![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Απ οτι καταλαβα εγω, σε ολους ταιριαζουν τα ΚΤΜ!
Εγω παντως μετα απο καθε βολτα οταν κατεβαινα, ενοιωθα την αδρεναλινη στα υψη με το κατσικι μου! Παντως ειναι ωραιο να συναντιομαστε κυριακη πρωι, να βολταρουμε, να πινουμε τον καφε μας και να γυριζουμε σπιτια μας μετα. Ο,τι πρεπει για να ξεκιναει η κυριακη! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η χοντρη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά, σας απόλαυσα! Πολύ ωραίοι! Έχω 20 χρόνια να γυροβολίσω εκεί μέσα και το βλέπω νά' ρχεται πάλι!
![]() Δεν κρύβω και τη λύπη μου όμως για τα γαϊδούρια τους συμπατριώτες μας που έχουν γεμίζει μπάζα και σκουπίδια το χώρο. Με στεναχώρησε πολύ το θέαμα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η χοντρη αγαπητε φιλε ειναι ο Τακης!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() αστον να λεει!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αντε Γιώργο αφου το έχεις......!!!! οσο για τα σκουπίδια τα είπες ολα.... |
|
|||
|
|||
![]() ονοματα δεν λεμε....εχει ΗΡ και μια χοντρη...αρα εχει και το ονομα και την χαρη!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οσο για τα σκουπίδια εχει δικιο ο Γιώργος......για το ΗΡ λεει λογικα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() (προς όλους οτι γραφουμε το κανουμε για πλακα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε μ@ρη κακια!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 !!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 86 | 08-02-2010 06:03 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 !!!! | S.T | Μια καλημέρα είναι αυτή | 31 | 01-02-2010 04:41 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 !!!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 71 | 25-01-2010 04:09 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 !!! | S.T | Μια καλημέρα είναι αυτή | 79 | 18-01-2010 05:57 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 88 | 11-01-2010 04:48 |