![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις ΠΜ
|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο καλές δουλειές και συγχαρητήρια για το εγχείρημα..
![]() όπως έγραψε και ο Ευτύχης παραπάνω η απόσταση και το κόστος μεταφορικών είναι ένα θέμα....για δες το και να κάνουμε καμιά ομαδική και μεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ! Σαν GS Forum, είμαστε πάντα κοντά στα μέλη μας προσφέροντάς τους χώρο να αναπτυχθούν και να επεκταθούν στις δραστηριότητές τους ! Καλή δύναμη και καλά κέρδη !!! . |
|
|||
|
|||
![]() Mπραβο σας Νικολα για την προσπαθεια και για ολο γενικα το εγχειρημα.Ειναι παρπανω απο σιγουρο οτι θα τα πατε μια χαρα,καθως εχει μεγαλη σημασια αυτο που κανεις,να το κανεις πρωτα γιατι σου αρεσει και σε γεμιζει και μετα για το κερδος.... ![]() Καλες δουλειες να εχετε και να σας πανε ολα οπως τα εχετε φανταστει!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πωπωπω λόγω φόρτου εργασίας δεν μπήκα χθές και το ποστ μου έχεις τόσες ευχές και παραγγελιούλες!!!
Για να μην το σπαμάρω ......θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά μέσα απο τη καρδιά μου όλα τα παιδια για τις ευχές!!! Είναι πολύ σημαντικό για μένα και μου δείχνει πολλά!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Νάπο μου εννοεί να σου κώψο μια παραφυάδα??? να σου φτιάξω εγω ο ίδιος την κυψέλη ??? για help λιγάκι...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Nικόλα πολύ χάρηκα με τα νέα σου
Σου εύχομαι κάθε καλό |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα, εκτός από ανθέων πορτοκαλιάς,
έχεις άλλο έτοιμο ; Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα Ανθεων Πορτοκαλιας και ψηφιζω ανεπιφυλακτα!
Απο τα καλυτερα σε αρωμα που εχω δοκιμασει Μελισσοκομε συντομα θα εχεις συμπληρωματική ΚΑΛΗ παραγγελια με πμ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!! |
![]() |
|
|