![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ να προσεχεις!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα να δεις τωρα που θα ανοιξουμε βεντετα!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα σε κραταει εννοει!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εκει θελω να δω καυγαδες ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φάνη εγω μαζί σου είμαι!
Μια ερώτηση: το τελικο το εχεις ατάπωτο; Επίσης τα πήρες και τα έβαλες και τα 2 μαζί ταυτόχρονα (λαιμοί και τελικό) ή πρώτα έβαλες τελικό και στη συνέχεια τους λαιμούς; Τιμές από λαιμούς; |
|
|||
|
|||
![]()
έχοντας σε διάφορα μηχανάκια πάνω από 160 δυναμετρήσεις (Μόνο στο Χαγιαμπούσα 97 δυναμομετρήσεις) το FUCHS είναι από τα πλέον αξιόπιστα και αυστηρά δυναμόμετρα. Τα νούμερα που λέει το παληκάρι δύναται να βγουν επίσεις για τους παιχνιδιάριδες του φόρουμ Leistungsdiagramme R1150 und R1200 | Rennkuh
Κάτοχος ενός μέχρι και πριν λίγο καιρό ενός RENNKUH προτείνω τις βελτιώσεις μέχρι και φίλτρο πρόγραμμα εξάτμιση ![]() ΜΗ μπείτε στη διαδικασία εκκεντροφώρων πιστονιών γιατί θα πέσει πολύ κλάμα ![]() ![]() ![]() Τέλος φιλικά(Προς τον αγαπητό συμφουρίτη) λίγοι είναι οι άνθρωποι που χαίρονται με τη χαρά των άλλων! όχι δεν εννοώ πως οι άλλοι είναι κακοί ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παντως με 103PS δεν εχει δυναμομετρηθει κανενα νορμαλ GS1200R εδω στην Ελλαδα! Γυρω στα 95 παιζουν εκτος κι αν δεν ''μεταφραζω'' σωστα τα μπλε γραμματα που γραφουν ''serie''!!! Μηπως - αν μεταφραζω σωστα - το συγκεκριμενο δυναμομετρο διακατεχεται απο υπεραισιοδοξια? Αντιστοιχα και το εν ελλαδι απο απαισοδοξια? Βεβαια κλιμα, θερμοκρασιες παιζουν τον ρολο τους αλλα 8 άλογα διαφορά στον τροχο ειναι ενα σεβαστο νουμερο!!! Απόσπασμα:
Γιατι το λες αυτο? απο πλευρας αποδοσης δεν αξιζει ¨η λογω κόστους??? Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως το 1,94 υψος μου, τα 102 κιλα μου, το 2-3 κιλων λιπος της κοιλιας μου (απο κατω μυς) και το 75% του ολικου μου βαρους μυικου ιστου σε περιμενουν για μια αναμετρηση μεχρι τελικης πτωσεως!!
![]() Να'σαι καλα παντως με το χιουμορ σου!![/QUOTE] τα στοιχεια αυτα ειναι δυναμομετρημενα?????? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΝ ΤΟ COSMOPOLITAN ΤΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΝΤΡΕΣ | MARK | Χιούμορ | 3 | 02-12-2009 21:55 |
'' ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ '' | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 2 | 02-12-2009 09:59 |
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ… | georgekostas | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 13:09 |
ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ SECTION ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FORUM (btw έχω ένα θέμα) | NLS | Διάφορα | 28 | 08-03-2009 01:46 |
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 18:13 |