![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο εμενα
Λοιπον ..... Ηταν η πρώτη φορα που βρεθηκα με αυτη την παρεα. Και περασα φανταστικα!!! Ειναι τοσο ανετοι τοσο απλοι και φιλικοι που σε κάνουν να νιώθεις ανετα και εσυ μαζι τους αμεσως λες και τους ξερεις χρόνια!!!! Θελω να ευχαριστησω πανω απο ολα τα 2 παιδια απο την πατρα που ταξιδεψαν απο της 6 η ωρα το πρωι για να βρεθουν παρεα μας και να κανουμε μια πολυ ομορφη enduro βολτα. Νικο Κωστα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Εισασταν αψογοι σε ολα και στο χωμα μια χαρα ακομα και με ασφάλτινα ο Νικος αν δεν κανω λάθος. Ο vtheo ηταν παντου και παντα για ολους παρων. Μια ηρεμη δύναμη που τον βλέπεις να περναει απο παντου με το adv αερας. Ο space (κωστας) ηταν και αυτος καινουργιος στην παρεα σαν και εμενα αλλα ηταν πολυ ανετος και στοχωμα το εχει με 10000 Κωστα βαλε χωματινα λαστιχα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!! χαχαχαχα Ο ΘΕΟΣ chris!!! Μεσα σε ολα αστυρευτη πηγη ενεγειας. ...Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΣ!!!! το ελεγε και ολας "σημερα θα σας φαω"χαχαχαχα Ο "βρεγμενος και βρωμικος" wet&dirty Τακης.....τα λογια περιττα. Τακη ευχαριστουμε για ολα και φυσικα για την υπομονη σου μαζι μας...Απιστευτο τιμονι!!! Και τελος ο italos Νικολα εισαι αρχηγος που τον εχανες που τον εβρησκες μεσα στα χωραφια χαχαχαχα. Τωρα οποιος διαβάσει τα ποστ θα σκεφτει "μα καλα συννενοημενοι ειναι και λενε τα ιδια?!?!?!" Οχι ειμασταν μια παρεα πολυ καλη αποφασισμενη να κανει την βολτα της οσο δυσκολη και να ηταν -μην ξεχναμε οτι ειχαμε πολλες μοτο με ασφαλτινα λαστιχα - και στο τελος πηγαν ολα μια χαρα. Παιδες ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια αλλα μην τα παραφουσκώνουμε και ολας...μην ξεχνάμε οτι στην παρεα μας ηταν και ο Τακης (wet&dirty)..... Χρηστο ευχαριστω πολυ για το κερασμα και Τακη για τα διοδια Τα βιντεο ειναι πολυ καλα προσπαθησα να σας εχω ολους μεσα συνεχεια για να μην υπάρχουν παραπονα χαχαχαχα Ειναι μεγάλα και προσπαθω να δω τι θα κάνω για να τα ανεβάσω... Μερικες φωτο ομως εχω... Ο Τεο Vtheo ειπαμε υπήρχε οργάνωση... ![]() ο ενας και μοναδικος wet&dirty Τακης.. ![]() Ο Τακης με τον Τεο στο νερολακο στο τελος της διαδρομης... ![]() ΚΤΜ 950 super enduro...BMW 1200 HP2 enduro... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τρελα.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μου
![]() Ετοιμαζω τα στατιστικα της συγκεκριμενης χωματινης διαδρομης 33,8ΚΜ οπως αυτα τα κατεγραψε το Garmin Forerunner 305 δεν εχω χρονο προς το παρων αλλα για οποιον ενδιαφερεται και βιαζεται στο linκ: http://connect.garmin.com/activity/19844142 user:cpavlou@ath.forthnet.gr pas:chgoel θα δει απιστευτες λεπτομεριες Chris Pavlou Παιδες ειτε ολοι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ Ακομα και ο ntinopoulos που δεν ηρθε χαχαχαχαχα εαν καπου εχετε αποριες παρτε τηλ Για χαρα Vtheo (o ανθρωπος μου) εγινε φιλος τεσπα., |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και παλι.
Παρεα προσπαθω εδω και 3 μερες να ανεβάσω τα βιντεο στο rapidshare και μετο που παταω το upload "πεφτει" ολη η σελίδα. Εχω σαλταρει τους εστειλα e mail και περιμενω απαντηση Τα βιντεο εκτος απο ενα ειναι πολυ μεγαλα για youtube τα μετατρεπω γιατι το movie maker δεν τα δεχετε στον τυπο που ειναι μηπως μπορεσω και κανω κατι Νικο και Κωστα (πατρα) στειλτε μου ενα π.μ την διευθυνση σας να σας στελω τα cd με curier κατω. Να ειστε ολοι καλα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() πλακα πλακα ποιο επικινδυνα ειναι στους δρόμους παρα εκει που παμε!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο ξανα πες το φιλε! Πολυ πιο επικινδυνα θα συμπληρωνα!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μα ετσι δεν ειναι??χαλια μαυρα!!! να σε δουμε σε καμια βολτούλα!!!!μας ειπε ο Τεο (VTHEO) τα καλητερα στα αγραφα!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν χρειάζεται να γίνει και login και μπορούν όλοι να το δουν! Αν έχετε και το Garmin σας συνδεδεμένο στη USB, την περνάτε τη διαδρομή κατ' ευθείαν εκεί! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτελους
βρηκα ενα συνομηλικο ![]() Danae-wet-vtheo (σε χρονο ρεκορ θα προπονησετε τον θεο για να αποδοση συμφωνα με τα δεδομενα ) Γεια σου Τακαρε |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 19-11-2009 23:44 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες – Σαββατο 18 Ιουλιου 09 !!! | arisxios | Μια καλημέρα είναι αυτή | 44 | 19-07-2009 05:45 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες – Σαββατο 11 Ιουλιου 09 !!! | arisxios | Μια καλημέρα είναι αυτή | 25 | 12-07-2009 02:00 |
Καλημέρες, καλησπέρες και καληνύχτες !!! Σαββατο 24-01-09 | arisxios | Μια καλημέρα είναι αυτή | 19 | 24-01-2009 22:53 |