![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα την πληρώσω ακριβά αυτή μου την αθυροστομία, Αλεκάρα μου.
Ο tsitsos . . . den xarizei ![]() Εγώ ο "Ξένος" πως θα τολμούσα; ![]() Εδώ και μια βδομάδα υπέστην λουμπακίασην, όταν προσπάθησα να σηκώσω τα 300+ κιλά του βάρα σα να ήταν σακούλα με σπαράγγια ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τελικά Argi's μονός, φαγητό για διπλόν & ποτά για τριπλόν ! ![]() ![]() (Θα σας "παίξω" όλους εντός έδρας & μόνος μου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=nikos-x;859826]Θα την πληρώσω ακριβά αυτή μου την αθυροστομία, Αλεκάρα μου.
Ο tsitsos . . . den xarizei ![]() τουλαχιστον γνωριζεις τις συνεπειες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κοπέλια καλοφάγωτα τα οζά
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ενα αρνακι και ενας χοιρος μας παραπονουνται οτι δεν μπορουμε να τα φαμε αποφασισαμε λοιπον μια παρεα τρελοβολιωτες να βρεθουμε την Κυριακη 10-3-2013 στον υπαιθριο χωρο του τεραστιου καταστηματος του Βαγγελη (VAKO) να τα βαλουμε στην σουβλα και ο Θεος βοηθος.
Ανοικτη προσκληση λοιπον σε οσους συμφορουμιτες επιθυμουν (και αντεχουν) να παρευρεθουν στην παρεα μας Οριστικοποιηση συμμετοχων μεχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 1.-sotiris r - Διπλος 5. VAKO διπλός2. nivam 3. tsitsos τετραπλος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. todor 6. Alx_k διπλος 7. tolhs.τριπλος (για τρεις τρωω..) 8. Αstakos82 (μετα της 4.30 για το γλυκακι) ![]() ![]() 9. vasos (τριπλος) και γω για τρεις τρωω... 10. ARGI (θα το παλέψει λέμεεε) 11. Akis-volos διπλος 12. kostas-Volos. ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ Last edited by nivam; 09-03-2013 at 10:42. |
![]() |
|
|