![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....όσο γι' αυτό ....δεν τίθεται θέμα .... Έχουμε κινητοποιήσει, τους πάντες και τα πάντα .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
.....................................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
KATI ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΡΗΤΗ ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. |
|
|||
|
|||
![]()
Αποστόλη θεωρώ σκόπιμο να ενημερώσεις την BMW για την κλοπή, ώστε να περάσει στο σύστημα της τον αριθμό της μηχανής, έτσι ώστε αν "κουμπώσει' σε εγκέφαλο της BMW εδώ ή στο εξωτερικό, η μηχανή να αναγνωριστεί από το σύστημα. Ξέρω περίπτωση που έχει έχει βρεθεί αυτοκίνητο στο παρελθόν με αυτό το τρόπο. Καλή τύχη
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστός..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
QUOTE=nontas;62758]Αποστόλη θεωρώ σκόπιμο να ενημερώσεις την BMW για την κλοπή, ώστε να περάσει στο σύστημα της τον αριθμό της μηχανής, έτσι ώστε αν "κουμπώσει' σε εγκέφαλο της BMW εδώ ή στο εξωτερικό, η μηχανή να αναγνωριστεί από το σύστημα. Ξέρω περίπτωση που έχει έχει βρεθεί αυτοκίνητο στο παρελθόν με αυτό το τρόπο. Καλή τύχη[/QUOTE]
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου πραγματικά λυπάμε...
Εύχομαι να βρεθεί το adve και να τελειώσουν όλα.. Αν και νομίζω σε είχε μελετήσει.. είχες την μοτο από τους λόγους που είπες, ήθελες να την δώσεις να πάρεις τα χρήματά σου και έλεγες ναι σε όλα... Μάλλον τα ήξερε όλα αυτά.. Εύχομαι να τελειώσουν όλα καλά.. |
|
|||
|
|||
![]()
Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά.Η κλοπή δημοσιεύτηκε και στο forum του fazerclub.gr οπου τυχαίνει να είμαι μέλος του Δ.Σ.
http://www.fazerclub.gr/forumx/viewt...hp?f=8&t=10266 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μακάρι να την βρείς σύντομα και σε καλή κατάσταση!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200GS ADVENTURE 9/06, 44500 Km, 13500 ευρω, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | tolisthe | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 20 | 09-03-2010 23:24 |
R1200GSA - computer και μέτρηση πίεσης ελαστικών | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 28-07-2009 13:08 |
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ | wet & dirty | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 14 | 13-06-2009 10:22 |
R1200GSA | syan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 22-02-2009 15:18 |