![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διαβασε λοιπον παρακατω, προσεκτικα σε παρακαλω, και μετα ξανασκεψου αν ειναι σωστη η προταση που συνταξες στο προηγουμενο ποστ σου λεγοντας πολυ ανετα οτι "η GS δεν βγαζει 300 χλμ". Θα ειμαι οσο ποιο απλος μπορω για να το καταλαβεις!!! Την αυτονομια σε οτι εχει μηχανη (αυτοκινητο- μοτοσυκλετα- αεροπλανο- τρακτερ κτλ κτλ κτλ) την υπολογιζουν και την μετρουν παντα στην κατα την κοινος λεγομενη "Οικονομικη ταχυτητα". Με την ταχυτητα που ανεφερα (δηλ τα 120χλμ) η GS βγαζει περι τα 330 με 340 χλμ! Οταν λες (χαριτολογοντας θελω να πιστευω) οτι πας με 120χλμ οταν εχεις πυρετο, τοτε σιγουρα η δικια σου "συντηρητικη χρηση" ειναι πολυ μεγαλυτερη των 120 χλμ. Αυτοματος λοιπον πεφτει και η αυτονομια της μηχανης σου. Δοκιμασε μια μονο φορα, και για ενα μονο τεποζιτο, να μην ξεπερασεις τα 120-125 χλμ και σε συνδιασμο φυσικα με την ορθολογικη χρηση του κιβωτιου ταχυτητων θα δεις το κοντερ σου να γραφει τα χιλιομετρα που ανεφερα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για το 800αρι λοιπόν....
με χρήση 70/30 οπου 70 στη Λ.Μαραθωνος και 30 Αθηνα χωρις να το σπαω και μεχρι 120χλμ/ωρα εβγαλε 320 χλμ και ειχαν μεινει κατα τον βενζινα παντα περιπου 2 λιτρα στη μηχανη....(εβαλε 14,75 λτ απο τα 16λτ που παιρνει) Υπολογιστε....τωρα που θα γεμισει η Αθηνα και τα χλμ θα ειναι περισσοτερα μεσα στην Αθηνα....στα 280-300 θα πηγαινω για γεμισμα για παν ενδεχόμενο.....δεν πρεπει να δουλευει μια μηχανη με το καυσιμο που μενει κατω-κατω στο ρεζερβουαρ γιατι μετα απο καιρο μπορει να περναει μουργα στα μπεκ απο τα καταλοιπα της "καθαρης" βενζινης που μας πουλανε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μία απο αυτές είναι και η Ελλαδα... Βλέπε Κορίνθου - Πατρών !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι έγινε ρε κορίτσια?
Τις μετράμε? Δεν καταλαβαίνω... τα 30 ή 40 km παραπάνω κάνουν τη διαφορά? ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? από το trip control ή από το computer? γιατί το computer λέει πα...ριες (sorry κιόλας) το καλύτερο είναι (για μένα) να μηδενίζεις το trip control και στα 300 ή 350 χλμ (αν έχει την adve) να το γεμίζεις. Από την άλλη χαλάει κανέναν να κάνει στάση ανά 300 ή 350 χλμ και για κανένα καφεδάκι??? οεο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μερικές φορές είμαι υπερβολικός στις εκφράσεις μου για χάρη του γραπτού λόγου και ναι πολλές φορές (αν όχι πάντα) κάνω πλάκα! Η μεγάλη πλάκα είναι ότι νόμιζα ότι ο φίλος έχει 1200 με 20 lt τεπόζιτο και έκανα τον μαθηματικό! Όταν έχω πυρετο πάω 140 ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια ευκολη λυση -αχρειαστο να'ναι- για παν ενδεχομενο ειναι το υφασμα-ανακλαστηρας που εχουν οι τραυματιοφορεις στο ΕΚΑΒ. Εχετε τυλιγμενο στην ακρη της μπαγαζιερας 1 μετρο μονο απο αυτο,(δεν πιανει κ χωρο) κ οταν-αν-ισως-αχρειαστο ξαναλεω, το "δαγκωνετε" στη μπαγαζιερα πισω να κρεμεται μεχρι κατω....Το σιγουρο ειναι οτι κ Ferrari να περασει απαρατηρητοι δεν θα περασετε..ασχετα αν ο αλλος θελει η οχι να σταματησει.....
|
|
|||
|
|||
![]() Σε αυτό το "σπίτι" πάσχουμε από συγγενή μπεμβεδοπάθια χειρίστης μορφής! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχω υψηλό πυρετό και δεν επικοινωνώ με το περιβάλλον μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εσεις σε ποια κατηγορια ανηκετε; | emix | Χιούμορ | 19 | 04-05-2009 00:14 |