![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα το πρωϊ επεστράφησαν μέσω τραπέζης τα 250 ευρώ της προκαταβολής. Λυπάμαι πολύ που δεν προχώρησε η πώληση από πλευράς του TSA και πραγματικά έχω μείνει με την περιέργεια τι στην ευχή προσπαθούσε να κάνει τόσους μήνες. Τον ευχαριστώ όμως γιατί τελικώς επέστρεψε τα χρήματα που μου είχε ζητήσει ως προκαταβολή. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συμφορουμίτες που βοήθησαν με το θέμα αυτό
Last edited by kokni; 16-07-2013 at 11:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προσωπικα αλλά νομιζω και σε ολους πρεπει ολη αυτη η ιστορια να μάς κανει λιγο πιο επιφυλακτικους,λογω και πιο δυσκολων καιρων και ειδικα αν κανουμε συναλλαγες με αγνωστους. Ολα καλα λοιπον οσον αφορα στα χρηματα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γενικά αγοράζω πολλά πράγματα από το φόρουμ, νομίζω mathosala από εσένα είχα πάρει μια ζελατίνα πριν χρόνια (?), δεν είχα ποτέ δυσκολία με κανένα και ομολογώ ότι ήμουν εντελώς ανυποψίαστος ότι μέσα από το gsforum θα μπορούσα να είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Τι να πω... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να 'σαι σιγουρος οτι και ο Vpentza και ο ευθυμης απο την πετρουπολη και οι αλλοι πιο πανω εχουν τα δικια τους σε οτι γραφουν αλλα ο doctor abo γραφει το καλλυτερο και σε αυτο πρεπει να μεινουμε και να ελπιζουμε ολοι. Οσο για τις ''υποχρεωσεις'' και την 'ανεχεια'' που λεει ο ''μαθουσαλας'' το αφηνω ασχολιαστο...διοτι πρωτον θα του εστελνες οπως λες αλλα 220 και δευτερον η ''ανεχεια'' και οι ''υποχρεωσεις'' δεν επιτρεπουν κατοχη αντικειμενου πολυτελειας αξιας 470ε......εκτος κι αν ''εκανε εξυπηρετηση'' και τον πουλησαν. Προσεχε την αλλη φορα, με αντικαταβολη μονον κι οποιος θελει...... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλά να σου πω,προσωπικα δινω ενα ελαφρυντικο στον αλλο ακομα κι αν ειναι αποδεδειγμενα απατεωνας.Ισως να παιζει παρασκηνιο που κανείς μας δεν θα μαθει ποτέ αφου "τα εν οικω μη εν δημω".Ξαναλεω,δεν ειναι δικαιολογια να "ριξεις" τον αλλο,αλλά ειναι μια πιθανη υπαρκτη κατασταση...αβυσσος η ψυχη ! Το θετικο ειναι οτι στην περιπτωση που συζηταμε ειχαμε αισιο τελος για την επιστροφη των χρηματων.Προσωπικα θα με ενδιεφερε να ακουσω και το ν TSA να λεει κατι,ακομα και μ@λακιες.Συμφορουμιτης ειναι και μπορει να τραβαει τα οποια ζόρια του...δεν ειμαστε Καιαδας ε;.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ανακυρύσσω ως το πλέον Χιτσοκικό μέλος του φόρουμ. ![]() ![]() ![]() Τα θέματα που ανοίγεις χαρακτηρίζονται από έντονο σασπένς, άπλετο και βαθύ μυστήριο, ενδιαφέροντες και ασυνήθιστους χαρακτήρες και σίγουρα μας κρατάνε δέσμιους μέχρι το τέλος, το οποίο είναι μεν αίσιο, αλλά αφήνει υποσχέσεις για συνέχεια. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που ΔΕΝ σου εύχομαι ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. |
|
|
|||
|
|||
|
Λαλακας δεν γίνεσαι επειδή σε λέει ο άλλος, παρά μόνο αν το πιστεύεις εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου.
Οι αντιδράσεις αυτές που δεν έχουν βία αλλα έκθεση του προβλήματος τις θεωρω και εγω πιο ενδεδειγμένες , από την άλλη για να καθορίσει κανείς ακριβώς την αντίδραση του πρέπει να γνωρίζει καλά το πρόβλημα. Θεωρώ λοιπόν ότι μια συνάντηση - ραντεβού όπου θα τεθεί σοβαρά το θέμα των χρημάτων και θα ακουστούν και οι δύο πλευρές, (όχι δικαιολογίες, αλλά η πραγματικότητα και των δύο μερών - αν ειναι ικανός να το κάνει ....) θα ήταν αρκετα επικοδομητική και θα οδηγούσε σε πιο ακριβή συμπεράσματα ως προς τον τρόπο διευθέτησης του προβλήματος. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω πολύ το λιβανίζουμε, τα πράγματα είναι απλά: ο ένας πουλάει ακριβό κινητό και ζητάει προκαταβολή για να το στείλει, ο δεύτερος πέφτει στην παγίδα και στέλνει προκαταβολή. Έκτοτε ο πρώτος κάνει την πάπια και τηρεί σιωπή ασυρμάτου.
Ο φουκαράς που έδωσε τα ωραία του 250 ευρώ, τι πρέπει να κάνει???? Δεν πρέπει να τα διεκδικήσει και να τα πάρει πίσω??? Πάντως αν ήμουν εγώ θα είχα ήδη πάει στο σπίτι του και θα είχα πάρει τα χρήματά μου πίσω με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Aπλα πραματα...
![]() ![]() ![]() και μετα για μεζεδοποικιλια στα Βραχνεϊκα σε γνωστο mod.......
|
![]() |
|
|