![]()  | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

εγω δεν θα μπορεσω να ειμαι μαζι σας γιατι εχω κανονιση βολτα στο Πάνητερο και καλαβρητα......για πεστροφες.......εαν λεω εαν δεν κανονισετε να πατε οποιος θελει ειναι καλεσμενος μου .... 

πληροφορ για τους πατρινους στο Μοτοraid στην πατρα θα ειμαι μεσα στο υπογιο.....χεχεχε για ολους τους αλλους απο αλλα μερη στης 11 στο διακοφτο ![]() ![]() ![]() ![]()       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ok.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Είμαι πρώην κάτοχος DACAR τώρα έχω ένα V-STROM 650 K9.     

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Να κι ένας φυσιολογικός άνθρωπος μέσα σε τόσους ελικο-βαρεμένους εδώ μέσα !!  

![]()       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

..κι εμείς κάποτε είμασταν έτσι φυσιολογικοί! καβαλάγαμε κανά V-strom, κανά Afrika, κανά Transalp, κανά KLE 500 και μετά ξεχνάγαμε τι μηχανάκι είχαμε και ασχολούμασταν με το που θα πάμε. Τώρα πήραμε GS και αφού το τιγκάραμε στο εξτρα και το σιδερικό σκεφτόμαστε αν μας μείνανε για βενζίνη ή για το μάστορα μετά και .. πίνουμε καφέδες στην Αίγλη!  

![]() ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Δελτίο αρθριτικών για το επόμενο Σ/Κ:  

Σάββατο: Διπλά Depon kai θερμοφόρες Κυριακή: γρασσάρετε to ισχίο με Voltaren και διπλό χαμόμηλο τα μαλακά. Αποφύγετε τα παραθαλάσσια μέρη για επέκταση σκουριάς και τα ορεινά μην πάρουν υγρασία τα γόνατα. Το παραπάνω Σ/Κ βλέπουμε! (μην πείτε οτι δεν σας προειδοποίησα ε?)       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

![]() ![]()       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

![]() Ελπίζω να μην υπονοείς τίποτα για την ηλικία μας ;       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Πλάκα κάνουμε για τα μηχανάκια, τα καλύτερα παιδιά στο φόρουμ έχουν Varadero, το κακό είναι ότι για την Κυριακή το meteo δείχνει καρέκλες, θα περιμένουμε τους φίλους Πατρινούς να αποφασίσουν.     

| 
![]()  | 

| 

| 

Σχετικά Θέματα
		 | 
	||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 Σούνιο - Λαυριο | evanslam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 27-03-2010 11:57 | 
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 !!! | frits | Μια καλημέρα είναι αυτή | 71 | 22-03-2010 08:55 | 
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 73 | 15-03-2010 08:05 | 
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 !!! | sintarta | Μια καλημέρα είναι αυτή | 95 | 08-03-2010 07:09 | 
| Καφεδάκι - Μπανάκι... στην Πάτρα την Κυριακή 12 Ιουλίου!!! | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 14-08-2009 02:44 |