναμενω ειδοποιηση για παραδωση του διπλωματος για 60 ημερες, το παραδοξο ειναι οτι αναφερει οτι δεν εχει βαθμους "point system" Αυτα για τον μονο δρομο του λεκανοπεδιου που μπορεις να "υπερβαλεις ελαφρως" με ασφαλεια |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι στάνταρ, πάντως φαίνονται αμα περνωντας τις πινακίδες γυρίσεις το κεφάλι σου και τις κοιτάξεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
πλάκα πλάκα όταν κατέβηκα Αθήνα για το training στα Μέγαρα πέρασα από Περιδερειακή Υμηττού και στο πάνε και στο έλα (ήθελα να βγω Κατεχάκη στο Στρ. Νοσοκομείο)....και δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι οδηγούσα μέσα στα όρια (όχι βέβαια και με 170...) Σίγουρα όταν ερχόμουν να σας βρω στα διόδια σε κάποια σημεία πήγα και με 150....να περιμένω κι εγώ χαρτάκι μαγικό?????
και 2η ερώτηση...αφού η παράβαση έχει να κάνει με την μηχανή, γιατί στερούμε και την δυνατότητα να οδηγήσω και το αμάξι???????? (μετά από edit) και 3η ερώτηση...σε περίπτωση που μου ζητηθεί κράτηση διπλώματος...μπορώ να δώσω της γυναίκας μου που δεν το χρησιμοποιεί (αλλά δεν έχει άδεια για μηχανή...) ??? Last edited by todor; 27-07-2013 at 17:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βλεποντας την υπογραφη του προφιλ σου μετα απο αυτα που λες και γραφεις μου γεννιεται μια ερωτηση θα ρισκαρεις να πεις στη γυναικα σου οτι πηρες κληση με τη μηχανη ....εγω στη θεση σου οχι !
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και πως θα δικαιολογήσω τα λεφτά από το πρόστιμο και το δίπλωμα ωρε????αν τελικά έρθει ραβασάκι στο σπίτι...θα φταίει το κατεστημένο της Αθήνας (ως ΠΑΟΚτζης) και τα σχετικά...και θα το πληρώσω...πιο πολύ με "αγχώνει" το δίπλωμα... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η παράβαση έχει να κάνει μ' εσένα που οδηγείς. άρα απαγορεέυται για ένα διάστημα να οδηγείς. Ασφαλώς κι έχει νόημα.* Μπορείς να δώσεις όποιο δίπλωμα θες. Δηλώνεις υπεύθυνα ποιος οδηγούσε και παραδίδει αυτός το δίπλωμά του. Αν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο, σώνεσαι ![]() ![]() * Το παράλογο είναι που αφαιρούν πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος! Λες και φταίει η μηχανή ή το αυτοκίνητο για την όποια μαλ@κία του οδηγού ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|